is bulamamak

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
Kizlar ben 3 yil kadar santralde calistim. Asgari ucret derken 1250 tl alıyordum ayrilmam gerekti.Simdi tekrar is ariyorum 1200 tl disinda maas istemedim. Ön muhasebe kursta ogrendim.İngilizce az aofde okuyorum diye mi bilmem 1000 tl ve alti teklifler oldu girmedim.Artik cildirma noktasina geldim santral sekreter isi ama 1000 arti yok yemk buna razi gelicem yetmese bile..Cunki bugun yol icinde 1000 tl denilince pes ettim birde sekreter diye gittim cagri merkezi sekli oldugunu sonradan ogrendim.Cok uzgunum bunalimdayim 31 yasinda bekarim ama aileme yardim etmem gerekiyor.Benimkisi gercek bir dert oldu bana kendime inancim kalmadi.Dua edin bana biraz morale ihtiyacim var.Sizler ne kadar maas aliyorsunuz santral isi yapanlar benim gibi

Bir yerden başlayacaksınız aza çoğa bakmadan, zamanla artacak. Yeni girecek elemana o civarda veriyorlar zaten bildiğim kadarıyla. İlk baştan iyi maaş beklemeyin.

Bugun gittigim gorusme adam resmen alay etti.Yol parasiyla birlikte 1000 tl yi bulmayan maas.Birde cay icmiycem diyorum cayci kadin israrla cay birakti.ic ic diyr adam.icersi bayan dolu biryer ama ne gerek var.ben ilk gittigim yerlerde icmem.Annemle gidiyorum ama annem dsarda park cafe ne varsa bekler insanlara guven olmuyor.Dogru durust is yok

1000 tl ile başlamak iyi bence günümüzde bir çok aile asgari ücretle geçiniyor. zamanla kendinzi gösterdiğinizde maaşınızda artacaktır. bu siizn elinizde.

Maaştan ziyade yükselebileceğiniz bir yerse 1000tl olan yerde başlayın, aof den mezun olunca farklı yerlere bakarsınız yada şuanki yerde yükselirsiniz.

1000 tl ile başlamak iyi bence günümüzde bir çok aile asgari ücretle geçiniyor. zamanla kendinzi gösterdiğinizde maaşınızda artacaktır. bu siizn elinizde.
B
Maaştan ziyade yükselebileceğiniz bir yerse 1000tl olan yerde başlayın, aof den mezun olunca farklı yerlere bakarsınız yada şuanki yerde yükselirsiniz.

Bugun itibariye 5. gorusmem.ilk uc tanesi on gorusmede olumlu konustu donmedi.4.gorusme 1000 tl uzun sure artmiycak diye aradi sizi dusundugum icin aadim dedi daha kucuk yasta personel bakicaz dedi.Son gorusme tam rezalet yol parasiyla 950 kiramz 700 ne yerim ne icerim bununla.Yukselebilecegim bir yer arasa bin tl ie baslarim inanin.Ya birde anlamadigim gorusmede hep su dendi sorumluluk sahibisiniz belli dinamik birisiniz kendinizi gelstirmissiniz ama sonra yok.herhalde daha iyi dil bilen yada muhasebede tecrubeli buldular.

Evde oturup paslamaktansa calisman daha iyi ama cokta kendinden odun vermeden. Aradaki farki koruyabiliyorsan bir dene derim.

Evde oturup paslamaktansa calisman daha iyi ama cokta kendinden odun vermeden. Aradaki farki koruyabiliyorsan bir dene derim.
Canim inan cok moralim bozuk.son yazdiklrimi okudun mu bilmiyorum.Ben gayet ozguvenli gidiyorum kiyafetim herseyim.Ama yok olmuyr..Diksiyon deseler norml biriyim 50 kilo orta boylu.sigara icmem.Yas 31 ise ihtiyacim var ve calismkda istiyorum ama ne yazik ki doktor muhends vs degilim orgun uni mezunu degilim ama 1000 tl alti maas nedir...Birde cogu ilan 30 yasini asmamis yaziyor e yapayim 32 ime girecegimmm

Birazda sans isi canim. Her sey senin ozelliklerinle bitmiyor. Sen olmasan o 1000 tl ye calisacak bir suru eleman bulabilirler. Bu dar kafali patronlarin rahatligi; seni beni sinir etse de bu ise gireceksin ve arada baska is arayacaksin.

Yükselebileceğin bir yerde gir ve çok çalış. .
Girer girmez daha fazla maaş beklemen hata bence.
Allah yardımcın olsun

Birazda sans isi canim. Her sey senin ozelliklerinle bitmiyor. Sen olmasan o 1000 tl ye calisacak bir suru eleman bulabilirler. Bu dar kafali patronlarin rahatligi; seni beni sinir etse de bu ise gireceksin ve arada baska is arayacaksin.
Evt haklisin bende oyle biri degilom bi yerde calisirken baska is bakmam yalan soyleyip gorusmeye gideni cok gordum.Eee soyle simdi ben napiyim is yok para yok muzmin bekar sirasindayim ask yok ark zaten yalan biri vardi abla diyordum neler yapti ayyyy cok olumsz oldm ben bu degilim

Yükselebileceğin bir yerde gir ve çok çalış. .
Girer girmez daha fazla maaş beklemen hata bence.
Allah yardımcın olsun
En son calistigim yerde 3 yil calistm hep santraldeydim.Yukselebilecegim sirket tarzi yerler ya hic cagirmiyr yada ise almiyor.torpilde yok.yoksa ben caliskanim.o yuzden actm ya konuyu cok efkarliyim

Sekreterlikte iş yok vallahi..
Meslektaşız bu arada..
Yaş ilerleyince iş bulmak zorlaşıyor.
Keşke çalıştığınız yerden çıkmasaydın..
Kıdemli olmak maaşı yükseltiyor.
Bir de hangi şehir?

Aloo olumsuzlugun laptopumun ekranindan firliyor. Ise baslayip , bir yandan daha iyi bir is aramak yalan soylemek degildir. Asil haksizlik olan patronlarin nasil olsa issiz cok, mecbur olanda cok mantigiyla insanlara haketmedigi bir pozisyonda is vermeleridir. O yuzden bu konuya hic takilma. Bu negatifligi de bir kenara birak.

Şu anda lise mezunu olduğunuz için başlangıç maaşının 1000 tl ve altı olması normal. Siz, içinize sinen bir iş bulursanız 'Maaş az' diye düşünmeyin, başlayın. 1000 lira günümüz şartlarında çok iyi olmasa da asgari ücretin bu denli düşük olduğu bir ülkede gayet de iyi diye düşünüyorum. Ailenize de yardım etmek istiyormuşsunuz. Çok fazla destek olamayabilirsiniz ama en azından 'Akmasa da damlar' misali iyi kötü bir yardımınız olur. Üniversiteden mezun olana kadar 1 sene geçmiş olacak çalışmaya başlayalı. Performansınız ve alacağınız lisans diploması da maaşınıza etki edecektir. Allah yardımcınız olsun.

Beni anladigin icin tesekkur ederim anlasilmak cok degerli..keske ozelden sana yzsaydim lucky

Aileme yardim degil kirayi odemem lazim kardeim bin tl aliyr kirayi oduyor elinde hicbirsey kalmiyr abla biraz iyi is ara dedi onun icin cabaliyorum.sadece harclik icin calissam kabul ederdim.herkeze tesekkur ederim

İnşallah kısa süre içerisinde içinize sinen bir iş bulursunuz. Ama yeni mezun dil bilen insanlar dahi iş bulmakta zorlanıyor veya 1000-1200 tl maasla baslıyorlar. Sizin eğitiminiz, yaşınız, yabancı dil bilginizin olmamasını hesaba katarsanız karşılaştığınız durum şaşırtıcı değil. Bilmiyorum düşünür müsünüz ama çağrı merkezleri, telefonda satış gibi işlerde daha fazla maaş var. Yol ve yemek de ayrıca veriliyor. Madem paraya ihtiyacınız var bir şansınızı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…