• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ BULAMIYORUM?

Almancanız ileri seviye ise şu an da Almanca çağrı merkezleri çok fazla alım yapıyor. Hem de çalışma şartları ve maaşlar iyi düzeyde.
Tesekkur ederim, almanca musteri temsilcisi arayan cok ik firmasindan teklif aldim ama en son secenek olarak dusunuyorum bunu cunku hic benlik bir is degil ofis ortaminda calismayi tercih ederim

Bir de maddi sıkıntılarınız varsa günlük işlere gidebilirsiniz...
Mesela avm'lerde gece 12 sabah 5 gelen sevkiyatları açma, ürünleri katlama yerleştirme işleri oluyor.
Günlük 1000-1500 civarı mağazasına göre.
İş bulana kadar maddi katkı isterseniz düşünebilirsiniz.
Ya da evde matbaa katlama işleri vs bir şeyler yapsanız?

Belediyelerin iş bulma ilanları oluyor, mesela Beylikdüzü belediyesinin kariyer merkezi var BEykam, adresinize yakın yerlerde olan eleman arayan kurumları gösteriyor. Yakınınızda sanayi sitesi varsa oralara da bakın, orta ölçekli firmalarda en fazla aranan elemandır ön muhasebe personeli. İşsizlik insanı çok zorlayan bir konu, Allahım bahtınızı açık etsin, gönlünüze göre bir yer bulun inşallah tez vakitte :dua:

"Bir yerde nasibiniz vardır, umudunuzu kesmeyin" demeye geldim gençler ♥️ Allah yardımcınız olsun 🙏
Amin inşallah 🙏

Bol şans diliyorum iş hayatı biraz şansa bağlı malesef bu dönemde.
Daha önceden kaç senelik iş geçmişiniz var?
41 yaşındaysanız, 25 yaşından 39 yaşınıza çalıştıysanız mesela, 2 senelik bir ara çok değil :)
benim hayatımın birçok kısmı iş aramakla geçti genelde işsizliklerim uzun sürdüğü için artık sırf evden çıkıp psikolojime iyi gelsin diye düşünerekten hep geçici işlerde kısa süreli çalıştım Örn;2 ay çalıştıysam 2 yıl işsiz kaldım maalesef durum bu kadar ciddi :(

Hangi sehirdesiniz ben izmirdeyim normalde güzellik uzmanlığı mezunuyum güzellik uzmanı olarak girdiğim bir zincir şirkette sırf merakımdan on muhasebe öğrendim fatura kesme, e fatura ,ödeme tahsilatları maliye evrakları gibi gibi .muhasebecimiz cocugu dolayısıyla işten cikti ve 8 ay kadar ben on muhasebe de çalıştım, daha sonra bu iş yerinden ciktim ve balık dünyasına girdim on muhasebe olarak izmir de adım attığınız çoğu şirket on muhasebe elemanı arıyor.
kardeşim iş yok demiyorum benim nasibimde mi bir kilit var anlamıyorum yani şu kadarını söyleyeyim her şeyi boşversem desem ki merdiven bile yıkarım gidip bir temizlik şirketine müracaat etsem korkarım ki o bile olmaz o denli anlatabiliyor muyum?🫣

Bende 10 aydır arıyorum lisans mezunu ıkı mesleğim olmasına rağmen ıssızlık maasm kesılecek üstelik. Ama hep muhasebeci aranıyor her yerde bu mesleğe sahip olup yıllardır işsiz olan ilk sizi gördüm

benim hayatımın birçok kısmı iş aramakla geçti genelde işsizliklerim uzun sürdüğü için artık sırf evden çıkıp psikolojime iyi gelsin diye düşünerekten hep geçici işlerde kısa süreli çalıştım Örn;2 ay çalıştıysam 2 yıl işsiz kaldım maalesef durum bu kadar ciddi :(
Çok can sıkıcı bir durum ama kendinizi bunaltmamaya çalışın sağlığınız yerinde, streslenip de sağlığınızı bozmayın...
Günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz peki? Belki farklı hobileriniz vardır, onlara yoğunlaşın.
Belki nasibiniz bu sektörde değildir, bir hobinizi işe dönüştürürsünüz belli mi olur

hayır İzmir'de ikamet ediyorum 😕
istanbulda olsaydınız ben buradan araştırırdım ama şuan maaşlara yeni zam geleceği için kolay kolay şirketler eleman alımı yapmıyor mart gibi ancak rahatlar ortalık Rabbım kolaylıklar versin zorlaştırmasın

Back
X