- 31 Ekim 2018
- 564
- 1.550
- 113
- 31
Yabancı bir ülkede bir kafede eğitimdeyim. Kafenin türkiye zincirinde çalışacağım yönetici olarak o yüzden sıfırdan başlattılar öğreneyim diye. Burada çalıştığım şubede iki hintli bir ugandali bir mısırlı iki de filipinli insanla çalışıyorum. Hintlilerden biri benden hoşlanıyor galiba bayik bayik bakıyor çok konuşuyor benimle. Diğeri de samimi olduğumu düşündüğüm bir çocuk. Ugandali kız biraz despot ama kötü biri değil. Mısırlı çocuk da genç ve aramız iyi Kız arkadaşıyla filan da tanıştırdı beni. Filipinlilerden biri benim ustum oluyor şu an diğeri dünya tatlısı melek gibi bir kız. Benim üstüm olan bugün benimle konuşmak istediğini söyledi. Is arkadaşlarımla çok konuştuğumu sıkıldığımı anladığını ama bunu aza indirgemem gerektiğini onların sikilabilecegini, bana is buyurmaktan utandiklarini, benden çok çekindiklerini o yüzden benim iş gördüğümde onlara sormadan yapmam gerektiğini -ki yapıyorum gerçekten çok çalışıyorum- söyledi. Ben ne demek istedigini anlamadim. Benden rahatsiz olsalar gelip konuşturan onlar benden utansalar diyeceğim hiç Öyle de durmuyorlar şu an kafam çok karışık yemek molasına çıktım bir akıl danışayım dedim size nasıl davranayım hiç konuşmayayım mi anlamadim