İş bulamıyorum, sorun bende mi?

Büyük ihtimal senin yerine tanıdığı olan birisini almışlardır. 8 yıl iyi bir süre aslında. Mutlaka iş hayatında dostlar edinmişsindir. Öncelikle onlar üzerinden iş ara derim ben. Çünkü tanıdıksız olmuyor.

Destek oluyorlar sagolsunlar ama olmuyor iste sonu gelmiyor, bir yerde bir tikaniklik var ve acilmiyor.

ben de yüksek yaptım az da olsa tecrübem var ama 2 yılı devirdim işsizlikte. olmuyor bulamıyorum iş maalesef :KK61: sırf evli kadınlara yapılan bu muameleden dolayı evlenmiyorum :/ önce kariyerimi sağlamlaştırayım diyorum, ama işte... sizi görüşmelere çağırıyorlar, olmasa bile. beni aylardır arayan yok :KK43: halbuki sanayiye yakın yerde yaşıyorum. çook iyi geçen mülakatlarım oldu. ama sonuç elde edemedim. geçen gün, geçen sene mülakata gittiğim bir kurumsal şirketin o pozisyona benim yerime kimi aldıklarına baktım. belki niteliklidir, küçümsemek istemem ama anadoludaki bir üniden lisans mezunu birini almışlar.müdürlere kadar görüşmüştüm :KK43:

Bu arada bahar aylarında piyasa biraz daha canlanıyor, mart-nisanda daha sık gidebilirsiniz görüşmelere.

Son düzenleme:
Başlığa ithafen sorun sizde değil torpilinizin olmayisinda

Yani Türkiye de is bulmak çok zor. Tıp mezunu bile olsan asgari ücretle baslatanlar var. Sorun siz de değil coğrafyanızda

Torpilsiz ve güçlü teferans olmadan işe girilmiyor, maalesef

Ya benim de aklima geliyor o ama red sebepleri bizim icin kalifiyesiniz oluyordu bazen de...bilemiyorum ne kadar dogru, bazen ik cilari anlayamiyorum.

Türkçe meali: size çok para vermek istemiyoruz, senin kadar iyi olmasına gerek yok uygun fiyatlı birini arıyoruz

Pazarlama uzmanlik alanim, çok degisik bir sirkulasyon var su an piyasada...Tesekkur ederim.

Anlacım işyerleri küçülürken ilk pazarlamadan başlıyorlar

Piyasa genel olarak berbat herkes küçülme derdinde

Tam işten çıkarma mevsimindeyiz şöyle 1-2 ay bekleyin alımlar o zaman tekrar başlar

Merhaba,

Toplamda 8 yildir is hayatindayim, Eylul ayinda 6 yildir calistigim sirketten haklarimi alip ayrildim, cikardilar yani.O zamandan beridir aktif is arayisim devam ediyor, pek cok firmaya(start-up'lardan kurumsal koklu firmalara kadar) gorusmeye gittim, ikinci ucuncu gorusmeler oldu, CEO'larla bile gorustum, tam bu is oldu artik diyorum pat diye olumsuz yanit geliyor.Yuksek lisans mezunuyum, dilim var, ucuk maas da istemiyorum ama olmuyor iste bir turlu.
Esim sen kendini pazarlayamiyorsun diyor ama katilmiyorum, oyle olmasam ust duzey yoneticilere kadar cikarmazlar diye dusunuyorum.Yanit bekledigim bir firma daha var, o da olmazsa artik bilmiyorum birakirim herhalde is aramayi...
Yasim 32, en verimli donemimde evde oturuyorum.Cocuk da dusunmuyorum henuz.Kursa da gittim, aktivite de yaptim ama nereye kadar...Her gun saatlerce kitap okuyorum.Hava da soguk zaten cikilmiyor disari bu aralar.
Dualara, esmalara bile sardim bir ara, surekli elimde tesbih, zikirmatikle falan geziyordum...Cok daraldim, is bulabilecek miyim ben acaba?
Insallah en güzel işi bulacaksın. Ensayo karartma. Tam 33 buldum en çok sevdiğim işi

Back
X