iş değiştirme yardım edin karar veremedim

iş başka dostluk başka.

yeni yerde daha mutlu olacağını , verimli bir çalışma hayatın olacağını ve maaşını zamanında alacağına eminsen git. çünkü iyi bir gelecek herkesin hakkı.

duymak istediğim cevap buydu :) yerimde saymak istemiyorum yani. kendimi geliştireceğim daha kapsamlı işlere girmek istiyorum. ama vicdan denen şey içimi kemiriyor.

vicdanla alakası yok iş arayan bir sürü insan var onlardan biri senin yerine geçer.... öbür türlü kendi hayatını mahvetmiş olursun.... hiç kimse de buna deymez...

vicdanla alakası yok iş arayan bir sürü insan var onlardan biri senin yerine geçer.... öbür türlü kendi hayatını mahvetmiş olursun.... hiç kimse de buna deymez...
inşllah geçtiğim işte de burdaki kadar başarılı olurum da. keşke demem

okumayı seversen sana başarılı kadınların hayatını anlatan bir kitap tavsiye edicem sohbet tadında ve hepsi gerçek çok hoş bir kitap....

İş, Aşk Ve Kadınlara Dair -- Seda Kaya Güler.... okuyun okutun....

Açıkça uygun bir dille konuşmalısın canım anlamalı seni bu durumda.
Anlamazsa onun sorunu sen üstüne düşeni yaptıktan sonra kendin için doğru olanı seçmen en büyük hakkın zaten.

mantık senin dediğini diyor...
canm başka yapacak birşey yok malesef. Kimse çalıştığı yerden çıkmak istemez ama hayat şartları. herkes ekmeğinin peşinde. güzel ayrılalım diyosan eger kendi yerine bi eleman bulmanı tavsiye ederim iki taraf da magdur olmaz hem. Yada bi an önce söyle ki yerine birini bulsun adamlar zarara girmesin.

Back
X