İş arkadaşlarım, patronum sürekli sigara içiyor..

evet canım katılıyorum zaten patron benim tarafımda olduktan sonra hiç önemli değil diğerleri...
sonuçta buraya arkadaşlık etmeye gelmiyorum işimi yaparım akşam çeker giderim evime...
onların gönlü olacak diye susamazdım böle bişeye...
tabi sizler de cesaretlendirdiniz buna da ayrıca tşk ederim :)

bu sabah hepsiyle tartıştım zaten,bana kimse yasak koyamaz gibi laflar etti bazıları bende çok sinirlendim...hatta biri çıkmış eşin içmio mu sanki dio ( ki hamile oldum olalı deil evde görebileceğim hiçbiyerde içmemiştir eşim ) patrona da söledim bunu onlar aneymiş ondan dedi :)

benim psikolojim bozuluo burda akşama kadar bişi olursa ya die die dedim...sağolsun gayet anlayışlı davrandı o da.

sigara içenler gıcık ama içmeyenler de onları kurtardığım için daha yakın artık bana
:)))

çok güzel yaa bugün herkes sigarasını alıp kapıya çıkıyor :))
tabii içten içe tepkiler de sürüyor
zemuszemus

Sorunu çözmüşün ,olması gereken olmuş ,sigara içen gider dışarıda içer sigarasını.Mademki yasak uyulacak.ınşallah tek zarar sigaraymış gibi düşünüp çocuğuna zaralı ne varsa yediren annelerden olmazsın.Tanıdıklarım var evde sigara içirmez ama 2 yaşındaki çocuğa salam,sucuk,fast food yedirip Cola içmesinde sakınca görmez.Sakın üstüne alınma sigara yasağından sonra sigarıyı bıraktım dünya varmış.Lafım sadece körü körüne sigaraya takanlara.

Yok canım ben yapmaya kalksam bile ( ki yapmamak için elimden geleni yaparım ) eşim asla müsade etmez eşim bana bile yedirmez sağlıksız olabilecek hiçbişeyi...
sigarayı bende kullanıyodum hamilelikten önce ama öğrendiğim andan itibaren içmedim tabi ki hiç...bir de benim asıl kızdığım insanların bencillikleri ve düşüncesizlikleriydi...söylenmesine rağmen umursamamışlardı...

Kapalı alanlarda nolursa olsun içilemez, hele ki siz hamilesiniz yavrunuzu ve sizi zehirlemeye hakları yok, bende kullanıyorum ama sigara yasağını destekliyorum, içmeyenler niye zehirlensin ki.

Neyse ki ikazının işe yaramış, çözüm bulamasaydınız sigara ajanları var ya, gizli zabıtalar denetliyo hani, şikayet edip isminiz gizli olarak işyerinize çağırırdınız cezayı yiyince içemezdi hiç biri..

Kapalı yerlerde sigara içmek kanunen yasaktır. Sizin işyerinin ayrı bir kuralı olamaz. Kanunun yasakladığı şeyi işyeri sahibi bile bozamaz.
Kaldı ki ben bir sigara tiryakisiyim ama ne olursa olsun kapalı ortamlarda sigara içmem içirtmem.
Hakkınızı arayın.

Back
X