- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Kimsiniz acepGezmek güzel tabi ki ama para kazanmak çok motive edici birşey. Beni tanıyamadın dimi, çok soğuk konuşuyorsun gücendim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsiniz acepGezmek güzel tabi ki ama para kazanmak çok motive edici birşey. Beni tanıyamadın dimi, çok soğuk konuşuyorsun gücendim![]()
Terazi misin, ne bu alınganlık?Gezmek güzel tabi ki ama para kazanmak çok motive edici birşey. Beni tanıyamadın dimi, çok soğuk konuşuyorsun gücendim![]()
Jane DoeKimsiniz acep
Değilim ama buz gibi yazınca aklıma geldi, heee ben nick değişmiştim dedimTerazi misin, ne bu alınganlık?
(Nerden biliyosun diye sorma)
Kiz ne guluyosun, kadincagiz alınmış, insan iki guzel kelam ederdi hdjsjdjd
Beni gördüğüne çok sevindi benceKiz ne guluyosun, kadincagiz alınmış, insan oli guzel kelam ederdi hdjsjdjd
Evet taniyamadim.Yine tanıyamadım dersen düşüp bayılırım![]()
Doğum gününde şarkı bile göndermiştim sanaEvet taniyamadim.
Eski nickimle muhabbet ediyordu ben de şaşırdım
YariliyorumEski nickimle muhabbet ediyordu ben de şaşırdım![]()
ama nuranka ilk başta bu yoruma üzüldüm, sonra iktidar partisine oy verdiğin aklıma geldi.. :)Bimde kas sabitleyici gördüm.Almak istedim.Yanima kart ve fazla para almamıştım.Sirf 7 lira eksik diye almaktan vazgeçtim.
Bana şarkı gönderen olmadı.Karistirmis olabilirsin.Doğum gününde şarkı bile göndermiştim sanaSonra eski enişteye çağırlar yapmıştık bazı konularında. Neyse konumuz o değil, sonuç olarak yabancı değiliz hatırlamasan da
![]()
Bu kadar gülecek ne vardı
Aga beDoğum gününde şarkı bile göndermiştim sanaSonra eski enişteye çağırlar yapmıştık bazı konularında. Neyse konumuz o değil, sonuç olarak yabancı değiliz hatırlamasan da
![]()
Sigara kendi yandı demiAga be![]()
Sadece ekrana doğru tuttum oysaki..Sigara kendi yandı demi
Sigara kendi yandı demi