İş başvurusu hk

Kurumsal bir yerse uzun sürebiliyor
İk , bölüm müdürü sonra patron vs
O yüzden endişe etmeyin ama başka yerlere de basvuru yağın. Tamam

araya birilerini sokmak torpil oluyor :KK43:
Evet bu yüzden istemiyorum. Ama bi yandanda tanıdık olmasa belli şeyler olmayacakmış gibi geliyor ne yapacağımı şaşırdım.

Merhaba.
Geçtiğimiz hafta çarşamba günü bir mülakata katıldım. Acıkcası görüştüğüm bölüm müdürü cv yi beğendiğini iletti beni bekleyen iş akışı hakkında bilgilendirdi, gayet sohbet havasında geçen olumlu sayılabilecek bir görüşmeydi.
Eğer olumlu olsaydı şuan insan kaynakları tarafından görüşmeye davet ediliyor olacaktım ancak herhangi bir dönüş olmalı olumlu olumsuz anlamda.
Bugun benim başvuru yapmış olduğum site hariç ekstra farklı bi sitede benim başvuruda bulunduğum pozisyon için yeni ilan açıldığını gördüm. İk ile görüştüm süreç devam ediyor dedi. Bu işe o kadar ihtiyacım var ki evim kira geçiremiyorum benim için büyük bir fırsat olacaktı ancak olumsuz olduğunu düşünüyorum. Bir kaç gün içerisinde olumlu olsaydı mutlaka dönüş yapıyorlar diyebiliyorum. İstihare yaptım güzel şeyler gördüm daha önce hiç yapmama ve acıkcası biraz tırsmama rağmen :) Aceleci mi davranıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum sadece cok endişeliyim ihtiyacım var
Daha bugün THY mail atmış olumsuz diye online ingilizce sınavını bir türlü geçemiyorum :D Valla utanıyorum artık başvuru yapmaktan ama bende öyleyim olumsuz da olsa dönseler keşke diyorum thy gibi büyük firmalar dışında dönmüyorlar eğer olumlu değilse. Normal yani ama yüz yüze görüşüp cv vermenin daha çok faydalı olduğunu düşünüyorum hatta kendim öyle yapıtkça dönüş alıyordum ama bazı sebeplerden gidemedim tabi kendin gidebilirsen iş yerine çok daha faydalı olur

Daha bugün THY mail atmış olumsuz diye online ingilizce sınavını bir türlü geçemiyorum :KK70: Valla utanıyorum artık başvuru yapmaktan ama bende öyleyim olumsuz da olsa dönseler keşke diyorum thy gibi büyük firmalar dışında dönmüyorlar eğer olumlu değilse. Normal yani ama yüz yüze görüşüp cv vermenin daha çok faydalı olduğunu düşünüyorum hatta kendim öyle yapıtkça dönüş alıyordum ama bazı sebeplerden gidemedim tabi kendin gidebilirsen iş yerine çok daha faydalı olur
Hayırlısı olsun sizin için. Benim görüştüğüm firmada büyük çaplı. Ama 1 hafta geçti üstünden üstelik yeni ilan açıldı hoş İk her ne kadar süreç devam ediyor desede başından savmış gibi hissettim dönüş yapacaklarını sanmıyorum. Cok ihtiyacım var benim bu işe çok :(

Hayırlısı olsun sizin için. Benim görüştüğüm firmada büyük çaplı. Ama 1 hafta geçti üstünden üstelik yeni ilan açıldı hoş İk her ne kadar süreç devam ediyor desede başından savmış gibi hissettim dönüş yapacaklarını sanmıyorum. Cok ihtiyacım var benim bu işe çok :KK43:
peki iletişim numaralarını google dan bakıp sen arayıp sorsan insan kaynakları cevap verir ne olduğunu ya da hala işlemin sürüp sürmediğini ben genelde öyle yapıyordum arıyordum alındı diyorlardı o yüzden bence hiç bekleme ara :) inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

peki iletişim numaralarını google dan bakıp sen arayıp sorsan insan kaynakları cevap verir ne olduğunu ya da hala işlemin sürüp sürmediğini ben genelde öyle yapıyordum arıyordum alındı diyorlardı o yüzden bence hiç bekleme ara :) inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Direk ık yı aradım zaten süreç devam ediyor dediler. Ve ilan açmışlar aynı pozisyon içim

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. O bölüme ve yöneticilerine ulaşabileceğim bi kanal var. Bi yandan hiç yapmak istemiyorum ancak siz olsanız tüm imkanlarınızı kullanır mıydınız?

Back
X