İşin aslı çıktı ortaya ,ben bayağı masum kalmışım aslında, işe ustabaşı olarak başladığım ilk gün Ayşe ve şefimiz Monica konusunda çok uzun uyardılar ve onlarada dediğim şu oldu: Monica arkadaşım değil hergün günaydın-nasılsın şeliknde 5 dakika konuştuğum iş arkadaşım ben onu şfşa ettiğim için üzgünüm arkadaşım olsaydı kahrolurdum dedim
Ama meğerse anita’yı(eski ustabaşı, uzak başka bir bölüme transfer edildi) ayakaltından çeken Ayşe ve monicaymış, Ayşe ustalık için monica’ya söz vermiş, ama bölge sorumlusu benim olmam konusunda ısrarlı olunca planları bozulmuş,
Benim mesajı Ayşe’yle paylaşmam beklemedikleri bir şeydi muhtemelen, Ayşe’de işin içinden çıkmak için direk şefle paylaşmış
Ayşe’de sorgusuz işten çıkarılacağını düşünüyordu monicanın,ama Ayşen’inde beklemediği benim bölge sorumlusuyla konuşup lütfen bu sebeple monica’yı çıkartmayın diye ikna etmem oldu , Ayşen’inde yaptığı çıktı şimdi ikiside uyarı aldı
Ben planlarını hiç planlamadan tamamen bilinçsiz bir şekilde ortaya dökmüş oldum onlarda bende çok şaşkınım