- 5 Temmuz 2015
- 10
- 0
- 36
- 39
- Konu Sahibi ucanlarkacanlar
-
Tamam emek ortagim olÇok tatlı birisin teşekkür ederim. Soyleyecegim fikrimi. Benim yapmam çok zor zaten. Ama yaparsan bu isi söz ver ben geldiğimde bedel almiycaksin para Mara karistirmayacaksin.
Attım özel mesajına.Tamam emek ortagim ol
toptancilara gidip konusmak lazim guzel bi konsept ile oturtulabilir. Allahim franchise dan kendi markama dogru yol aliyorum.ayrı ayrı demedim kuru kahve yanında minik kuş lokumu çakıl taşı çikolata vs. çok gidiyor bunlarda araştır sadece sen bilirsin.
cevap verdimAttım özel mesajına.
Beğenirsen yaz beni de davet et açılışa tamam mı?
Ay bize de diyin...Attım özel mesajına.
Beğenirsen yaz beni de davet et açılışa tamam mı?
Canim cok buyuk ihtimalle bu işi yapacağını düşünüyorum. Franchise bir iş değil direk marka oluşturulacak. O yüzden şimdi söylemem doğru olmaz. İşi yaparsa davet edecek zaten bizi.Ay bize de diyin...
Ben yapmam. Yapamam zaten şimdi :) Ama çok merak ettim.Canim cok buyuk ihtimalle bu işi yapacağını düşünüyorum. Franchise bir iş değil direk marka oluşturulacak. O yüzden şimdi söylemem doğru olmaz. İşi yaparsa davet edecek zaten bizi.
aynen avm işi yaş.Cok avm var kıra da gıtgıde yukselıyorEn kötü avmde kioks fiyatlarından ve kiralarından haberiniz var mı?
Avmde ayda basit bi tezgaha bile 5 binden aşağı kira veren olduğunu sanmıyorum.
Canim maleswf avm diso cok zor guvenlik gerekceleri nedeniyle.aynen avm işi yaş.Cok avm var kıra da gıtgıde yukselıyor
canim net uzerinden arastirma icerisindeyimKonu sahibi benden fikri alir almaz sırra kadem bastı.
Nereye gittin konu sahibi.
İnşallah hayırlı olur bol kazanciniz olur.
Evet ama ona da cook genis cevre lazim. Bende de o yok.Doğum ve düğun sektörü hiç bitmez. Bu alanlara yönelebilirsiniz.
Hayırlısı olsun canım:) hayırlı kazanclarCanim maleswf avm diso cok zor guvenlik gerekceleri nedeniyle.
canim net uzerinden arastirma icerisindeyimbiyandan bebek var. Girisimci anne diye blog var onu okuyorum falan. Sagol canim. Insaallah evladimizn rizki bol olur hepimizin rizki bol olsun
O kismini arastirdik canim. Mesela suanda yeni bir avm de 50 metrekarelik bi dukkan kirasi ve diger giderler 10000 civari tutuyor ilk iki yil kar dusunmuyoruz zaten aylik donusu en azindan kendini kurtaracak aylik 50000 70000 satis cirolu bir is bakiyoruz. Bu nedenle hernekadar kozmetik cok iyi olsa da kozmetik donusu biraz uzun zaman aliyor ev tekstili ve iyi bir markanin bijuteri franchise i daha mantikli gorunuyor ama dedigim gibi aklimin bir kosesi belki de tamamen kadinsal gudulerle kozmetikte. Marka da cok onemli mesela evine birsey almak istesen atiyorum tencere ya da tabak esseden mi alirsin bievden mi ya da ne bileyim baska bir ev urunlerinden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?