• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş değiştirme kararsızlık

Maporisa

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
6
3
1
34
Selam kızlar.Ben bir şirkette danışma görevlisi yani santrale bakıyorum.Eski isim bir sene sürdü o da sekreterlik aynı yani cumartesi günü akşam yediye kadar çalışıyordum.Yol parası yoktu benim olmayan bir sürü iş te bana veriliyordu.Bu ikinci isyerimde de cumartesi günü dörde kadar çalışıyorum yol param yine yok çok yere başvurmuştum iş ararken kariyer.nerde yenibiris ten ama çok azı dönüş yaptı. Şimdi işten ayrılmak istiyorum geçen hafta ve bu hafta birkaç yere başvuru yaptım ve hepsi kariyer secretcv yenibiris teki sekreterlik ilanlarıydi ve iyi firmalar şartlari isim olarak ama tabi işte olduğum için gidemedim.Sizce işten ayrılıp daha iyi bir yerde iş aramalı miyim?

Neden ayrılmak istiyorsunuz

Yol parası için mi

Çoğu yerde yol parası var ama olmayan nezih birçok işyeri de var

Cumartesi çalıştığım için yol parası olmadığı için ve haftasonu olmayan bir yer bulup hafta sonu bilgisayarlı muhasebe kursuna gitmek istiyorum.

Yaş 25 canım sence de değiştirmeli miyim

İyi firmaların çoğu cumartesi çalışmıyor bir gün gerçekten yetmiyor yol parası dediğin 150 lira ama onu bile vermekten imtina ediyorlar.

1400 maaş eğitim lisans mezunuyum

Neden ayrilirdin peki cnm şartlardan dolay ı mi yoksa sekreterlik olduğu için mi

İyi firmaların çoğu cumartesi çalışmıyor bir gün gerçekten yetmiyor yol parası dediğin 150 lira ama onu bile vermekten imtina ediyorlar.
iyi firmalarin sartlari farkli ama onlar da ona gore eleman aliyor. Lisans diplomasi herkeste var. Donanimina guveniyorsan deneyebilirsin gencsin daha.

İşiniz var kabul, az çok ayaklarınızın üzerinde de duruyorsunuz o da tamam!Ama hem kendi geleceğiniz, hemde daha faydalı olacağınızı düşündüğünüz departmanlarda görev almak! Neden olmasın. Yeter ki siz mutlu olun.Ayrıca kanunende ayda 4 gün kullanmak hakkınızın olduğunuzu biliyorum.Karar sizin.

ayrılırdım ben, yine sekreterliğe basvurmayın yalnız. Yoksa hep böyle gider.
Bende aynı dertten muzdaripim başvurmayın diyorsunuz aynı yere ama almıyorlarki memleketteki tek geri dönüş yapan işler çağrı merkezi sekreterlik hasta danışmanlığıbende lisans mezunuyum ve 27 yaşndyım acı gerçekler malesef

Selam kızlar.Ben bir şirkette danışma görevlisi yani santrale bakıyorum.Eski isim bir sene sürdü o da sekreterlik aynı yani cumartesi günü akşam yediye kadar çalışıyordum.Yol parası yoktu benim olmayan bir sürü iş te bana veriliyordu.Bu ikinci isyerimde de cumartesi günü dörde kadar çalışıyorum yol param yine yok çok yere başvurmuştum iş ararken kariyer.nerde yenibiris ten ama çok azı dönüş yaptı. Şimdi işten ayrılmak istiyorum geçen hafta ve bu hafta birkaç yere başvuru yaptım ve hepsi kariyer secretcv yenibiris teki sekreterlik ilanlarıydi ve iyi firmalar şartlari isim olarak ama tabi işte olduğum için gidemedim.Sizce işten ayrılıp daha iyi bir yerde iş aramalı miyim?

Kesinlikle ayrıl bence hem hafta sonu yok hem yol parası, hadi hafta sonuna neyse dersin de yol parasız olmaz bence yaşın genç ayrılıp başka iş bak

Bende aynı dertten muzdaripim başvurmayın diyorsunuz aynı yere ama almıyorlarki memleketteki tek geri dönüş yapan işler çağrı merkezi sekreterlik hasta danışmanlığıbende lisans mezunuyum ve 27 yaşndyım acı gerçekler malesef
Ben 2 sene resepsiyonda çalıştım sonra terfi aldım ofis asistanlığı sonra genel mud. asistanlığı yaptım. Ondan ilerisi olamiyorsun. Bakıyor cvye lisans mezunu hep asistanlık yapmış. Memnun olanda vardır tabi de ben kurumsal yerde iyi sartlarda çalışmama rağmen ilerisi olmaması yetmiyordu. Şükür kpss kazanıp memurluğa geçtim 28 yaşımda. Ozeldekinden çok çok daha çalışıyorum cok stresli ,bilinen memurluklar gibi degil ama kariyer imkanı var ve daha yararlı olduğumu hissediyorum

Ben 2 sene resepsiyonda çalıştım sonra terfi aldım ofis asistanlığı sonra genel mud. asistanlığı yaptım. Ondan ilerisi olamiyorsun. Bakıyor cvye lisans mezunu hep asistanlık yapmış. Memnun olanda vardır tabi de ben kurumsal yerde iyi sartlarda çalışmama rağmen ilerisi olmaması yetmiyordu. Şükür kpss kazanıp memurluğa geçtim 28 yaşımda. Ozeldekinden çok çok daha çalışıyorum cok stresli ,bilinen memurluklar gibi degil ama kariyer imkanı var ve daha yararlı olduğumu hissediyorum
Tebrik ederim sizi kpss için kursa gidecek bir durumum yok şuan, özel şirketlerde de dediğiniz gibi hem başka pozisyona kendileri almıyor tecrübeleri yok diye hemde sonra hep asistanlık yapmış gözüyle bakıyorlar yine almıyorlar

Back
X