• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

is arkadaşlarım

Arkadaslar oncelikle merhaba. Bi devlet hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum benim sorunum şu, iş arkadaşlarım sürekli olarak kilo aldığımı soyleyip beni o kadar irrite ediyorlar ki.. 1.60 boyunda 50 kg ım 21 yaşındayım. Bir ay oncesinde 49 kiloydum 1 kilo aldım kabul ama bu kadar mı gözle görülüyor anlamıyorum. Yanakların tombullasmis, bu pantalon basenlerini ortaya çıkariyor, bu pantalonunu hic sevmiyoruz vs seyler. Benim acayip kilo takıntım var ve bu durum artık bende moral bozuklugu yaratmaya başladı. Soyle 3kilo verip insanlarin söylediklerini iade etmek istiyorum fakat sigarayı bıraktığım icin iştahıma engel olamicakmisim gibi geliyor. Arkadaslarima da bisey diyemiyorum nasil bir tepki vermem gerektigini acikcasi bilemiyorum alingan sevil izlenimi yaratmak istemiyorum gercekten surekli bu durumu dusunmeye başladım😟😟

boyunla kilon orantılı aslında. ben halimden memnunum de geçiştir. ozaman üzerine gelmezler canım

Tek derdin bu olsun iş arkadaşalrın konusunda.

bence kilonuz çok ideal 55 bile olsanız süper görünürsünüz

bence sizin taktınızın farkına varıyorlar kızdırmak için yada kıskandıkları için öyle diyorlardır

Canım bunlar senin moralini bozmaya çalışıyorlar belli ki sakın kızma ve moralini bozduğunu belli etme.Sürekli kendini ve kilonu ve pantolonunu sevdiğini söyle :))
Öyle yapmayö planlıyorum bugun diger arkadaslarimla da konustum bu mevzuyu sakın takılma oblara dediler sizler gibi dusunuyolar ama surekli ayni seyleri soyledikleri icin ister istemez etkilendim diyete baslamayi bile dusundum sırf üzerime gelmesinler diye ama umursamayarak da onlara kendimle barisik olduğumu ispqtlayabilirim sanırım:)

bence kilonuz çok ideal 55 bile olsanız süper görünürsünüz

bence sizin taktınızın farkına varıyorlar kızdırmak için yada kıskandıkları için öyle diyorlardır
Bilemiyorum neden boyle demeye basladilar. Bundan sonra bu takıntımı dillendirmesem belki susarlar böyle bir yol da izleyebilirim veya herkesin dedigi gibi halimden cok memnun oldugumu soyleyerek:)

gençsin muhtemelen güzel bir kızsında. kıskanıyorlardır. gayet güzel bir kilo var. onlar sana öyle dediğinde 1-2 kilo daha alsam tam olacak falan diye üstüne gi. zaten kilolu olanada. olsun senin kadar omayayım yeter de. ve suratının girdiği şekli incele. :27:
Bunu kesinlille deneyeceğim:))))

Ben böyle seviyorum hoşuma gidiyor yanaklarim dolu dolu ne güzel filan deyip geç. Boy kilo gayet iyi zayif bile bence. Safinaz gibi olup napcan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkeklerin cogunlukta oldugu is ortaminda oldugum icin Allah'a bolca sukrediyorum bu yuzden, baksaniza kocakari gibi bir araya gelmis gencecik kizi cekistiriyorlar.

Boyun , kilon normal, bu insanlar fesat, gec takilma bence.

Arkadaslar oncelikle merhaba. Bi devlet hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum benim sorunum şu, iş arkadaşlarım sürekli olarak kilo aldığımı soyleyip beni o kadar irrite ediyorlar ki.. 1.60 boyunda 50 kg ım 21 yaşındayım. Bir ay oncesinde 49 kiloydum 1 kilo aldım kabul ama bu kadar mı gözle görülüyor anlamıyorum. Yanakların tombullasmis, bu pantalon basenlerini ortaya çıkariyor, bu pantalonunu hic sevmiyoruz vs seyler. Benim acayip kilo takıntım var ve bu durum artık bende moral bozuklugu yaratmaya başladı. Soyle 3kilo verip insanlarin söylediklerini iade etmek istiyorum fakat sigarayı bıraktığım icin iştahıma engel olamicakmisim gibi geliyor. Arkadaslarima da bisey diyemiyorum nasil bir tepki vermem gerektigini acikcasi bilemiyorum alingan sevil izlenimi yaratmak istemiyorum gercekten surekli bu durumu dusunmeye başladım😟😟

Kilo endeksiniz normal bu tarz konuşmalardan hoşlanmadığınızı açıkça belirtin.Devam ederlerse uzaklaşın ortamdan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlarınıza haddini bildirin. Kadınlardan gelen zulme hayır deyin. Kıskançlıklarından öyle yapıyorlar. Daha çok gördüm böyle, saçının boyadı gelmiş, çok bakımsızsın, aaaa sen kilo mu aldın vb hepsi boş şeyler. Kilonuz inanın bana çok normal.

takıntını sezmişler
üzerine geliyorlar
boy ve kilo oranın gayet muntazam
kendileri nasıl tipler bunlar merak ettim
büyük ihtimalle
kısknaçlık ve çekememezlik olduğunu düşünüyorum[/QUOTE

Takintimin uzerine gitmelerinin onlara ne gibi bi katkısı oluyor anlamış değilim bunu soyleyenlerden biri büyük cabalarla 8kilo verip ideal kilosuna ulasmis biri digeri ise oldukca kilolu biri. Her gun eve gelip anneme kilo mu almışım ben diyorum . 1 kilo nasıl bu kadar belli oluyor insan vücudunda ben inanmiyorum ama o kadar canımı sıkıyor ki..zaten 1kilo benim icin sorun degildi fakat onların hergün böyle beni bogmalari artık bende artan bi takıntıya dönüştü.

Kıskanç arkadaş tripleri kilo sor unun yok tam orantılısın. Zaten seni üzmek için yapıyorlar gibi geldi bunların gerçek arkadaş olduğundan emin misin

20 yaslarındayken bır arkadasım vardı 30 yasında, ıyı arkadastık...bana sureklı senınde kırısıkların artmaya basladı krem kullan vs dıyıp duruyordu.... ben hıc boyle seylerı dusunmedıgım halde acaba kırıstımmı dıye bırkac kez aklıma geldı sonra ben cok takmayında unutuldu gıttı..... meger arkadasımın kırısma takıntısı varmıs ve o yuzden algıda secılılık yapıp sadece kırısıklıkla ılgılenıyor, kendıne ortak arıyormus, ben ondakını bıle farketmıyordum...

şimdi o 40 ben 30 yasımdayım hala krem vs kullanmam...uzun sure bana kırısıklık muhabbetı yapan arkadasım gecenlerde ıtıraf ettı..... yılların modyadısın bı kırısmadın be dıye ofke kustu:)))

gul gec bosver.....

işte cevredekı negatıf ınsanlardan arınmalıyız, bir süre sonra benzeşiyoruz....iş dışı muhabbetınızı en aza ıngırgemenız dılegımle:))

İlk başta kendini sev bunların içinde kendinle barışık ol boyun kilona göre iyi ideal yapman gereken şu aynanın karşısına geç ilk başta kendini iyice izle bak yani ve ayna önünde konuş mimiklerini keşfet sonra bir elbise dene ve ne kadar yakıştığını içinden ve sesli olarak söyle çok zayıf olursan göğüslerin küçülür ve giydiğin elbise o kadar yakışmıycak sana bunu düşün kendini ilk başta sev bir kadının başka bir kadını beğenme ihtimaline inanan kişi değilim aldın diyorlarsa Gül geç insanlar insanların zayıf noktalarıyla ezmek isterler 😉

"Yok canıım tek eksiğim kilommuş valla ne güzel olmuşum " de sen de :) bir de laf olsun diye çok yapılır bu muhabbetler takılmamak lazım

Öyle yapmayö planlıyorum bugun diger arkadaslarimla da konustum bu mevzuyu sakın takılma oblara dediler sizler gibi dusunuyolar ama surekli ayni seyleri soyledikleri icin ister istemez etkilendim diyete baslamayi bile dusundum sırf üzerime gelmesinler diye ama umursamayarak da onlara kendimle barisik olduğumu ispqtlayabilirim sanırım:)

Yapabilirsin güçlü birisin belli ki sen :)

bazılarında bir kilo bile çok belli oluyor. 15 tatil dönüşü bir öğrencim nasıl yanaklamıştı anlatamam. her dersine giren öğretmenin dikkatini çekiyordu.. yaza doğru tekrar eski haline dönmüştü..

Back
X