• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş değişikliği kararsızlık

bugun kesın kararımı verecem aksamda konusurum önce buraya danısmak ıstedım sizlerin dusuncesı ne dıye. bende lafta kalsın ıstemıyorum o yuzden kararımı hemen vermem gerekıyor.

bence öbür iş tamamen garanti olmadan çıkmayın işinizden. yani burdan çıkıp boşta kalmayın. hemen iş başı yapacağınız hafta ayrılın bence. 1000 tl almak işsiz kalmaktan iyidir.

evlilik işini de kafaya takmayın nasip işi

Bence bu fırsatı değerlendir.
Muhasebe bürolarında iş öğreniyorsun ama kendini geliştiremiyorsun ne yazık ki.
Her ay aynı şeyler, müfredat aynı.
Verdikleri ücrette ortada.

Ben şirketimde muhasebe şefiyim, gayet iyi bir teklif sunulmuş size.
Bildiklerinde cabası, ileride konuşur maaşını yükseltebilirsin bile.

Ayrıca satış öğreneceksin, bu da kariyerin için güzel bir başlangıç...

çok tesekkuırler yorumunuz için. hala aynı koltukta oturuyorum aynı masa aynı konum yılda yaparsan belkı zam oda talep edılınce. burdaki iş arkadasıma 10 tl zama yapıldı halımız fena.

bence öbür iş tamamen garanti olmadan çıkmayın işinizden. yani burdan çıkıp boşta kalmayın. hemen iş başı yapacağınız hafta ayrılın bence. 1000 tl almak işsiz kalmaktan iyidir.

evlilik işini de kafaya takmayın nasip işi

inanın 2 gune bıle tahammulum yok parasında pulundada degılım o kadar cok yoruldum yıldımki bu işten kafamı dınlerım.

konuyla alakasız ama sen eski üyelerden ayşemmisin?

bu galerici dediğinde evli olan sevgilinmi..?En Büyük KK

hayır bu sene

yok arkadasım ısmım aysenur ama ben degılım. galeride iş buldum dedıgımde ilk aklınıza bunlar gelıyorsa artık konu acarken guzel bir arastırma yapayım.

hayır bu sene

yok arkadasım ısmım aysenur ama ben degılım. galeride iş buldum dedıgımde ilk aklınıza bunlar gelıyorsa artık konu acarken guzel bir arastırma yapayım.

sırf galeri değil, o bahsettiğim bayanda muhasebede küçük bir ilde çalışıyordu,evlenmek istiyordu vs..

bu arada o olmadığınıza sevindim, o olsaydınız bu konuda bilgi alması hala akıllanmadığını gösterirdi...

Back
X