İş bulamıyorum çok çaresizim ne yapmalıyım ?

Ben yaklasık 5 ay önce cikarildim departman kapandıgı ıcın iyi bi işim vardi 5 yil homeoffice amerıkan şirketiydi ama kendi mesleğim değil. 5 aydır nereye basvuru yapsam dönüş yok şubat ayında ıssızlık maasım kesılecek ama yok işte. Kiminin duası tutar belli olmaz cuma gecesi içtenlikle ikimizede , hatta kim arıyorsa da en güzelinden en hayırlısından sağlıkla güzellikle maaşı dolduk calism sarti güzel olan iş nasip olsun🤍

Ben yaklasık 5 ay önce cikarildim departman kapandıgı ıcın iyi bi işim vardi 5 yil homeoffice amerıkan şirketiydi ama kendi mesleğim değil. 5 aydır nereye basvuru yapsam dönüş yok şubat ayında ıssızlık maasım kesılecek ama yok işte. Kiminin duası tutar belli olmaz cuma gecesi içtenlikle ikimizede , hatta kim arıyorsa da en güzelinden en hayırlısından sağlıkla güzellikle maaşı dolduk calism sarti güzel olan iş nasip olsun🤍
Ben dahil tüm iş arayanlara iyi bir iş nasip etsin rabbim ❤️ gönlüne göre huzurla çalışacağı bir yer

Öyle kızıyorumki böyle şükürsüz anne babalara.Demiyorlarki evladim okumuş avukat olmuş ne şanslıyız.Çocugunun anne dediğini duyabilmek için yıllarca mücadele eden anne babalar varken bir de böyleleri var.

Ailem devlet memuru olmamı istiyor . Ama daha önce hakimlik ve düz mrmurluktan mülakatta elendim . İşte özel iş de çalışırsan böyle olur oh olsun diyorlar hiçbişey olamadın diyorlar
Torpil bulsaydiniz o zaman deyin geçin . Bu tarz ebeveynlerden hiç hoşlanmıyorum. Şimdilik cmk ve tekvil yapabilirsiniz. İş ararken boş kalmamış olursunuz hem.

Back
X