is bulamiyorum:(

Ayela

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
352
19
318
İzmir
Is aramaya baslayali 3-4 ay oldu AMA cok yogun bi sekilde ariyorum hemen is bulurum sanmistim AMA o kadar başvuru yapıyorum ne arayan var nr soran evde oturmaya alışık değilim yeni evliyim kendimi çok ise yaramaz hissediyorum nasıl vakit gecircegimi şaşırdım ne konuşmak istiyorum ne başka bisi yapmak iş bulmanın bu kadar zor olduğunu bilsem hiç mezun olmazdım :'(

haklısın valla bu devirde özel sektörde iş bulmak okadar zor ki maalesef..okumuşsun falan da farketmiyor..Allah yardımcın olsun inş kısa zamanda iş bulursun.
hazır zamanın da varken bence kendine bişeyler katacak işler yap kurslar sertifiklar falan cv de işe yarıyor :26:

Taaa geçen sene bir yerlere başvurmuştum daha yeni arıyorlar iş bulmadıysanız görüşmeye gelir misiniz diye ben de şaka yapıyorsunuz herhalde deyip kapatıyorum.
İş bulmak gerçekten çok zor çok Allah yardımcınız olsun umudunuzu kaybetmeyin.

okulu bitirince insan öyle kalakalıyo ee bumuymuş diyosunnbiliyodum zor olduğunu ama yuhh yanii dediim ben de.hayırlısı olsun işimizin de gücümüzün de...

okulu bitirince insan öyle kalakalıyo ee bumuymuş diyosunnbiliyodum zor olduğunu ama yuhh yanii dediim ben de.hayırlısı olsun işimizin de gücümüzün de...

Benim de ne umutlarım vardı ama hepsi azalarak yok olma derecesine geldi..
Öğretmenim ama bir mağazada part time çalışıyorum ve benim gibi 5 - 6 tane daha üniversite mezunu arkadaşım var aynı mağazada çalıştığımız.
Müdürlerimize gelirsek liseyi bitirip o işe atılmış veya reyon yöneticileri lise mezunu 3-4 yıldır o işte çalışıp yükselen kişiler.
Maaşları 2 bin ile 5 bin arası.
Bense 4 yıl okudum 3 yıldır da atama bekliyorum.
Bazen boşuna okuduğumu düşünüyorum.

Canım ya Çok üzüldüm.. Artık okumakta kar etmiyor desenize..

Ekonomi gerçekten çok kötü, ortada adam gibi iş yok. En gözde bölümlerden mezun insanlar bile iş arıyor...bu işin sonu nereye gider bilmiyorum.

Canım ya Çok üzüldüm.. Artık okumakta kar etmiyor desenize..

ya bi de diyorum ki herkes yüksek lisans yapıyo ,lisans bile lise gibi oluyo yani .bizim de farkımız kalmıyo diyorum ama bi bakıyorum hatta ortaokul mezunu özel sektörde biz okurken onlar yaşları küçükken başlamış biz okulu bitirine kadar bu işin kurdu olmuşlar.Tabiki Allah herkesin rızkını versin herkesi kısmeti başkadır ama bazen haksızlık olunca işte insan nasıl bi ülke nasıl bi düzen diyor.ben de diyorum ki keşke bi meslek lisesini bitirseydim erken yaşta öğrenirdik .ayy karman çorman işte hiç bişeye güven kalmıyo..hm bizim gibi üniverste mezunu olup güzel işleri olan da var ama bizim olmadı .belki yeteri kadar girişimci olmadığımızdan belki şans kısmet belki torpilimiz yok belki kpss yeterince çalışmadık bilemiyorum yaaa ama sadece okuduğumuza pişman olmamız beni çok üzüyo..bişey zannederdim.. hayal kırıklığı ..

Merhaba,

Bu konuyla ilgili olarak bazı ufak tefek paralar kazanabileceğiniz yerler mevcut. Ben de arada bir gidip çeşitli testlere katılıyorum. Siz de öyle yapabilirsiniz.

Bir internet sitesi mesela. Onun için yarım saat kullanmanızı istiyorlar. Sonrasında ise çıkışta 50 TL gibi ücretler veriyorlar.

Ben de şu adresten kayıt olmuştum. Mailime haber düştü gittim.

Kullanılabilirlik Testi Veritabanı | Userspots

İsterseniz bir kayıt olun derim.

yazan,derdimi paylaşan herkese cok tesekkürler. bu site nasıl bişey pek anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…