İş değişikliği ve kararsızlık

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Bayanlar merhaba. Şu an çalıştığım işten memnun sayılırım patron çok yakından tanıdık. Müdürlerim benden çok memnun başka şubeye geçme durumum vardı göndermediler bile insiyatif kullanip. Işim bazi dönemler yoğun ayda 1 hafta diyeyim. Onun dışinda günlük işlerim 2 saati geçmez. Kimse onu yaptın mı demez. Izin istediğimde neden demezler bile parasini de kesmezler iznimden de düsmezler. Rahatım yani. istedigimi giyerim istediğimde telefonla göruşürüm. Neyse Bana bir bankadan gişe için teklif geldi özel banka. Maaş aynı. Tek artısı kurumsallık ve cts tatil olması. Sizce napmalıyım.

Bankada calisip da mutlu olan pek gormedim.
Ama su anki pozisyonunuzda kariyer fırsatı yoksa degerlendirebilirsiniz.

Kuzenim bankada gişede çalıştı. Kız çalışmaktan bezdi. Birkac senede on sene çalışmış gibi yiprandi. Çok yogun çalışıyor ve sorumluluğu stresi de cabası. Banka saat 5te kapanır ama 7-8 den önce cikamaz. Hatta daha da geç. Diyeceğim o ki, iyi düşün. Sonra o rahat çalışma şartlarını ararsın.

Bayanlar merhaba. Şu an çalıştığım işten memnun sayılırım patron çok yakından tanıdık. Müdürlerim benden çok memnun başka şubeye geçme durumum vardı göndermediler bile insiyatif kullanip. Işim bazi dönemler yoğun ayda 1 hafta diyeyim. Onun dışinda günlük işlerim 2 saati geçmez. Kimse onu yaptın mı demez. Izin istediğimde neden demezler bile parasini de kesmezler iznimden de düsmezler. Rahatım yani. istedigimi giyerim istediğimde telefonla göruşürüm. Neyse Bana bir bankadan gişe için teklif geldi özel banka. Maaş aynı. Tek artısı kurumsallık ve cts tatil olması. Sizce napmalıyım.
bence dur kendi yerinde
bankacıların işleri çok daha yoğun bildiğim kadarıyla

Kuzenim bankada gişede çalıştı. Kız çalışmaktan bezdi. Çok yoğun çalışıyor ve sorumluluğu stresi de cabası. Banka saat 5te kapanır ama 7-8 den önce cikamaz. Hatta daha da geç. Diyeceğim o ki, iyi düşün. Sonra o rahat çalışma şartlarını ararsın.
Ben de arastırdim tek iyi bir şey söyleyen yok. Maasın zamaninda yatar o iyi demişler. Bu iş yerimde de hep önce yatar maaşım öyle bir derdim olmadı

Ben de arastırdim tek iyi bir şey söyleyen yok. Maasın zamaninda yatar o iyi demişler. Bu iş yerimde de hep önce yatar maaşım öyle bir derdim olmadı

Meslek sorulduğunda bankaciyim demek cool tabi. Karşındakinde iyi bi imaj bırakıyor. Ama ben tercih etmem. Sen kendin için önemli olan şeylere göre seçim yapacaksin. Artıları eksileri yazıp karar vereceksin.

Sanırım öyle yükselme imkanları da çok yok. Kuzenim birkaç sene çalıştı, sonra bi aracı buldular onun sayesinde yükseldi şef oldu.

Memnunsanuz gitmeyin bence. Artik mutlu olunacak sirket kalmadı diyebilirim. Siz diyorsunuz iş yoğunluğu pek yok amirlerim de seviyor diye. Geçeceğiniz bankada inanin sizden çok iş beklerler ayrica bankalarda fln çabuk insan harcıyorlarmış oyle duydum.

Eşim gişede başlamıştı çalışmaya. Adam gözlerimin önünde on sene çöktü. Şu anda pozisyonu değişmiş olsa da değişen bir şey yok. Sadece sorumluluğu arttı. Bankacılık yapılacak iş değil. Siz bilirsiniz.

Eşim gişede başlamıştı çalışmaya. Adam gözlerimin önünde on sene çöktü. Şu anda pozisyonu değişmiş olsa da değişen bir şey yok. Sadece sorumluluğu arttı. Bankacılık yapılacak iş değil. Siz bilirsiniz.
Sadece gişe de değil satış da olucak görevlerimin arasında üstelik

Back
X