• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş değişikliği sorunu

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Merhaba arkadaşlar;

benim bulunduğum işyerimde hava kirliği çok. o nedenle iş değişikliği için şehir merkezinden daha uzaktaki bi kuruma geçiş yapmak istiyorum. buraya kadar sorun yok. geçmek istediğim kurumda eskiden çalışmıştım (evlenmeden çok önce). o kurumda bir bey ile aramı yapmaya kalkmışlardı. görüşmedik bile. şimdi evliyim. eşimle severek evlendik. benim sorunum şu. o kurumda tuhaf dedikoducu insanlar var. saçma saçma konuşup eşimle benim aramı bozarlarmı ki. hatta o beyle aynı bölümde olma ihtimalimde var. uzmanlık alınımız aynı.

hava kirliliği rahatsız ediyor beni. karar veremiyorum. o kuruma geçsemmi kalsammı. eşime de diyemem, sanki o adamı sevmişim gibi olmasın. öyle birşey sözkonusu olamaz.

ben olsaydım bunu sorun etmezdim

gitmek istediğim kurumdaki insanlar biraz farklılar. bazısı birilerinin kuyularını kazmaya bayılıyorlarda. abuk sabuk konuşurlarsa. huzurumda bozulmasın istiyorum.

kısacası "aa bak kucukpisi o adam için gelmiş" desinler istemediğimden. ben fazla didik didik düşünmekten sinir oluyorum. nasıl ayrıntılı düşünmemeyebilirim acaba.

Siz sadece işinizi yapıp kimseye malzeme vermedikten sonra kimse birşey söyleyemez.

O kurumdakiler bilmiyordur heralde zamanında ordaki beyle böyle bir mevzu olduğunu.

İçinizi rahat tutun.

gitmek istediğim kurumdaki insanlar biraz farklılar. bazısı birilerinin kuyularını kazmaya bayılıyorlarda. abuk sabuk konuşurlarsa. huzurumda bozulmasın istiyorum.

kısacası "aa bak kucukpisi o adam için gelmiş" desinler istemediğimden. ben fazla didik didik düşünmekten sinir oluyorum. nasıl ayrıntılı düşünmemeyebilirim acaba.

bu heryerde var,kuyusunu kazmaya çalışanlar canım,başka yerede gitsen bu böyledir,heleki fazla bayan var ise tamamen dedikodu,çekememe ,gibi durumlar oluyor.ama sen kimseye malzeme vermezsen kimse sana bişey diyemez,hem o eski çalışanlar orada değillerdir belki

bence takmayın kafanıza,unutmuşlardır bile kimbilir.

bu heryerde var,kuyusunu kazmaya çalışanlar canım,başka yerede gitsen bu böyledir,heleki fazla bayan var ise tamamen dedikodu,çekememe ,gibi durumlar oluyor.ama sen kimseye malzeme vermezsen kimse sana bişey diyemez,hem o eski çalışanlar orada değillerdir belki

bence takmayın kafanıza,unutmuşlardır bile kimbilir.

genelde aynı yerdeler. benim korkum bayanlardan birisi değil. çenesi düşük bir abi var, direk ondan çekiniyorum. adam eşimle beni nişandan sonra gördü. diyorki "biz başka düşünüyorduk ya hadi hayırlısı, neyse" gibi birşeyler geveledi. Allahtan eşim dediklerini anlamadı.

tabi ki malzeme vermem. şapır şupur davranan bir bayan değilim. ama ne bileyim o adamdan korkuyorum.

birkaç yıl geçtiyse bence problem yapmayın derim çünkü bu ister istemez size yansır eşinizle bol mutlu günler diliyorum

hava kirliliği sizi çok çok etkilemiyorsa ve şuan çalıştığınız yerdeki insanlardan memnunsanız yer değiştirmeyin bence.
insanın çalıştığı yerde huzuru çok önemli çünkü.
ama hava çok etkiliyorsa sizi o dedikoducu dediğiniz adamla muhatap olmamaya çalışın.
hoşunuza gitmeyen birşey derse de güzelce bir uyarırsınız.
sonuçta o tanıştırılmak istenen adamla tanışmamışsınız bile.
tanışmış olsanız bile kime ne ki.
hayat sizin hayatınız.
anladığım kadarıyla zaten bayağı bir süre de geçmiş üzerinden.
belki o bey bile evlenmiştir.

malesef hava kirliliği çok etkiliyor. sessiz sadasız kurum değiştirmek en iyisi. milletde sanacakki birşey hissettim :1:. aslında o beye ben abi diyordum, tanıyordum. aman bazı insanlar herşeye burnunu sokuyor.

Back
X