İş arkadaşlarım kahvaltıya gidip beni çağırmamış :(

Ben size hak veriyorum
Herkesi aramış madem spontane bir sizi aramak mı zormuş?
Bu arkadaş da size niye böyle bir şey diyor yani boşboğazlık. Niye kimse Xe dememiş ki herkes var Kızılgonca yok diye...
Bence yarın hiç alındığınızı belli etmeyin kimseye. Bilemedim ki ne yapılır. Bu X kişisi kimdir bu arada, aranız soğuk mu?
Yoo soğuk değil gayet iyi aramız. İstememişler beni bunu kabullenmem lazım sanırım artık

Iclerinden bir tanesine mesaj attim, ki onunla yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Cok kirildim dedim. O da "x kisisi ayarlayip cagirdi bizi" dedi sadece. Hic kusura bakma bile demedi. Ardindan milyon tane beraber gulup eglendikleri fotolari paylasti. İçim acıdı yahu ne yapabilirim :KK43:

Cok kırıldığınızi söylediniz ardından gülüp eglendikleri fotoları attı size... Pek iyi niyetli bir davranış gibi gelmedi bana. Sanırım sizin verdiğiniz değeri onlar size vermiyor ya da aralarından biri sizi pek istemiyor da olabilir.

Iclerinden bir tanesine mesaj attim, ki onunla yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Cok kirildim dedim. O da "x kisisi ayarlayip cagirdi bizi" dedi sadece. Hic kusura bakma bile demedi. Ardindan milyon tane beraber gulup eglendikleri fotolari paylasti. İçim acıdı yahu ne yapabilirim :KK43:

bence haklısın.
plansız toplanmışlardır diye düşünüyordum ki bu mesajdan sonra iş değişti. gayet de planlı çağırmamışlar. mesaj attığınız yakın arkadaş da tuhaf. yahu insan demez mi kizilgoncaya neden haber vermiyoruz diye.
bence yarın nasıl davranıcam diye kafa yormayın, akışına bırakın. bakalım onlar konuyu açarlar mı, açmazlarsa da ben olsam konuyla ilgili konuşmam.
yalnız gerçekten enteresan bir durum. kırıldım diyorsunuz, ardından bir dolu foto atıyor. ben bundan sonra sadece iş arkadaşı olarak değerlendiririm.

Kizlar bu da dert mi diyeceksiniz ama o kadar kirgin ve üzgünüm ki anlatamam :KK43: işten çok iyi anlaştığım arkadaşlarım ve yöneticim kahvaltıya gitmişler storylerinden gördüm. Halbuki hepsiyle hep bir aradayızdır hep iyi anlaşırız. Kalbim o kadar kırıldı ki kendimi çok dışlanmış ve kötü hissediyorum. Yarın onlara surat asmadan nasıl davranıcam bilmiyorum :KK43:
Ani gelismis demissin simdi surat asma ama bidaha bu olay olursa bir sorun vardir demekki ozaman gerekeni yaparsin

gercekten takildiniz mi buna ya? aklima bile gelmez kirilmak gonul koymak filn. beni neden cagirmadiniz demek bile gelmez aklima demek mi gerekiyor? akillarina gelmemistir firsat olmamistir dedikleri gibi ani gelismistir ya da biri beni istememistir biseydir biseydir. olabilir yani.

Bence de kesinlikle trip filan atmayın. Onlar kim ki. Sizin değerinizi bilememişler. Ama kesinlikle eskisi gibi olmasın. Çünkü böyle yapmaya devam ederler. Ben sizin yerinizde olsam iş yerinde yine gülüp eğlenmeye devam ederdim. Ama bir yere mi gidilecek kendim giderdim. Kimseyi de çağırmazdım. Asla kimseyle sırrımı paylaşmazdım. İstenmiyorsunuz çünkü bu çok belli. Tadınızı kaçırmayın ama sizi haketmiyorlar bunu da mutlaka belli edin. Sevgiler.

E ne var bunda?
Benim is arkadaslarim da bensiz konsere, yemege,yatili ev gezmesine falan giderler. Daha takilmak aklima gelmedi 😂 zaten cagirsalar da gitmem çünkü prensip olarak az sevdigim insanlarla para harcamiyorum birkac yildir.
Bence bosver. Seni zoraki,agiz ucuyla cagirsalar daha mi iyiydi?
Is yerinde de hicbirsey olmamis gibi davran. Neticede onlar senin kendi sectigin - arandaki sevgi bagi icin beraber oldugun insanlar degil. Patronun uygun gördüğü icin ayni ofiste yaşadığınız -birbirinizi secmediginiz insanlar.
Su herkesi sevmeliyiz - herkesle iyi anlasmaliyiz olayini kim buldu bilmiyorum ama oyle bir zorunluluk yok. Is yerinde iyi anlasiyorsunuz,ne ala. Sonrasi icin bir beklentiniz olmasin bence
Yorumlarin hep dikkatimi cekiyor, hayati ne kadar ozumsemissin. Her konuda kirici olmadan, pozitif seyler yaziyorsun. Keske senin gibi bir dostum olsaydi :)

Farkında olmadan birine bir şey yapmışsınızdır. Bizim de son dakika çağırdığımız ve gelemediği için de mutlu olduğumuz bir kadın var iş yerinde.

İnsanlar her yere herkesi çağırmak zorunda değildir ama çok samimi iseniz ve çağırmadılarsa sanırım bir problem var. Çünkü grup içinde sevilen biri varsa ama onun olmadığı gün spontene gelişen bir etkinlik yapmaya karar verdiysek mutlaka onu da ararız. Gelemeyecek bile olsa ‘olsun en azından arayalım soralım’ diyen biri çıkar mutlaka. Sevmediğimiz,çağırmak istemediğimiz birine ise ilk bahanemiz ‘aniden gelişti ya yoksa çağırırdık’ oluyor

Size haber vermeme sebeplerini direk sorun. Buna hakkınız var. Samimiymişsiniz üstelik..

Kem küm ederler zaten. Surat asmayın ama mesafeli durun.

Bence detayı bazı kişiler anlamamış. Konu sahibine çıtkırıldım veya gurursuz muamelesi yapılıyor.

Herkes bir anda nasıl spontane buluşup gidebiliyor? Konu sahibinin haricinde bir whatsapp grubu bile olabilir plan yapılabilecek. Demek ki onunla ilgili bir sıkıntı var. Ve merak etmesi çok normal..

Bence daha fazla safça arkadaş gibiyiz, dostuz dememek için bunun sebebini öğrenmeli. Sosyal hayatta görüşülen iş arkadaşları vardır..

Ben işyerinde kimseyle sosyal hayatta görüşmem. Ki uzun yıllardır çalıştığım firma.
Yani 70 kişi gidip beni aramasalar umurumda olmaz.
Ama eğer aralarında sevdiğim birkaç kişi varsa, sevildiğimi düşünüp de habersiz bırakıldığımı öğrenirsem bunu sorar ona göre hareket ederim. Sinsilikten hoşlanmam..

Bence detayı bazı kişiler anlamamış. Konu sahibine çıtkırıldım veya gurursuz muamelesi yapılıyor.

Herkes bir anda nasıl spontane buluşup gidebiliyor? Konu sahibinin haricinde bir whatsapp grubu bile olabilir plan yapılabilecek. Demek ki onunla ilgili bir sıkıntı var. Ve merak etmesi çok normal..

Bence daha fazla safça arkadaş gibiyiz, dostuz dememek için bunun sebebini öğrenmeli. Sosyal hayatta görüşülen iş arkadaşları vardır..

Ben işyerinde kimseyle sosyal hayatta görüşmem. Ki uzun yıllardır çalıştığım firma.
Yani 70 kişi gidip beni aramasalar umurumda olmaz.
Ama eğer aralarında sevdiğim birkaç kişi varsa, sevildiğimi düşünüp de habersiz bırakıldığımı öğrenirsem bunu sorar ona göre hareket ederim. Sinsilikten hoşlanmam..
Beni anladiginiz icin tesekkur ederim. Beni yuzsuz gurursuz gibi anladilar ama oyle degil. Calistigim yer cok buyuk bir yer 250 personel barindiriyor. Ama biz 6-7 kisi cok samimiyiz beraber yapariz biseyleri. Kirilmak gercekten gucsuzluk mizmizlik mi oluyor kendimden suphe etmeye basladim. Fazla mi alinganim diye dusunuyorum su an. Ben yarin onlara nasil davranicam ya da onlar bana nasil davranicak bilmiyorum. Detaylari yarin yazicam buraya

Farkında olmadan birine bir şey yapmışsınızdır. Bizim de son dakika çağırdığımız ve gelemediği için de mutlu olduğumuz bir kadın var iş yerinde.
Dusunuyorum acaba istemeden kirdim mi ya da hoslanmayacaklari hareketim mi var ama yok. Daha gecen hafta yoneticimiz yanima gelip "kizilgonca yilbasinda bi yemek mi ayarlasak" diye konustu. Simdi neden bunu yaptilar ve mesaj atmama rağmen umurlarında olmadan her yediklerini ictiklerini paylastilar aklim almiyor. Cok uzgunum

Back
X