- 10 Kasım 2010
- 5.317
- 5.332
- 398
- Konu Sahibi morciveert
-
evet çok işte çalıştım gerçekten işten sonra kalmıyor arkadaşlık. Ya sevmiyor değilim seviyorum hepsini, hayatımda unutamayacağım güzellikte doğum günü sürprizi hazırlamışlardı bana. Ama aramızda hep maddiyatla alakalı muahbbetler geçiyor, ben sessiz sakin bir insanımdır. KArışmam hiç etliye sütlüye, o yüzden benimle anlaşabiliyorlarDaha önceden ben de çok takılıyordum beni çağırmıyorlardı bile akşam gezmelerinde bekardım o zaman ama evlenince de pıt diye kıymete bindim ben de anlamadım o yüzden takılmayın ya bence iş arkadaşlığı işte kalsın şu an çıktım işten kimse beni arayıp sormuyor yani yani iş arkadaşlığı işte kalıyor
mesafe koysan bir dert bu şekilde devam etsen bir dert allah yardımcınız olsunİş yerimde bir arkadaş grubum var. Aramız iyi. Farklı yaş gruplarındayız ama iyi zaman geçirebiliyoruz. Sürekli iş çıkışlarında plan yapıyorlar. Her akşam. Ben katılamıyorum. Yeni evliyim, eşimde vardiyalı olduğu için vaktim olmuyor. Ama bu durum artık onların gözüne batmaya başladı. Sürekli onlara katılamadığımı söylüyorlar. Öğle molalarında buluştuğumuzda akşamdan kalan konularını devam ettiriyorlar. Ben saf gibi kalıyorum aralarında. Yada bir derdim olsa iş yerinde bir sorun olsa noktası virgülüne kadar anlatıyorum, ama onlar öyle değiller. Ben onlardan daha alt statüdeyim. Belki de benim düşüncelerimi önemsemiyorlar. Aralarından biri tarafından laflarıyla ezildiğimi hissediyorum. Bilmiyorum, çok iyiliklerini de gördüm. Sürekli onlarla olamadığım için konuların ucunu da kaçırıyorum.
Sıkıldım artık bu durumdan. Her akşam iç çıkışı nasıl uyum sağlayabilirim ki onlara? Ne yapmalıyım mesafe mi koymalıyım?
evet ortada bir mevzu yok mesafe koyabileceğim. bazen diyorum bir şey olsa da ipleri koparsam tamamen o raddeye geliyorum. sürekli bir dedikodu muhabbeti dönüyor çünkü rahatsız hissediyorummesafe koysan bir dert bu şekilde devam etsen bir dert allah yardımcınız olsun
benim de ilk iş yerimde öğle arası yemeklerini onlarla yemiyorum diye tavır almışlardı ahahaButun gun birlikte oldugum insanlarla her aksam buluşmazdim. Iş yerinden başka hayatlari yok demek ki.
Bekarken calistigim yerde benzer durum olmuştu. Iş cikisi geziyorlarmiş beni de davet etmişlerdi daha yeni işe girmistim 2 gunluk, gayet zamanim vardi ama gelemem demiştim ve tavirlari degismisti. Bir acayip insanlar...
benim de ilk iş yerimde öğle arası yemeklerini onlarla yemiyorum diye tavır almışlardı ahaha
bütün gün onlarlayım zaten, 1 saatlik öğle arasında da bi nefes aldır di mi ?
ben bir ay kadar öğle yemeklerimi onlarla yedim sonra sıkıldım, arkadaşımla yiyeceğim, işim var şuraya gidip gelicem falan deyip ekiyordum
çok bozuluyorlardı
sürekli bi imalar, sino bizim gittiğimiz yerleri beğenmiyor falan demeler ...
yemek anlayışlarımız da çok uymuyordu ben salata, tost falan gibi hafif şeyleri tercih ediyordum yazın sıcağında
tavır neden değişir anlayış göstermek neden bu kadar zor asla anlamam
kesinlikle, çok hayatsız tiplerdi ya bi tek orası vardı onlar içinIş yerinin iş yeri oldugunun farkinda degiller cunku. Okul bahçesi saniyorlar halaTek sosyalleşecekleri yer de orasi.
Allah Allah her akşam her akşam bekar insana bile zor.nasil iş?İş yerimde bir arkadaş grubum var. Aramız iyi. Farklı yaş gruplarındayız ama iyi zaman geçirebiliyoruz. Sürekli iş çıkışlarında plan yapıyorlar. Her akşam. Ben katılamıyorum. Yeni evliyim, eşimde vardiyalı olduğu için vaktim olmuyor. Ama bu durum artık onların gözüne batmaya başladı. Sürekli onlara katılamadığımı söylüyorlar. Öğle molalarında buluştuğumuzda akşamdan kalan konularını devam ettiriyorlar. Ben saf gibi kalıyorum aralarında. Yada bir derdim olsa iş yerinde bir sorun olsa noktası virgülüne kadar anlatıyorum, ama onlar öyle değiller. Ben onlardan daha alt statüdeyim. Belki de benim düşüncelerimi önemsemiyorlar. Aralarından biri tarafından laflarıyla ezildiğimi hissediyorum. Bilmiyorum, çok iyiliklerini de gördüm. Sürekli onlarla olamadığım için konuların ucunu da kaçırıyorum.
Sıkıldım artık bu durumdan. Her akşam iç çıkışı nasıl uyum sağlayabilirim ki onlara? Ne yapmalıyım mesafe mi koymalıyım?
yok üzülmüyorum da onları da kırmak istemiyorum iyi insanlar. Ama fazla samimiyete karşıyım ben de iş yerinde. ÖZel hayatıma bile müdahil oluyorlardı. Tabi benim suçum bu herşeyi anlattığım içinAcikcasi her aksam buluşmak benim gibi yalnız yasayan biri icin bile fazla
Hic baska hayatlari yok demek ki...
Is yerinde ayda yilda bir yapilan kutlamalar guzel oluyor hatta bence motivasyonu bile arttirabilir ama sizin kendi hayatınızın olmasi onlari rahatsiz etmis. Bosverin varsin rahatsiz olsunlar sonucta sizin esinizle ya da diger arkadaslarinizla da bir sosyalliginiz var
Dedikodudan da uzak durun gerek yok
Ben de geçenlerde konu açmıştım mesela bizde de degisik bir gruplasma var üniversitedeyken de vardi her yerde olabiliyor uzmeyin kendinizi
Kendinizi suclamayin ortada bir suc yok sadece nasil davranacaginizi bilememissiniz o da olabiliryok üzülmüyorum da onları da kırmak istemiyorum iyi insanlar. Ama fazla samimiyete karşıyım ben de iş yerinde. ÖZel hayatıma bile müdahil oluyorlardı. Tabi benim suçum bu herşeyi anlattığım için
Evet öyle yapacağım. Haftaya cuma tatil olacak muhtemelen kadınlar günü diye, daha belli olmadan şimdiden diyorlar ki pikniğe gideriz tatil olursa. Dedim ben temizlik yapcam ramazan geliyorKendinizi suclamayin ortada bir suc yok sadece nasil davranacaginizi bilememissiniz o da olabilir
Simdi insanlar ne kadar detay bilirse o kadar ozele karisma hakkını kendinde goruyor siz musaade etmediginiz için size tavir aliyorlar
Kirmaniza gerek yok sadece bu aksam baska planim.var size iyi eglenceler bu kadar...
Iyi demissinizEvet öyle yapacağım. Haftaya cuma tatil olacak muhtemelen kadınlar günü diye, daha belli olmadan şimdiden diyorlar ki pikniğe gideriz tatil olursa. Dedim ben temizlik yapcam ramazan geliyor
evet hem evlerine eşlerine çocuklarına yetişip hem de gezmelere bu kadar zaman nasıl ayırıyorlar bilmiyorumm. Ben bir evime daha zor yetiyorumIyi demissiniz
Aslinda sizin baska bir hayatınız var yani is harici de ugraslariniz olduğu icin onlara bu tur seyler garip geliyor olabilir
Bazi insanlar oyledir ben yalnızlığı sevdigim ve is yerinde de cok yoruldugumdan anca dinlenmeye calisiyorumevet hem evlerine eşlerine çocuklarına yetişip hem de gezmelere bu kadar zaman nasıl ayırıyorlar bilmiyorumm. Ben bir evime daha zor yetiyorum
ivet olabilir :)Bazi insanlar oyledir ben yalnızlığı sevdigim ve is yerinde de cok yoruldugumdan anca dinlenmeye calisiyorum
Cocuklara da es yardimci oluyorsa bir şekilde duzen olusturmuslardir
paraları da çok herhalde yaAcikcasi her aksam buluşmak benim gibi yalnız yasayan biri icin bile fazla
Hic baska hayatlari yok demek ki...
Is yerinde ayda yilda bir yapilan kutlamalar guzel oluyor hatta bence motivasyonu bile arttirabilir ama sizin kendi hayatınızın olmasi onlari rahatsiz etmis. Bosverin varsin rahatsiz olsunlar sonucta sizin esinizle ya da diger arkadaslarinizla da bir sosyalliginiz var
Dedikodudan da uzak durun gerek yok
Ben de geçenlerde konu açmıştım mesela bizde de degisik bir gruplasma var üniversitedeyken de vardi her yerde olabiliyor uzmeyin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?