Youtube'da yemek kanalı açın.11 ay önce işten çıktım kpss çalışmak için.Yüksek puan alamadım.6 yıllık tecrübem var sigorta teknik personeliyim.Nereye başvursam cv'm görüntüleniyor arayan 1 Allah'ın kulu yok.
Belimde fıtık ve kayma olduğu için ayaktaki işlere başvuramıyorum.
Evde içli köfte dolma sarma yapabilirim.Ailemden uzak bi şehirde çevremin olmadığı bi şehirde yaşıyorum instigramdan kimse güvenip sipariş vermiyor.Maddi anlamda da sıkıştık.
Napabilirim acaba fikirlerinizi duymak isterim.
Aslında bi tane minicik instagtamım var yemek üzerineYoutube'da yemek kanalı açın.
Belli bir üyeye ulaşırsanız hem reklamdan gelir kazanırsınız hem de reklam alırsınız.
Şu an yemek kanalları çok revaçta.
Ben çok izliyorum. Hem de insanlar size yorum veya beğeni atınca da para geliri geliyor.
Bence yemek kanalı açın.
Benim bi arkadaşım bahçesinden tavuk yetiştiriyordu. Yeriniz müsaitse birkaç tane alıp çifleşmesiyle uğraşsanız?11 ay önce işten çıktım kpss çalışmak için.Yüksek puan alamadım.6 yıllık tecrübem var sigorta teknik personeliyim.Nereye başvursam cv'm görüntüleniyor arayan 1 Allah'ın kulu yok.
Evde içli köfte dolma sarma yapabilirim.Ailemden uzak bi şehirde çevremin olmadığı bi şehirde yaşıyorum instigramdan kimse güvenip sipariş vermiyor.Maddi anlamda da sıkıştık.
Öğrenirsiniz.Aslında bi tane minicik instagtamım var yemek üzerineama video çekmeyi beceremediğim için 3 bin civarında kaldı takipçim.değişik yemekler biliyorum yöresel
İlgilenicem ilk işÖğrenirsiniz.
Video editlemeyi bile gösteren youtube kanalları var. Bence you tube'da deneyin. Orada izlendikçe para geliri gelir..
Siz bir başlayın belki hoşunuza gider devam edersiniz..
Deneyimim yok diye bakmamıştım bakıyım onlara daÇağrı merkezlerinin çoğu şu an homeoffice çalışıyor. Genelde de boş çevirmezler. Hem evden çalışırsın hem işin olur. Biz şu an bu şekilde çalışıyoruz
Yerim olsa çok isterim stressiz iş Ama müsait yerimiz yok maalesefBenim bi arkadaşım bahçesinden tavuk yetiştiriyordu. Yeriniz müsaitse birkaç tane alıp çifleşmesiyle uğraşsanız?
Nasıl basvurabilirim acaba bilgi verirmisinizÇağrı merkezlerinin çoğu şu an homeoffice çalışıyor. Genelde de boş çevirmezler. Hem evden çalışırsın hem işin olur. Biz şu an bu şekilde çalışıyoruz
bu gerçekten işe yararmi ya bende caresizim şuan ...sesim de güzeldir kafamda deli sorular oluştu bdjdjsnsYoutube'da yemek kanalı açın.
Belli bir üyeye ulaşırsanız hem reklamdan gelir kazanırsınız hem de reklam alırsınız.
Şu an yemek kanalları çok revaçta.
Ben çok izliyorum. Hem de insanlar size yorum veya beğeni atınca da para geliri geliyor.
Bence yemek kanalı açın.
daha önce eğitim aldınız mı peki ? müşterilere nasıl bilgi verebiliyorsunuzÇağrı merkezlerinin çoğu şu an homeoffice çalışıyor. Genelde de boş çevirmezler. Hem evden çalışırsın hem işin olur. Biz şu an bu şekilde çalışıyoruz
Umarım kısa sürede istediğiniz gibi bir iş bulursunuz.11 ay önce işten çıktım kpss çalışmak için.Yüksek puan alamadım.6 yıllık tecrübem var sigorta teknik personeliyim.Nereye başvursam cv'm görüntüleniyor arayan 1 Allah'ın kulu yok.
Bende çalıştım canım müşteri temsilcisi olarak bankanındaha önce eğitim aldınız mı peki ? müşterilere nasıl bilgi verebiliyorsunuz
Ben bu seslendirme işi için çok araştırdım ama bi sonuca varamadım.tavsiye edeceğiniz yerler var mıBende yemek videoları çekmenizden yana kullanıyorum hakkımı. Hem sağlığın açısından daha kolay bir uğraş hemde para getirisi daha kolay olur. İkinci seçenek evden çağrı merkezi müşteri temsilciliği yapmanız. Eğer eğitim alırım derseniz sesiniz iyiyse seslendirme işine de bir göz atın derim. Film, dizi, reklam, haber dış sesi olabilirsiniz.
Tabi eğitim aldım. Pandemiden önce şirketimizde çalışıyorduk. İşe baslarken eğitim aldık. Hem bölümle ilgili hem müşteri iletisimiyle ilgilidaha önce eğitim aldınız mı peki ? müşterilere nasıl bilgi verebiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?