Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duymak istediğim cevap buydu :) yerimde saymak istemiyorum yani. kendimi geliştireceğim daha kapsamlı işlere girmek istiyorum. ama vicdan denen şey içimi kemiriyor.
inşllah geçtiğim işte de burdaki kadar başarılı olurum da. keşke dememvicdanla alakası yok iş arayan bir sürü insan var onlardan biri senin yerine geçer.... öbür türlü kendi hayatını mahvetmiş olursun.... hiç kimse de buna deymez...
inşllah geçtiğim işte de burdaki kadar başarılı olurum da. keşke demem
çok sevinirim canım.okumayı seversen sana başarılı kadınların hayatını anlatan bir kitap tavsiye edicem sohbet tadında ve hepsi gerçek çok hoş bir kitap....
teşekkür ederim en yakın zamanda alıp okucamİş, Aşk Ve Kadınlara Dair -- Seda Kaya Güler.... okuyun okutun....
huzursuz olduğun konuları patrona anlat. böyle böyle bu durumdan çok rahatsızım de ve istifanı ver.teklif çok iyi o bakımdan düşünecem bile diyemedim :)
mantık senin dediğini diyor...huzursuz olduğun konuları patrona anlat. böyle böyle bu durumdan çok rahatsızım de ve istifanı ver.
önümüzdeki hafta içi konuşacağım..acilen konuş son gün söylemeyi düşünmüyorsun değil mi :)
teşekkür ederim.Açıkça uygun bir dille konuşmalısın canım anlamalı seni bu durumda.
Anlamazsa onun sorunu sen üstüne düşeni yaptıktan sonra kendin için doğru olanı seçmen en büyük hakkın zaten.
canm başka yapacak birşey yok malesef. Kimse çalıştığı yerden çıkmak istemez ama hayat şartları. herkes ekmeğinin peşinde. güzel ayrılalım diyosan eger kendi yerine bi eleman bulmanı tavsiye ederim iki taraf da magdur olmaz hem. Yada bi an önce söyle ki yerine birini bulsun adamlar zarara girmesin.mantık senin dediğini diyor...