- 9 Ocak 2019
- 38
- 10
- 88
- 40
- Konu Sahibi yasamkedisi
-
Zaman ...onlarla muhatap olmak .Peki çekişmeli dava olursa senin kaybedecegin tam olarak ne?
Parası yok kendisinin.alirim almasına ama avukat uzun sürer dedi,maaşı yattikca haciz gelirmiş ,onun da bir oranı varmış,,aydın görünümlü tiplerdi ama resmen irtibatı kopardılar,ben özür beklerken suçlu cikarilcam nerdeyseSizde oğlunu aldatmış olsaydınız kayinpederiniz oğluna aldatılmak önemli değil, 1 yıl bekle oğlum geri döner karın diyecek miydi acaba? Çekişmeli olursa bu bahsettiğiniz 25 bini alabilecek misiniz,ona göre davayı açın.
4 ay boyunca aldatmış,kabul ediyor,yatak muhabbetine kadar avukatima anlatmış (ortak arkadaş) .yani bozulmadı da değil psikolojim.Psikolojim bozuldu diye tazminat davası açabiliyorsunuz, açın.
Baktınız çok çirkinleşiyorlar avukatınız muhatap olsun bundan sonra.
Ben olsam çekişmeli açardım uzarsa da uzasın, yaptığı ahlaksızlığında bir bedeli olmalı. Ama sürecin uzayacagını da göz önüne alın.4 ay boyunca aldatmış,kabul ediyor,yatak muhabbetine kadar avukatima anlatmış (ortak arkadaş) .yani bozulmadı da değil psikolojim.
Elbette bozulur, açın o zaman dava. İnsan gibi iletişim kuramayacaksanız şayet , başka çare yok.4 ay boyunca aldatmış,kabul ediyor,yatak muhabbetine kadar avukatima anlatmış (ortak arkadaş) .yani bozulmadı da değil psikolojim.
Araba evlilik tarihinden sonra mi alınmıştı?Zaman ...onlarla muhatap olmak .
Evet,ama babası aldı aslında,o ara eşim zaten işsiz di,10 bin lira kadar ben katkı yapmıştım..Araba evlilik tarihinden sonra mi alınmıştı?
Evet ama kimin üstüne oldu ? Babasının mi/eşinin mi?Evet,ama babası aldı aslında,o ara eşim zaten işsiz di,10 bin lira kadar ben katkı yapmıştım..
Zaten herşey ıssız adama araba almakla başladı
Kendi üstüne,babasının degilEvet ama kimin üstüne oldu ? Babasının mi/eşinin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?