İş bulamamam

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
Günaydın hepinize. .. . . Artık görüntümden dolayı mı sessiz utangaç yapımdan dolayı mı bilmiyorum
Ben nasıl nerden iş bulabilirsin internet üzerinden yapılan iş başvuruları ciddiye alınıyor mu? Oraya resim koymak gerekiyor resmime bakıp yine almazlar. Artık kendime hiç güvenim kalmadı. Hem internetten hem şahsen başvurdum birçok yere ama almıyorlar.

Son düzenleme:

dış görünüşünde ne var anlamadım canım

Modellik mi yapicaksin cnm tipimi begenmezler diyorsun...İsverenlerin tipe gore insan aldiginida ilk kez sende duyuyorum yanii. Ben isveren olsam tipe gore degil beyne gore eleman secerim(ki herkeste oyle yapiyordu eminim). Kendini suclama bu konuda dusuncen yanlis cunku. İnternet uzerindende pek guvenme ilanlara. Koye yakin ilce falan varsa oralari arastir bi.

Insanlar tipe gore ise alinsa toplumun yarisi issiz kalirdi. bu nasil ozguvensizlik.
Hazirlayin bir cv yakin bolgedeki butun hastanelere gonderin.
Kariyer.net yenibiris.com gibi sitelerdeki ilanlara basvurun.
Biraz daha evdr beklerseniz mesleki anlamda da koreleceksiniz, vakit kaybetmeyin.

Açıktan atamalara basvurun. memurlar.netten takip edin.

Canım internette devlet sözleşmeli personel yaz çıkan ilk siteye gir. Orda bütün üniversiteler hemşire arıyor. Nerede yaşadığını bilmiyorum ama eminim sana yakın bir yerden bir olanak bulursun.

dış görünüşünle ne alakası var?
sana yakın il merkezindeki özel hastanelerin hepsine başvurmuşmuydun?
bazı hastaneler yatacak yer ayarlıyorlar dışarıdan gelmiş çalışanları için.
yani bizim burada bir hastanenin yaptığını biliyorum heryerde olmaz tabi.
birebir gitmen daha uygun olur başvurulara.
internet üzerinden yapılanlara güvenme sen:)

Hemşire arkadaşım var 68le bu yıl atandı çoğu sağlıkçı sözleşmeli tercih yapmadı kadrolu istedi kadroluda az alındı sözleşmelide tercih edilebilr 200 300 fark için işsiz kalınmaz

dış görünüşünde ne var anlamadım canım
Duruşumdan çekingen ve pısırık yapıp belli oluyor yani çevremdeki insanlar da böyle düşünüyor. Diksiyonum da iyi değil. Bir de kapalıyım. Giyinmem de pek iyi değil olanın en iyisini giyiyorum ama her yönden yetersizim bilmiyorum ondan mi

canım kendine güvenle alakalı sıkıntıların var herhalde, dik durmayı alışkanlık edin, diksiyon kursuna da gidebilirsin, inan duruş çok önemli dik yürüyen biriyle kabur duran birinin ruh hali, yaydığı enerji kesinlikle aynı olmuyor... bu sorunları aşarsan giysi yetersizliği ikinci planda kalır, zaten hemşireler iş kıyafetlerini giyiyor hastanede

Sözleş
Hemşire arkadaşım var 68le bu yıl atandı çoğu sağlıkçı sözleşmeli tercih yapmadı kadrolu istedi kadroluda az alındı sözleşmelide tercih edilebilr 200 300 fark için işsiz kalınmaz
Sözleşmeli atama çakılı 75 le kapattı zaten. Üniversite hastaneleri sözleşmeli başvurularında da 77, 78 lerle kapatıyorlar.

Bunları yapıyorum zaten şahsen de başvurdum şehirdeki bütün hastanelere ama almiyorlar

Biliyorum o yüzden almiyorlardir

Alsalar gönüllü çalışmaya bile razıyım o dereceye geldim.

Sözleş

Sözleşmeli atama çakılı 75 le kapattı zaten. Üniversite hastaneleri sözleşmeli başvurularında da 77, 78 lerle kapatıyorlar.
Benm arkadal nasıl 68 le rize ye geldi peki devlette çalışıyor hatta bende şaşırdım puana ama kız geldi çalışıyor

Ben yaklaşık 3 ay iş bulamadım.
Üniversite mezununa iş çok diyen kimse iyi b** yemiş.
Kpss den 71 aldım bende, he istediğim yer olmadı ama şu an işimden çok memnunum hatta bi yere atanırsam falan da kahrolurum.
Diyeceğim şu ki senin de kısmetin bi yerde.
Kaşına gözüne göre değil kısmet, kalbine göre olsun inşallah

Benm arkadal nasıl 68 le rize ye geldi peki devlette çalışıyor hatta bende şaşırdım puana ama kız geldi çalışıyor
2014 KPSS siyle 2016 kpss si aynı değil dedim ya millet yememiş içmemiş KPSS çalışmış puanlar çok yüksek o zaman 68 le 8000. oluyorsan şimdi 73, 74 le 8 bininci oluyorsun. Bir de o zaman alımlar çok fazlaymiş yani karşılaştırıyorum. Şimdi 800, 1000 kişi aliyorken sağlık bakanlığı o zaman 2000 kişi sadece hemşire aliyormuş o yüzden sanırım

Sektörümüz aynı değil , ama benzer güvensizliği ben de işe girmeden çekmiştim . Hatta ilk görüşmeye gittiğimde giydiğim kıyafet için müdürün ben çıktıktan sonra yaptığı yorumu duyduğumda ağlamaklı olmuştum . Ama bu gibi durumda insanın en fazla diyip diyebileceği ; elde olanın en iyisi ve en uygunu buydu , yoksa napabilirimdir. Bunu dönüp odaya söylemek istemiştim. Ama yapmadım, o an kendime olmayan güvenimi şöyle ruhumda köşe bucak aradım gayet dik bir duruş sergiledim. Ve o işe de alındım :) Alınmam o dik duruşum mu ? %100 değil tabi . Liseden yeni çıkmış , ünv. yarıda bırakmış birini işe aldılar demek ki bir cevher göstermişim . 5 yıldır da yönetici asistanlığı yapmaktayım . Siz de karamsarlığa kapanmayın iyice . İnternette Kariyer.net , Secretcv.com , Yenibiriş.com bunlar güvenilir siteler olduğunu düşünüyorum. Beni görüşmeye çağırırlar mı çağırmazlar mı demeyin, kriterlerinize uyan işlere başvuru yapın. İnanın bir özgeçmiş havuzları oluşuyor. Beni kelâlaka firmalar hâla arıyorlar. Eğer görüşmelerde kılık kıyafetinize güvenmiyor iseniz , ödünç alabileceğiniz kişiler varsa rica edin . Dikkat ediyorum kişisel gelişiminiz konusunda ilerletmeniz gereken noktaları biliyorsunuz ; diksiyon gibi . Bu konuda internetten videolar , eğitimler dâhi izleyip yol katedebilirsiniz. Yeter ki kendinize bir inanın

Geçen sene aralık gibi başladı hangi kpssyle girdi bilmiyorum ama dediğiniz gbide olabilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…