İş boşanmaya gelince eylemsizlik moduna geçme

yasamkedisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
38
10
88
40
Herkese merhaba,daha önce "eşimi evden kovdum ama aslında terk edilmisim " diye bir konum vardı ,okuyan arkadaşlar hatırlarlar.
İsler gittikçe sarpa sardı,aşırı derece aldatıldıgımı kabul ettim ve ondan nefret etmeyi başardım.bir iki kere dışarda buluşup boşanma işlerini konuştuk.once ben ne istersem verecegimi söyledi,bende çok birşey istemedim zaten . oturduğumuz ev ailesinin.kombi petek vs yaptirmistim.ona harcadım parayı + araba alınırken verdigim desteği istedim.bir ay içinde de evi bosaltacagimi söyledim.ama ailesiyle konuşmuş ve çok gelmiş:) (25 bin)
Geçenlerde babasıyla buluştuk,zaten bir daha da bulusmam.aldatilmak önemli değilmiş,ben bir yıl onu bekleyecek mısın.kesin donermis vs vs, beni çekişmeli dava uzun sürüyor "sen boşanma nasıl oluyor biliyormusun "diye tehdit vari konuştu.benim tarzimi da beğenmemiş,ona saygısız gelmişim.
Şimdi ben napayım.aslinda kendi harcadigim parayı istiyorum.cekismeli dava gerçekten çok uzun sürüyor,isteklerimden vazgeçip lanet olsun mu demeliyim.cunku 25 bin zaten beni zenginlestirmeyecek.ama çektiğim acının da bir bedeli olsun istiyorum.az buçuk delil ,tanık vs var .
Siz olsanız ne yapardınız.

Altin takı vs yokmuydu onu eklemeyi unutmayın .Görsunler bakalim 25 bin çokmuymuş .

Onlar duruyor,zaten bende,kadının hakkiymis Yargıtay kararlarında,,bende kalacak yani

Sizde oğlunu aldatmış olsaydınız kayinpederiniz oğluna aldatılmak önemli değil, 1 yıl bekle oğlum geri döner karın diyecek miydi acaba? Çekişmeli olursa bu bahsettiğiniz 25 bini alabilecek misiniz,ona göre davayı açın.

Parası yok kendisinin.alirim almasına ama avukat uzun sürer dedi,maaşı yattikca haciz gelirmiş ,onun da bir oranı varmış,,aydın görünümlü tiplerdi ama resmen irtibatı kopardılar,ben özür beklerken suçlu cikarilcam nerdeyse

Psikolojim bozuldu diye tazminat davası açabiliyorsunuz, açın.
Baktınız çok çirkinleşiyorlar avukatınız muhatap olsun bundan sonra.

Psikolojim bozuldu diye tazminat davası açabiliyorsunuz, açın.
Baktınız çok çirkinleşiyorlar avukatınız muhatap olsun bundan sonra.
4 ay boyunca aldatmış,kabul ediyor,yatak muhabbetine kadar avukatima anlatmış (ortak arkadaş) .yani bozulmadı da değil psikolojim.

4 ay boyunca aldatmış,kabul ediyor,yatak muhabbetine kadar avukatima anlatmış (ortak arkadaş) .yani bozulmadı da değil psikolojim.
Ben olsam çekişmeli açardım uzarsa da uzasın, yaptığı ahlaksızlığında bir bedeli olmalı. Ama sürecin uzayacagını da göz önüne alın.

Aslında bu ev ailesinin ya,burda her oturduğum ay onlara zarar,biraz paragozler, şuan buna güveniyorum.kiralasalar 1200 falan ediyirmus,

Elbette bozulur, açın o zaman dava. İnsan gibi iletişim kuramayacaksanız şayet , başka çare yok.
Çok zor bir durum... Bazen düşünüyorum; donuna kadar alırım diyorum, bazende aman donu kıçında kalsın diyorum.
Birde olayı yaşamış , karşı karşıya gelmişken gerçekten zor durumunuz. Rabbim yanınızda olsun, en doğru kararı verin inşallah. Ama bi çantanızla da hadi eyvallah deyip çıkmayın yani.

Ben anlaşmalı boşandım herşeye tamam dedi ama hiç bişey yapmadı ne nafaka ne tazminat sigortalı çalışmadığı için hiç bişey yapamadım nafaka için savcılığa suç duyurusunda bulunucam içeri giricek ailesi ödücek nafakayı muhtemelen diye düşünüyorum
bir arkadaşım daha boşanma evresinde sizin gibi çekişmeli 2,5 yıldır kız mahvoldu her seferinde o adliyeye gitmek aynı stresi çekmek ağlamalar sızlamalar barışırız umudu en sonunda hakim boşamadı öyle ayrılar ama nikahlılar adam 3 yıl dava açamıyo, anlaşmalı olarak kadın açabilir ama arkadaşım bu kadar çektim bari değsin bana yüklü tazminat verecek diyip kendini daha fazla sıkıntıya sokuyor

bana sorarsanız hiiçç kendinizi yıpratmayın anlaşmalı boşanın yolunuza bakın benim kafam rahat bitti gitti herşey, bi beklenti içerisine de girmiyorum adam saraylar da yaşasa ne çöplükte yaşasa ne benim haklarımı vermedikten sonra heryerden engelledim oğluma da tablet aldım whatsap yükledim babanla burdan konuşabilirsin dedim tamamıyla çıkardım yani hayatımdan üstümden bir yük kalktı resmen

Allahim ya hakimlerde bir garip,bu çekişmeli işi gerçekten çok zor gibi.bide boşanmak

Onlar sizi tehdit ediyormuş zaten, siz de onlara eşiniz sizi aldattığı için maddi manevi tazminat hakkınızın olduğunu nafaka bile alabileceğinizi söyleyin(bunlar gerçek mi bilmiyorum tamamen kulaktan dolma bilgilerle yazıyorum, siz araştırarak söyleyin). Ben haklarımı öğrendim deyin. Hatta miktarı arttırın ve yeni anlaşma koşullarını söyleyin(miktarı arttırmanız, onların üzerinde, çekişmeli boşanmada daha çoğunu kaybetme korkusu yaratacaktır). Çekişmelinin onların zararına sonuçlanacağını rahat bir şekilde ifade edin. Tabi bunlar blöf olsun sadece. Anlaşmalıya ikna edin mutlaka. Çekişmeliyle hem zaman kaybetmeyin hem de kendinizi boşuna yıpratmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…