iş görüşmem

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
bugun benı ıs gorusmesı ıcın aradılar ama ben ısımden ayrılalı baya oldu mudur yardımcılıgına yukselmısken bırakmak zorunda kaldım sıfırdam baslıycam gıbı ama korkuyorum beenn evet korkuyorum gorusmeye bıle gıdemıycekmısım gıbı gelıyo bı ayakkabı fırması bu bılırsınız de......nn alman fırması ama cagrı merkezı musterı temsılcılıgı dıyo bu fırmada tanıdıgı calısan varmı yada fıkrı olan nasıl bır ıstır bu kal geldı resmen ya gıdemıycekmısım gıbı gelıyo ozguvenımı kaybettım sanırım:(:43:

çağrı merkezi biraz zordur ama mutlaka bir yerden başlaman gerekiyor.çalışmazsan 3-5 sene sonra keşke başlasaymışım şimdiye çok iyi bir konumda olacaktım diye pişman olursun.her işin bir zorluğu var bence kendini toparla ve mutlaka o iş görüşmesine git.hatta şunuda söyleyeyim.çalışmayıp evde oturursan belki bir müddet sonra iyice kendine olan güvenini kaybedersin.

bugun benı ıs gorusmesı ıcın aradılar ama ben ısımden ayrılalı baya oldu mudur yardımcılıgına yukselmısken bırakmak zorunda kaldım sıfırdam baslıycam gıbı ama korkuyorum beenn evet korkuyorum gorusmeye bıle gıdemıycekmısım gıbı gelıyo bı ayakkabı fırması bu bılırsınız de......nn alman fırması ama cagrı merkezı musterı temsılcılıgı dıyo bu fırmada tanıdıgı calısan varmı yada fıkrı olan nasıl bır ıstır bu kal geldı resmen ya gıdemıycekmısım gıbı gelıyo ozguvenımı kaybettım sanırım:(:43:

bugün olmasa yarnda olsa yine bastan baslıcaksın şimdi baslayıp yol katetmek varken git derim. çağrı merkezi biraz zor tabi çene kalmıo insanda bas ağrıları desen öyle birde asılanlar salak salak konusanlar olmuo deil :) ama her işin bir zorluğu vardır ve biyerden baslamak lazım

Back
X