• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş buldumm kısslarr cok mutluyummm:)

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
selam kızlar bugun bır telefon geldı ve cocuk bakıcılıgı ısı buldum heybelı ada'da okadar sevınclıyım kı anlatamam,erkek arkadasımla sımdı dogal olarak ılgılenemıycem ve ustune dusemıycem oda ıster ıstemez benım ustume dusucek ve calıstıgım ıcınde kendıme olan guvenım gerı gelıcek hayata daha pozıtıf bakıcam okadar sevınclıyım kı artık hersey yoluna gırıcek dıye kendımı telkın edıyorum bunu sızlerle paylasdım dua edın kızlar benım ıcın.. sızı sevıyorummmmmhihoyyyt

gule gule calıs da işyerındeyken kafanı ona takıp aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo aramıo dıye dusunursen işin de mahvolur aramayan erk ark yuzunden daaha da ustune düşersın bak işimi yapamıom dıyebılırsın dıkkat et

ış hayatında başarılar dilerim cnm. a.s.
ınşallah senin için hayırlı olur. opuyorumnanaktan

hayırlı olsun çocuk bakıcılığı yanlış anlamadıysam.güzel ve sorumluluğu çok olan bir iş.Allah utandırmasın canım.

Back
X