- 15 Temmuz 2019
- 4.493
- 6.931
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
Ben akıllılık yapıp engelledimzeka testi olmasın kız bu?
burada yazanı yapanla işimiz olmaz
bize akıllı adam lazım diye düşünmüş olamazlar mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben akıllılık yapıp engelledimzeka testi olmasın kız bu?
burada yazanı yapanla işimiz olmaz
bize akıllı adam lazım diye düşünmüş olamazlar mı![]()
O sırada telefonunda 9 iş uygulaması olan benKariyer net ve linkedinden başka yere bakmayın.
hangi site canım ?? ona göre insanlar kandırılmasın ne bu dolandırıcılık işleri sarpa sardı hergun watsaptan yeni biri yazıyorHanımlar bugün bir iş sitesinde bir ilan gördüm. Aylardır iş arayan ben tabiki bodoslama atladım ama Allahtan o kadar da atlamamışım. Neyse ben başvurdum ilana ardından bana şöyle bir mesaj geldi.
Merhaba sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Lütfen insan kaynakları birimimizin sizinle daha fazla bilgiye sahip olması için formu eksiksiz bir şekilde doldurunuz .
[burda link var]
FORMU DOLDURMAYANLARLA İLETİŞİME GEÇİLMEYECEKTİR
Alttaki ibare çok şüpheli geldi en başta. Linke tıklamadım pinpirikliğimden. Eski telimden tıkladım normal yönlendirdi google hesabı girmem lazımdı. Kullanmadığım hesabımdan giriş yaptım. Orada bir form var evet ama sorulardan biri de aşağıdaki bu saçma şey???
Daha önce karşılaşan var mı yani kesinlikle dolandırıcılar belli de. İş bana uyuyordu ya üzüldüm hevesim kursağımda kaldım bildiğin![]()
Üstte yazmadım ama yazayım ya kullanıyorum ama sinir oluyorum her türlü abaza kayıt olup başvurunca mesaj atabiliyor. İşin olsun sitesihangi site canım ?? ona göre insanlar kandırılmasın ne bu dolandırıcılık işleri sarpa sardı hergun watsaptan yeni biri yazıyor
Cüzi miktarda "bi" ücret? ibana ibana iban.. ulan bari doğru düzgün yazın da hemen belli olmasın tokatçı olduğunuzHanımlar bugün bir iş sitesinde bir ilan gördüm. Aylardır iş arayan ben tabiki bodoslama atladım ama Allahtan o kadar da atlamamışım. Neyse ben başvurdum ilana ardından bana şöyle bir mesaj geldi.
Lütfen insan kaynakları birimimizin sizinle daha fazla bilgiye sahip olması için formu eksiksiz bir şekilde doldurunuz .
[burda link var]
Alttaki ibare çok şüpheli geldi en başta. Linke tıklamadım pinpirikliğimden. Eski telimden tıkladım normal yönlendirdi google hesabı girmem lazımdı. Kullanmadığım hesabımdan giriş yaptım. Orada bir form var evet ama sorulardan biri de aşağıdaki bu saçma şey???
Daha önce karşılaşan var mı yani kesinlikle dolandırıcılar belli de. İş bana uyuyordu ya üzüldüm hevesim kursağımda kaldım bildiğin![]()
Pek kullanılmıyor sanırsam konuda yazsam mı bilemedim. İşin o… ismi yine de açıkça yazmayayım dedimdaha önce de sapık denk gelmişti. İş bulmak uğruna kullanıyorum hala
![]()
Zamanla.cevre edinip iş bulursun veya bı gün merkeze indiğinde gidip bakacaksın uygun yerlere heryer de tanidikla degildirAslında büro istiyorum ben de ama burda pek ilan açılmıyor. Tanıdıkla dönüyormuş öyle diyorlar ama eşim de bu ilçede yeni. Ailesinin yaşadığı ilçede yaşamak istemedim ayıptır söylemesiBurda ilçe ilçe her şey İstanbul gibi değil
![]()
İkinci puntodaki yazıya bittim yaHanımlar bugün bir iş sitesinde bir ilan gördüm. Aylardır iş arayan ben tabiki bodoslama atladım ama Allahtan o kadar da atlamamışım. Neyse ben başvurdum ilana ardından bana şöyle bir mesaj geldi.
[burda link var]
adamlar para istememiş ki onlar göndereceklermişHanımlar bugün bir iş sitesinde bir ilan gördüm. Aylardır iş arayan ben tabiki bodoslama atladım ama Allahtan o kadar da atlamamışım. Neyse ben başvurdum ilana ardından bana şöyle bir mesaj geldi.
[burda link var]
Hayır dolandırıcılar. Site tarafından arandım. İş veren hiç bir şekilde sizden para isteyemez dediler. :)adamlar para istememiş ki onlar göndereceklermiş
bankacılık işlemlerini bilip bilmediğinizi mi ölçüyorlar anlamadım![]()
Ben formu görene kadar tamamdım da form ben dolandırıcıyım diye bağırıyorduİkinci puntodaki yazıya bittim yarobot olmadığınızı anlamak için gerekli evet hayır kısmı eyy Yaradan Allahım
robot olup olmadığını anlamak için bu tarz bir soru sorulmuyor
büyük konuşmayım da beni dolandıramazlar diyorum
tamam ben de onu diyorum para istememişler ki gönderdiğimiz parayı geri göndereceksiniz demişlerHayır dolandırıcılar. Site tarafından arandım. İş veren hiç bir şekilde sizden para isteyemez dediler. :)