Günaydın hepinize. Ben 23 yaşında, üniversitenin Hemşirelik bölümünden 2015 yılında mezun oldum. Yaklaşık 2 yıl olacak. Toplumda sağlıkçılar işsiz kalmaz, 50 ile atanır diye bir kanaat var. En azından benim akrabalarim öyle düşünüyordu. KPSS den 72 aldım. İki tane atama oldu en son ikinci atamada 75 le kapattı. Benim atnmam artık imkansız bu puanla. Atanirsin diyorlar ama durumu bilmiyorlar. Herkes yememiş içmemiş KPSS çalışmış sanki. O kadar yüksek almışlar ki. Ben de çalışmıştım ama olmadı. Özel hastaneler de almıyor. Artık görüntümden dolayı mı sessiz utangaç yapımdan dolayı mı bilmiyorum. Ben artık çalışmak istiyorum. Arkadaşlarım çalışırken evde oturmak canımı sıkıyor. Sürekli ağlıyorum. Normal bir işe de razıyım. Bulaşıkçılık falan gibi. Ama köyde oturuyorum. Kalacak yer sorunum da var. Ben nasıl nerden iş bulabilirsin internet üzerinden yapılan iş başvuruları ciddiye alınıyor mu? Oraya resim koymak gerekiyor resmime bakıp yine almazlar. Artık kendime hiç güvenim kalmadı. Hem internetten hem şahsen başvurdum birçok hastaneye ama almıyorlar.
Açıktan atamalara basvurun. memurlar.netten takip edin.Günaydın hepinize. Ben 23 yaşında, üniversitenin Hemşirelik bölümünden 2015 yılında mezun oldum. Yaklaşık 2 yıl olacak. Toplumda sağlıkçılar işsiz kalmaz, 50 ile atanır diye bir kanaat var. En azından benim akrabalarim öyle düşünüyordu. KPSS den 72 aldım. İki tane atama oldu en son ikinci atamada 75 le kapattı. Benim atnmam artık imkansız bu puanla. Atanirsin diyorlar ama durumu bilmiyorlar. Herkes yememiş içmemiş KPSS çalışmış sanki. O kadar yüksek almışlar ki. Ben de çalışmıştım ama olmadı. Özel hastaneler de almıyor. Artık görüntümden dolayı mı sessiz utangaç yapımdan dolayı mı bilmiyorum. Ben artık çalışmak istiyorum. Arkadaşlarım çalışırken evde oturmak canımı sıkıyor. Sürekli ağlıyorum. Normal bir işe de razıyım. Bulaşıkçılık falan gibi. Ama köyde oturuyorum. Kalacak yer sorunum da var. Ben nasıl nerden iş bulabilirsin internet üzerinden yapılan iş başvuruları ciddiye alınıyor mu? Oraya resim koymak gerekiyor resmime bakıp yine almazlar. Artık kendime hiç güvenim kalmadı. Hem internetten hem şahsen başvurdum birçok hastaneye ama almıyorlar.
dış görünüşünle ne alakası var?Günaydın hepinize. Ben 23 yaşında, üniversitenin Hemşirelik bölümünden 2015 yılında mezun oldum. Yaklaşık 2 yıl olacak. Toplumda sağlıkçılar işsiz kalmaz, 50 ile atanır diye bir kanaat var. En azından benim akrabalarim öyle düşünüyordu. KPSS den 72 aldım. İki tane atama oldu en son ikinci atamada 75 le kapattı. Benim atnmam artık imkansız bu puanla. Atanirsin diyorlar ama durumu bilmiyorlar. Herkes yememiş içmemiş KPSS çalışmış sanki. O kadar yüksek almışlar ki. Ben de çalışmıştım ama olmadı. Özel hastaneler de almıyor. Artık görüntümden dolayı mı sessiz utangaç yapımdan dolayı mı bilmiyorum. Ben artık çalışmak istiyorum. Arkadaşlarım çalışırken evde oturmak canımı sıkıyor. Sürekli ağlıyorum. Normal bir işe de razıyım. Bulaşıkçılık falan gibi. Ama köyde oturuyorum. Kalacak yer sorunum da var. Ben nasıl nerden iş bulabilirsin internet üzerinden yapılan iş başvuruları ciddiye alınıyor mu? Oraya resim koymak gerekiyor resmime bakıp yine almazlar. Artık kendime hiç güvenim kalmadı. Hem internetten hem şahsen başvurdum birçok hastaneye ama almıyorlar.
Duruşumdan çekingen ve pısırık yapıp belli oluyor yani çevremdeki insanlar da böyle düşünüyor. Diksiyonum da iyi değil. Bir de kapalıyım. Giyinmem de pek iyi değil olanın en iyisini giyiyorum ama her yönden yetersizim bilmiyorum ondan midış görünüşünde ne var anlamadım canım
Duruşumdan çekingen ve pısırık yapıp belli oluyor yani çevremdeki insanlar da böyle düşünüyor. Diksiyonum da iyi değil. Bir de kapalıyım. Giyinmem de pek iyi değil olanın en iyisini giyiyorum ama her yönden yetersizim bilmiyorum ondan mi
Sözleşmeli atama çakılı 75 le kapattı zaten. Üniversite hastaneleri sözleşmeli başvurularında da 77, 78 lerle kapatıyorlar.Hemşire arkadaşım var 68le bu yıl atandı çoğu sağlıkçı sözleşmeli tercih yapmadı kadrolu istedi kadroluda az alındı sözleşmelide tercih edilebilr 200 300 fark için işsiz kalınmaz
Bunları yapıyorum zaten şahsen de başvurdum şehirdeki bütün hastanelere ama almiyorlarInsanlar tipe gore ise alinsa toplumun yarisi issiz kalirdi. bu nasil ozguvensizlik.
Hazirlayin bir cv yakin bolgedeki butun hastanelere gonderin.
Kariyer.net yenibiris.com gibi sitelerdeki ilanlara basvurun.
Biraz daha evdr beklerseniz mesleki anlamda da koreleceksiniz, vakit kaybetmeyin.
Biliyorum o yüzden almiyorlardircanım kendine güvenle alakalı sıkıntıların var herhalde, dik durmayı alışkanlık edin, diksiyon kursuna da gidebilirsin, inan duruş çok önemli dik yürüyen biriyle kabur duran birinin ruh hali, yaydığı enerji kesinlikle aynı olmuyor... bu sorunları aşarsan giysi yetersizliği ikinci planda kalır, zaten hemşireler iş kıyafetlerini giyiyor hastanede
Benm arkadal nasıl 68 le rize ye geldi peki devlette çalışıyor hatta bende şaşırdım puana ama kız geldi çalışıyorSözleş
Sözleşmeli atama çakılı 75 le kapattı zaten. Üniversite hastaneleri sözleşmeli başvurularında da 77, 78 lerle kapatıyorlar.
2014 KPSS siyle 2016 kpss si aynı değil dedim ya millet yememiş içmemiş KPSS çalışmış puanlar çok yüksek o zaman 68 le 8000. oluyorsan şimdi 73, 74 le 8 bininci oluyorsun. Bir de o zaman alımlar çok fazlaymiş yani karşılaştırıyorum. Şimdi 800, 1000 kişi aliyorken sağlık bakanlığı o zaman 2000 kişi sadece hemşire aliyormuş o yüzden sanırımBenm arkadal nasıl 68 le rize ye geldi peki devlette çalışıyor hatta bende şaşırdım puana ama kız geldi çalışıyor
Geçen sene aralık gibi başladı hangi kpssyle girdi bilmiyorum ama dediğiniz gbide olabilr2014 KPSS siyle 2016 kpss si aynı değil dedim ya millet yememiş içmemiş KPSS çalışmış puanlar çok yüksek o zaman 68 le 8000. oluyorsan şimdi 73, 74 le 8 bininci oluyorsun. Bir de o zaman alımlar çok fazlaymiş yani karşılaştırıyorum. Şimdi 800, 1000 kişi aliyorken sağlık bakanlığı o zaman 2000 kişi sadece hemşire aliyormuş o yüzden sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?