Merhaba,
Toplamda 8 yildir is hayatindayim, Eylul ayinda 6 yildir calistigim sirketten haklarimi alip ayrildim, cikardilar yani.O zamandan beridir aktif is arayisim devam ediyor, pek cok firmaya(start-up'lardan kurumsal koklu firmalara kadar) gorusmeye gittim, ikinci ucuncu gorusmeler oldu, CEO'larla bile gorustum, tam bu is oldu artik diyorum pat diye olumsuz yanit geliyor.Yuksek lisans mezunuyum, dilim var, ucuk maas da istemiyorum ama olmuyor iste bir turlu.
Esim sen kendini pazarlayamiyorsun diyor ama katilmiyorum, oyle olmasam ust duzey yoneticilere kadar cikarmazlar diye dusunuyorum.Yanit bekledigim bir firma daha var, o da olmazsa artik bilmiyorum birakirim herhalde is aramayi...
Yasim 32, en verimli donemimde evde oturuyorum.Cocuk da dusunmuyorum henuz.Kursa da gittim, aktivite de yaptim ama nereye kadar...Her gun saatlerce kitap okuyorum.Hava da soguk zaten cikilmiyor disari bu aralar.
Dualara, esmalara bile sardim bir ara, surekli elimde tesbih, zikirmatikle falan geziyordum...Cok daraldim, is bulabilecek miyim ben acaba?