Ticeret meslk lise aof 4 sinif sayilirim 3 den dersler var.Ne mezunusunuz?
B1000 tl ile başlamak iyi bence günümüzde bir çok aile asgari ücretle geçiniyor. zamanla kendinzi gösterdiğinizde maaşınızda artacaktır. bu siizn elinizde.
Maaştan ziyade yükselebileceğiniz bir yerse 1000tl olan yerde başlayın, aof den mezun olunca farklı yerlere bakarsınız yada şuanki yerde yükselirsiniz.
Canim inan cok moralim bozuk.son yazdiklrimi okudun mu bilmiyorum.Ben gayet ozguvenli gidiyorum kiyafetim herseyim.Ama yok olmuyr..Diksiyon deseler norml biriyim 50 kilo orta boylu.sigara icmem.Yas 31 ise ihtiyacim var ve calismkda istiyorum ama ne yazik ki doktor muhends vs degilim orgun uni mezunu degilim ama 1000 tl alti maas nedir...Birde cogu ilan 30 yasini asmamis yaziyor e yapayim 32 ime girecegimmmEvde oturup paslamaktansa calisman daha iyi ama cokta kendinden odun vermeden. Aradaki farki koruyabiliyorsan bir dene derim.
Canim inan cok moralim bozuk.son yazdiklrimi okudun mu bilmiyorum.Ben gayet ozguvenli gidiyorum kiyafetim herseyim.Ama yok olmuyr..Diksiyon deseler norml biriyim 50 kilo orta boylu.sigara icmem.Yas 31 ise ihtiyacim var ve calismkda istiyorum ama ne yazik ki doktor muhends vs degilim orgun uni mezunu degilim ama 1000 tl alti maas nedir...
Evt haklisin bende oyle biri degilom bi yerde calisirken baska is bakmam yalan soyleyip gorusmeye gideni cok gordum.Eee soyle simdi ben napiyim is yok para yok muzmin bekar sirasindayim ask yok ark zaten yalan biri vardi abla diyordum neler yapti ayyyy cok olumsz oldm ben bu degilimBirazda sans isi canim. Her sey senin ozelliklerinle bitmiyor. Sen olmasan o 1000 tl ye calisacak bir suru eleman bulabilirler. Bu dar kafali patronlarin rahatligi; seni beni sinir etse de bu ise gireceksin ve arada baska is arayacaksin.
En son calistigim yerde 3 yil calistm hep santraldeydim.Yukselebilecegim sirket tarzi yerler ya hic cagirmiyr yada ise almiyor.torpilde yok.yoksa ben caliskanim.o yuzden actm ya konuyu cok efkarliyimYükselebileceğin bir yerde gir ve çok çalış. .
Girer girmez daha fazla maaş beklemen hata bence.
Allah yardımcın olsun
Canim inan cok moralim bozuk.son yazdiklrimi okudun mu bilmiyorum.Ben gayet ozguvenli gidiyorum kiyafetim herseyim.Ama yok olmuyr..Diksiyon deseler norml biriyim 50 kilo orta boylu.sigara icmem.Yas 31 ise ihtiyacim var ve calismkda istiyorum ama ne yazik ki doktor muhends vs degilim orgun uni mezunu degilim ama 1000 tl alti maas nedir...Birde cogu ilan 30 yasini asmamis yaziyor e yapayim 32 ime girecegimmm
Evt haklisin bende oyle biri degilom bi yerde calisirken baska is bakmam yalan soyleyip gorusmeye gideni cok gordum.Eee soyle simdi ben napiyim is yok para yok muzmin bekar sirasindayim ask yok ark zaten yalan biri vardi abla diyordum neler yapti ayyyy cok olumsz oldm ben bu degilim
Beni anladigin icin tesekkur ederim anlasilmak cok degerli..keske ozelden sana yzsaydim luckyAloo olumsuzlugun laptopumun ekranindan firliyor.Ise baslayip , bir yandan daha iyi bir is aramak yalan soylemek degildir. Asil haksizlik olan patronlarin nasil olsa issiz cok, mecbur olanda cok mantigiyla insanlara haketmedigi bir pozisyonda is vermeleridir. O yuzden bu konuya hic takilma. Bu negatifligi de bir kenara birak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?