Is bulduk da noldu?

OturanMuhendis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
40
17
38
31
Merhaba arkadaşlar belki içinizden bir fikir veren olur diye sormak istedim İstanbuldaki bir devlet üniversitesinden bilgisayar mühendisi mezunuyum aylardır süren is aramam sonuç buldu ve çok şükür uzun süren bir mülakat sonucu teklif aldım teklifi de kabul ettim işsizlik psikolojisinden çıkmak için çünkü çok zor günler geçirdim ve artık daha fazla evde oturup işsiz kalmaya mecalim yok diye hissettim.Neyse soruma geleyim teklifi kabul ettiğim yere kayyum atanmış bu ilerisi için bir dezavantaj oluşturur mu bana, teklifi kabul ederken çok kararsız kaldim?Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Bu devirde her yer karışık..sana birşey olmaz sonuçta..geleceğin neler getireceği belirsiz ..fazla kafayı takma bence..

Benim eski yoneticilerim de tutuklanip sorusturmadan gectiler, zaten hangi sirkette yoklardi ki :)
Sıkıntı yok, takilmayin boyle seylere, hayirli olsun.

Merhaba arkadaşlar belki içinizden bir fikir veren olur diye sormak istedim İstanbuldaki bir devlet üniversitesinden bilgisayar mühendisi mezunuyum aylardır süren is aramam sonuç buldu ve çok şükür uzun süren bir mülakat sonucu teklif aldım teklifi de kabul ettim işsizlik psikolojisinden çıkmak için çünkü çok zor günler geçirdim ve artık daha fazla evde oturup işsiz kalmaya mecalim yok diye hissettim.Neyse soruma geleyim teklifi kabul ettiğim yere kayyum atanmış bu ilerisi için bir dezavantaj oluşturur mu bana, teklifi kabul ederken çok kararsız kaldim?Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Linkedln i kullanıyor musun ? orada bilgisayar mühendisliği mezunu çok aday arıyorlar. ortalaman vs ne bilmiyorum ama. Linkedln yazılım dünyası için çok iyi bir iş kapısı. Tabi biraz face benzetmeye çalışan dingolarda yok değil hani..

Mesala burdan ayrıldım, ileride başka bir yere girmek istiyorum bu firmada çalışmış olmam benim için bir problem oluşturmaz o zaman değil mi arkadaşlar?

Ben olsam başlamam o işyerinde. Sorun oluşturur mu bilemem ama risk almayı sevmem. Alacaksam da değmeli aldığım riske.

Linkedln i kullanıyor musun ? orada bilgisayar mühendisliği mezunu çok aday arıyorlar. ortalaman vs ne bilmiyorum ama. Linkedln yazılım dünyası için çok iyi bir iş kapısı. Tabi biraz face benzetmeye çalışan dingolarda yok değil hani..
Linkedin'i ben bi sevemedim ya :) kullanıyorum ama aktif bir şekilde degil.Aynen bir kaç arkadaşıma öyle saran bir kaç tip olmuştu

birşey olmaz diyenler acaba kayyım un ne olduğunu neden atandığını biliyor mu çok merak ediyorum. medyada kayyum olarak yazılıp telaffuz edilse de doğrusu kayyımdır. işe girerseniz kaşesinde de kayyım yazdığını görürsünüz.

neyse, şöyle söyleyeyim. kayyım atanıp da 3 sene içinde kapanmayan firma sayısı %3.

çok detaylı bilgi istersen öm atabilirsin.

Back
X