ayrılırdım ben, yine sekreterliğe basvurmayın yalnız. Yoksa hep böyle gider.1400 maaş eğitim lisans mezunuyum
iyi firmalarin sartlari farkli ama onlar da ona gore eleman aliyor. Lisans diplomasi herkeste var. Donanimina guveniyorsan deneyebilirsin gencsin daha.İyi firmaların çoğu cumartesi çalışmıyor bir gün gerçekten yetmiyor yol parası dediğin 150 lira ama onu bile vermekten imtina ediyorlar.
hem şartlar hem de ilerisi için.Neden ayrilirdin peki cnm şartlardan dolay ı mi yoksa sekreterlik olduğu için mi
Bende aynı dertten muzdaripim başvurmayın diyorsunuz aynı yere ama almıyorlarki memleketteki tek geri dönüş yapan işler çağrı merkezi sekreterlik hasta danışmanlığıbende lisans mezunuyum ve 27 yaşndyım acı gerçekler malesefayrılırdım ben, yine sekreterliğe basvurmayın yalnız. Yoksa hep böyle gider.
Selam kızlar.Ben bir şirkette danışma görevlisi yani santrale bakıyorum.Eski isim bir sene sürdü o da sekreterlik aynı yani cumartesi günü akşam yediye kadar çalışıyordum.Yol parası yoktu benim olmayan bir sürü iş te bana veriliyordu.Bu ikinci isyerimde de cumartesi günü dörde kadar çalışıyorum yol param yine yok çok yere başvurmuştum iş ararken kariyer.nerde yenibiris ten ama çok azı dönüş yaptı. Şimdi işten ayrılmak istiyorum geçen hafta ve bu hafta birkaç yere başvuru yaptım ve hepsi kariyer secretcv yenibiris teki sekreterlik ilanlarıydi ve iyi firmalar şartlari isim olarak ama tabi işte olduğum için gidemedim.Sizce işten ayrılıp daha iyi bir yerde iş aramalı miyim?
Ben 2 sene resepsiyonda çalıştım sonra terfi aldım ofis asistanlığı sonra genel mud. asistanlığı yaptım. Ondan ilerisi olamiyorsun. Bakıyor cvye lisans mezunu hep asistanlık yapmış. Memnun olanda vardır tabi de ben kurumsal yerde iyi sartlarda çalışmama rağmen ilerisi olmaması yetmiyordu. Şükür kpss kazanıp memurluğa geçtim 28 yaşımda. Ozeldekinden çok çok daha çalışıyorum cok stresli ,bilinen memurluklar gibi degil ama kariyer imkanı var ve daha yararlı olduğumu hissediyorumBende aynı dertten muzdaripim başvurmayın diyorsunuz aynı yere ama almıyorlarki memleketteki tek geri dönüş yapan işler çağrı merkezi sekreterlik hasta danışmanlığıbende lisans mezunuyum ve 27 yaşndyım acı gerçekler malesef
Tebrik ederim sizi kpss için kursa gidecek bir durumum yok şuan, özel şirketlerde de dediğiniz gibi hem başka pozisyona kendileri almıyor tecrübeleri yok diye hemde sonra hep asistanlık yapmış gözüyle bakıyorlar yine almıyorlarBen 2 sene resepsiyonda çalıştım sonra terfi aldım ofis asistanlığı sonra genel mud. asistanlığı yaptım. Ondan ilerisi olamiyorsun. Bakıyor cvye lisans mezunu hep asistanlık yapmış. Memnun olanda vardır tabi de ben kurumsal yerde iyi sartlarda çalışmama rağmen ilerisi olmaması yetmiyordu. Şükür kpss kazanıp memurluğa geçtim 28 yaşımda. Ozeldekinden çok çok daha çalışıyorum cok stresli ,bilinen memurluklar gibi degil ama kariyer imkanı var ve daha yararlı olduğumu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?