Dün size bir anketörlük işi bulduğumu ve köyde Şu an için yapabileceğim en uygun iş olduğunu söylemiştim ses ayarlarımın yapılması ve herhangi bir teknik sorun yaşadığım da ilgililerin buna müdahale edebilmesi için laptopuma anydesk programı yüklemeleri gerektiğini söylediklerini yazmıştım Bu programın benim için güvenli olamayabileceği için kafam karışmıştı bunun için fikirlerinizi almıştım kimi arkadaş Çağrı merkezlerinde Bu programın çok sık kullanıldığını ve bir sorun yaşamayacağını söyledi kimi arkadaş ise Bilgisayarıma her türlü erişebilecekleri için güvenli olmayabileceğini söyledi bugün benim de kafam karıştığı için hanımefendiye yazdım sgk vs yok homofic işi dedi. Ve belgeleri attı vergi levgası kaşe ruhsat gibi belgeleri attı bana. Şuan için birikim yapabilmem adına bu işi yapmak istiyorum. Anydesk yükledim ve kadın karşıdan kulaklık ve ses ayarları gibi ayarlar yaptı sistem kadını zaten otomatikman 4 dakikada bir atıyor ve yeniden onayım gerekmeden kadın Bilgisayarıma erişim sağlayamıyor bilmiyorum güvenmek istiyorum şu an başka çarem yok gibi ama dolandırılmaktan da çok korkuyorum adıma bir resmi evrak hazırlama veya ne bileyim bilgisayarımda bir şeyler yapma gibi bir durum söz konusu olur mu acaba Bana görüntü açmak zorunda değilsin hiçbir bilgi istemiyoruz T.C veya başka özel bir bilgine ihtiyacımız yok zaten isteyene de verme etik olmaz dediler sadece işe başladığımda devam edersem ileriki günlerde ödeme yapılması için IBAN isteyeceklerini söylediler Başka da hiçbir bilgi talep etmeyeceklerini belirttiler Durum bundan ibaret yeniden fikirlerinizi almak istiyorum Sizce ne yapayım?