Günaydın hepinize. Ben 23 yaşında, üniversitenin Hemşirelik bölümünden 2015 yılında mezun oldum. Yaklaşık 2 yıl olacak. Toplumda sağlıkçılar işsiz kalmaz, 50 ile atanır diye bir kanaat var. En azından benim akrabalarim öyle düşünüyordu. KPSS den 72 aldım. İki tane atama oldu en son ikinci atamada 75 le kapattı. Benim atnmam artık imkansız bu puanla. Atanirsin diyorlar ama durumu bilmiyorlar. Herkes yememiş içmemiş KPSS çalışmış sanki. O kadar yüksek almışlar ki. Ben de çalışmıştım ama olmadı. Özel hastaneler de almıyor. Artık görüntümden dolayı mı sessiz utangaç yapımdan dolayı mı bilmiyorum. Ben artık çalışmak istiyorum. Arkadaşlarım çalışırken evde oturmak canımı sıkıyor. Sürekli ağlıyorum. Normal bir işe de razıyım. Bulaşıkçılık falan gibi. Ama köyde oturuyorum. Kalacak yer sorunum da var. Ben nasıl nerden iş bulabilirsin internet üzerinden yapılan iş başvuruları ciddiye alınıyor mu? Oraya resim koymak gerekiyor resmime bakıp yine almazlar. Artık kendime hiç güvenim kalmadı. Hem internetten hem şahsen başvurdum birçok hastaneye ama almıyorlar.