- 30 Eylül 2024
- 202
- 46
- 13
- 30
- Konu Sahibi mormenekse94
Arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum. Ben bankada çalışıyorum. 4 sene oldu .3 aydır farklı bir şubede çalışıyorum. Yaklaşık 3.5 sene çalıştığım şubede mobbing kötü muamele vb gibi sebepler yüzünden dayanamadığım için bir anlık kararla şube değişikliği talep ettim. Normalde yaptigim işten memnundum bir sıkıntım yoktu. Ama müdür vb mobbing tavırları sebebiyle bir noktada dayanamadım. Zayif ve bezmis bir anima denk geldi Şube değişikliği istedim. Neyse bu değişiklik kabul edildi farklı bir şubeye geçmek durumunda kaldım .çok isteyerek olan bir durum değildi. Mecbur hissettiğim bir dönemdi. Bu yeni geçtiğim yer daha da sıkıntılı çıktı .bir nevi yağmurdan kaçarken doluya tutuldum resmen. Ne yemek ne içmek ogle arasına zor çıkmak tuvalete bile gidememek gibi şartlar altında insan dışı bir çalışma sistemi var. Personel olarak da tek kaldım. Diğer personel dogum iznine ayrıldı. Zaten donmeyecekte istifa edecek. Ama onun yerine kimseyi almıyorlar. Ben tek kişi olarak 2 3 kişilik iş yapmak durumunda bırakıldım. Tek kişi olarak beni 3 kişilik calistiriolar yani öyle böyle değil bütün gün nefes nefese koştura koştura çalışıyorum resmen. Dayanlck gibi degildi. İstifa ettim. Ama tabi yoneticilerim falan istifamı geri cekmemi çalışmaya devam etmemi istiyorlar. Bu sırada yeni bir personel alındı güya haftaya baslayacak . Ama ben istifa ettim diye alındı yani. Yinede yoneticilerjm benim de gitmemi istemiyor. Sen kalmaya karar ver ik ile görüşüp istifani geri çektiririz kabul ederler diyorlar . 4 senelik personeli kaybetmek istemez çalıştığım kurum bende kabul edeceklerini düşünüyorum eminim yani Ama ben bu şubede çalışmak istemiyorum çünkü 2 kişi bile olsak çok güç bir durum yeni alınan tecrübesiz hicbirsey bilmiyor ben en az 1 yıl sıkıntı çekeceğim ona iş öğret anlat göster öğrenene kadar yine ben tek yapacağım herseyi. Daha önce de başıma bir kaç defa geldi bu durum. Çok yorucu bir şey yani.subede bir düzen hicbirsey yok. 2 kişi olarak bile çok yetersiz bir durum çünkü çok aşırı yoğun bir sube. İstifamı geri çeksem eski şubeme dönmek istesem bunu insan kaynaklarina nasıl kabul ettirebilirim? Yani calisan haklari olarak nasıl bir sebep mazeret sunabilirim eski şubeme dönebilmek için bunun kabul ettirici bir yol yöntemi var mıdır sizce ? Fikirlerinizi bekliyorum lutfen