iş görüşmelerinden haber beklemek :(

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
83
Iyi geceler kizlar kisaca derdimi anlatayim bilen bilir kisa sure once yumurtalik kanserini yendim hasta olmadan once de is ariyordum ve bulamadigim icin sikintilara girdim (tabi baska nedenlerde vardi ama o surec tetikledi) neyse allaha sukur o gunleri atlattim ama eylulden beri gene is ariyorum gorusmelere gidiyorum iyide geciyo ama olmuyo ve bu durum benim gene sikilmama uykularimin kacmasina neden oluyo :( gecen hafta cuma bir gorusmeye gittim guzeldi tabi klasik biz sizi aricaz 2 hafta icinde dediler 1 hafta gecti hala bisi yok kafam cok dolu yardim edin bana bana kizlarr :((((

Ne zordur o iş aramak. Başıma gelmedi ama çevremdekilerden biliyorum ne kadar sıkıntılı bir dönem olduğunu. Allah gönlüne göre verir inşallah,yardımcın olsun. İşkura da başvurdun mu? bazı siteler de var oralarda cvni de doldur teklifler geliyor.

Evet canim iskura da kaydim var Internetteki is ilanlari olan siteler de de bakalim artik kismet tesekkur ederim destegin icin canim :)

başıma gelmedi ama cevremden duyuyorum cok zor bır süreç.

Heleki Türkiyede torpilin yoksa yandın demektir.
Allah yardımcın olsun.

benımde bıyere basvurum oldu kasmdan berı beklıordum 8 ocakda gorusmem oldu ama dahala acıklanmadı sonuclar bende nerdeyse 3 aydan beri fıtık oldum. dahalada oluorum ınsallah 2 haftaya kadar acıklanır :(((

Back
X