• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşlarının önceliği:((

benim için plan yaptıktan sonra beni bilgilendirmesi nin anlamı yok sonuçta bende onunla sadece haftasonlari vakit geçiriyorum(çocuklarla birlikte) plan yaptıktan sonra bana haber vermesi emri vaki yapmasıyla ayni şey diye dusunuyorum

Peki, farklı pencerelerden bakıyoruz demek ki...

Kızlı erkekli samimi olmaktan kastınızı hala duyamadık. Lütfeder misiniz?

Son 3-4 haftadır c.tesi günleri ben annemler de oluyorum oda balığa gidiyor 5.hafta boyle bi plan yapın da çok herold in ve
Peki, farklı pencerelerden bakıyoruz demek ki...

Kızlı erkekli samimi olmaktan kastınızı hala duyamadık. Lütfeder misiniz?
şöyle ki whatsapta sürekli konuşuyorlar birlikte yemeğe gidiyolar ve bu durum sürekli olunca ben rahatsız oluyorum evli insanların bi çizgisi olması gerktiğini düşünüyorum esi ve çocuklarına daha fazla zaman ayırmalarını is arkadaşları ile ailesi arasındaki farkı hangisinin daha önemli olduğunu idrak etmeleri gerektiğini dusunuyorum

İzın almak demeyeyimde haber veririz birbirimize bizde. Nerede olduğumuzu bilelim,dünyanın binbir türlu hali var düşüncesidir bizi buna iten.
Arkadaşlarıyla plan yaparlar haftada 1 akşam iş çıkışı,sorun etmem bunu. Bende kızımla anne kız akşami yaparım o akşam,dışarda yemek yeriz,gezeriz,alışveriş yaparız vs keyifli hale getiririm. Yada arkadaşlarımla buluşurum,çocuklarıda alır takılırız beraber. Ben sorun etmiyorum böyle durumları. Gizli olmasın ,gerisi sorun olmaz benim icin.
İş arkadaşları diyorsunuz ,o gün gitmese bile günün büyük çoğunluğunu beraber geciriyorlar. Yersiz kıskançlık yapıyor gibisiniz.

Son 3-4 haftadır c.tesi günleri ben annemler de oluyorum oda balığa gidiyor 5.hafta boyle bi plan yapın da çok herold in ve

şöyle ki whatsapta sürekli konuşuyorlar birlikte yemeğe gidiyolar ve bu durum sürekli olunca ben rahatsız oluyorum evli insanların bi çizgisi olması gerktiğini düşünüyorum esi ve çocuklarına daha fazla zaman ayırmalarını is arkadaşları ile ailesi arasındaki farkı hangisinin daha önemli olduğunu idrak etmeleri gerektiğini dusunuyorum
Şu gruplar yok mu whatsapp grupları herkesi cüretkar yaptı
Birebir yazılamayacak şeyler ortaya yazılıyor haliyle cazip geliyor çok can sıkıcı
Hele de kızlı erkekli olursa felaket

Ay eşiniz kaçıyor mu yani hiç mi haftasonu kalmadı anlamadım ya. Bende çalışıyorum arkadaşlarla gün yapıyoruz birbirimizin evine ancak haftasonu gidebiliyoruz eşim hayır gidemezsin dese çok bozulurdum bir nedenle evine gidecekler demek ki ya hayırlamaya ya birşeye kapmayacaklar ki eşinizi. Planınızı sonra yaparsınız. Bu kadar da sıkmayın yani herzaman olan birşey mi sanki. Kızlı erkekli lafı da yeni türedi ne oluyor kızlı erkekli olunca bir açıklar mısınız biz işyeri olarak kızlı erkekli piknikler yapıyoruz aileler katılmıyor eee ne oluyor??

Senıde gturse ıyı tamam da haber bıle vermeden senden ızın almadan program yapması olmamıs bıseye kızacaksan burdan basla derım :) gıderse sende gıt arkadaslarınla gez toz aksam eve ondan daha gec gel, yemek de yapma.

o grupta sevmedigin biri var mi ?
daha onceki organizasyonlarda sana davet geldi mi ?
eşli gidecek olanlar var mi ?

O grupta sevmedigim biri var ama o gidecek mi bilmiyorum..1 kez birlikte düğüne gitmiştik..esli gidecek olan yok..ama bu işyerine girdikten sonra esim çok değişti arkadaşları gibi rahat olmak istiyor planlar yapiyo 4 gündür sırf bu yüzden konuşmuyoruz ama o aile huzurunu düşünmüyo arkadaşlarına ayıp olacağını söylüyor yarin beni umursamadan gidicek ve ben sonrasında nasıl davranacağımı bilmiyorum oda nasıl olsa bikac gün konuşmaz sonra barışır diye düşünüyordur şimdiye kadar öyle oldu 2 tane çocuğum var cocuklar etkilenmesin diye tartışamıyorum

Her haftasonu balığa çıkmasına izin veren siz misiniz? Arkadaşlarıyla buluşmak istemesinde bir gariplik yok ama 4 hafta üstüste seni annene bırakıp çıkmasında var. Evli diye arkadaşlarından soyutlanamaz ki...Ayrıca bu işyerinde de dışlanmasına sebep olabilir. Bir parça kıskançlık yapıyor gibisiniz bu konuda

Bence abartıyorsun. Senin onunla bir planın varsa hafta sonu niye o plan yapmadan önce söylemedin. Adam arkadaşları ile konuşurken gelişmiş kalkıp ay karıma sorayım bakayım benimle bir işi yoksa gelirim mi der. Siz hafta sonu için plan yaptınız mı yoksa adamın arkadaşları ile işi çıkınca sizin plan yapasın mi geldi.

Siz plan yaparken eşinize haber veriyorsanıp o bunu talep ediyorsa haklısınız. Yoksa abartıyorsunuz.

benim için plan yaptıktan sonra beni bilgilendirmesi nin anlamı yok sonuçta bende onunla sadece haftasonlari vakit geçiriyorum(çocuklarla birlikte) plan yaptıktan sonra bana haber vermesi emri vaki yapmasıyla ayni şey diye dusunuyorum

Öbür türlüsü haber vermek değil izin almaktır zaten. Yani siz kocam arkadaşları ile hafta sonu gezmesi için benden izin almadı ne yapayım diye soruyorsunuz.

Eşim plan yaparken benden izin alsa veya ben ondan
izin alsam nasıl bir hayatımız olurdu bilmiyorum...

Bilgi verilmesi yeterli zira günübirlik bir olaydan söz ediyoruz hatta yarım gün. Bir sonraki gününü de bize ayır güzel bir şeyler yapalım diyin mesela siz de. Eve geldiğinde de surat yapmayın pişman etmeyin gittiğine.
Benim evlilik anlayışımda özel alana saygı da var hele ki adamın hayatında önemli bir yeri olan iş hayatına dokunacak bir konudan bahsediyorsak...

5 haftadır hafta sonunu ailesinden ayrı geçirmesi gıcık bir durum. Keske bu detayi ilk mesajda belirtseydiniz. Onun dışında arkadaşları ile gitmesinde bir problem olmamalı. Ama siz arkadaşları ile gitmesini 5 hafta sonunu sizden ayrı gecirmesine göre daha fazla dert etmişsiniz. Belki de kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz bilemiyorum.

Ama ben olsam arkadaşlarınla gitmezsen onlara ayıp olur diyorsun bizimle 5. Haftadır ayrı plan yapıyorsun. Artık bana ve çocuklara ayıp oluyor derdim.

Çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum ama sanırım onları size bırakıp kendi keyfine bakma adeti var. Eğer giderse ben olsam kusmezdim ama sonraki hafta sonu için kendim kişisel bir plan yapardim. Cocuklari babaya bırakın ve siz evden çıkın akşam dönün. Kahvaltı bile hazırlamayı derim. Tüm gün nerede geçireyim arkadaşım yok vs derseniz tüm güne dışardan bir kahvaltı ile başlayın, alışveriş yapın, yemek yiyin, kuaföre gidin akşam oldu bile :)

Arkadaşlar en bastan anlatayım eşimi çok kısıtlayan biri değilim aslında 1-2 arkadaşı yurtdışına arkadaşlarıyla(erkek) tatile gitti bende içinde kalmasın diye bi sonraki planlarına katılabileceğini söyledim oda haberim olsaydı bende gelirdim zaten demiş gitmesine de takınmazdım..ama bu işyerine girdikten sonra bi arkadaşıyla onun bulunduğu firma tarafına gideceğini belirtmis ve görüşmek üzere randevulaymışlar sonra mesajı silmiş ben silmesine çok kızdım çünkü normal arkadaşlarıyla zaten görüşüyor ve silmiyor biz çok buyuk sorun yaşadık ve bana bundan sonra dikkat edicem arkadaş ilişkilerime dedi barıştık aradan 3 ay geçti istanbul dışından bi kadına çiçek gönderdiğini öğrendim maillerinden..yeni isi için göndermiş çiçekteki notu da canım benim diye basliyodu biz yine tartıştık oda arkadasın in kendi çiçek göndermesini istediğini kuramadığını söyledi bunlar hep grup firmalardan biz tekrar tartıştık benim neden haberim olmuyo diye en sonunda bu işyerinin onu çok değiştirdiğini yeni bi is bakıp insanlarla daha seviyeli bi ilişki kurmasını söyledim is yok diyor ben bu işyerinden ve ortamından çok sıkıldım yaşadığımız tüm sorunların sebebi burası gibi geliyo tabi eşimde ve bendede hata var..ama benim üzüleceğini kizacagimi bile bile boyle davranıyor az önce yarin gidicekmisin dedim gidicem dedi bende ailevi huzurundan daha önemli demekki dedim çıktım odadan arkamdan konuşmak için bile gelmedi ben abartiyosamda ondan bi adim bekliyorum elimde degil

Arkadaşlar en bastan anlatayım eşimi çok kısıtlayan biri değilim aslında 1-2 arkadaşı yurtdışına arkadaşlarıyla(erkek) tatile gitti bende içinde kalmasın diye bi sonraki planlarına katılabileceğini söyledim oda haberim olsaydı bende gelirdim zaten demiş gitmesine de takınmazdım..ama bu işyerine girdikten sonra bi arkadaşıyla onun bulunduğu firma tarafına gideceğini belirtmis ve görüşmek üzere randevulaymışlar sonra mesajı silmiş ben silmesine çok kızdım çünkü normal arkadaşlarıyla zaten görüşüyor ve silmiyor biz çok buyuk sorun yaşadık ve bana bundan sonra dikkat edicem arkadaş ilişkilerime dedi barıştık aradan 3 ay geçti istanbul dışından bi kadına çiçek gönderdiğini öğrendim maillerinden..yeni isi için göndermiş çiçekteki notu da canım benim diye basliyodu biz yine tartıştık oda arkadasın in kendi çiçek göndermesini istediğini kuramadığını söyledi bunlar hep grup firmalardan biz tekrar tartıştık benim neden haberim olmuyo diye en sonunda bu işyerinin onu çok değiştirdiğini yeni bi is bakıp insanlarla daha seviyeli bi ilişki kurmasını söyledim is yok diyor ben bu işyerinden ve ortamından çok sıkıldım yaşadığımız tüm sorunların sebebi burası gibi geliyo tabi eşimde ve bendede hata var..ama benim üzüleceğini kizacagimi bile bile boyle davranıyor az önce yarin gidicekmisin dedim gidicem dedi bende ailevi huzurundan daha önemli demekki dedim çıktım odadan arkamdan konuşmak için bile gelmedi ben abartiyosamda ondan bi adim bekliyorum elimde degil

Canım benimli not ciddi kavga sebebi evet. Kocan anladığım kadarıyla flörtöz davranıyor iş arkadaşlarına karşı, bu da senin canını sıkıyor. O zaman kavgayı uzatacaksın, surat sallayacaksın. Çocukları ona emanet edip kendi kendine plan yapacaksın yukarıda arkadaşın yazdığı gibi. Kendi çizgine çekene kadar surat as, ama açık olmalısın arkadaşlarıyla vakit geçirmesine kızmadığını flörtöz davranmasına sinirlendiğini bellirt. Bu olay özelinde sinirlenecek benim dediğim olsun diye diretilecek bir konu yok bence, giderse gitsin. Ama flörtözlük bambaşka bir konu.

Çok karışık yazmisim kısacası sikmamaya çalışıyorum balığa,tatile,yemeğe vs.zaten gidiyor ama is ortamından hoşlanmıyorum o yaşananlardan sonra önyargılı yaklaşiyor olabilirim arkadaşlarına ama benide böyle davranmaya iten esimin davranışları diye düşünüyorum

Hesap vermek ya da kısıtlamak anlamında değil ama bir evi paylaşan çiftlerin bir plan durumunda birbirlerine bunun bilgilendirmesinin yapılması gerektiğini savunuyorum.
Sonuçta ortak yaşam alanı olan evin bir rutini ve yaşam akışı vardır. Bu akışın dışında gelişen planlarda bilgilendirme yapılmalı.
Konunuza gelirsek, bırakın bu hafta gitsin. Haftaya da siz ikinizle alakalı plan yapar ona uyarsınız. Böyle şeyler için kırmayın kalplerinizi.

Back
X