İş görüşmemde kilom yüzünden demediği kalmadı adamın.... :(:(

böle bir gerizekali insanin söyledikleriyle kendini bu duruma nasil getirirsin sen öz güvenini kaybetme kendini nasil mutlu hissediyorsan öle olmaya devam et sirf adam öle sacpa sapan seyler söledi diye kendini harap etme yenilme bencebu duruma

Ben olsam, şaşkınlığımı bağışlayın ilk kez bir öküzün konuştuğunu görebiliyorum der, Adamla bir güzel dalga geçer, oradanda gülerek çıkardım tatlım :9::9: :) sen niye canını sıkıyosun ki hayattaki hiçbirşey için kendini zorlama ilk önce.. Yavaş yavaş kilo ver, yediklerine dikkat et ilanlarını ara, görüşmelerine git, Ne yazık ki iş dünyasında kalası,odunu,öküzü hiç eksik olmuyor sen moralini bozmadan yoluna emin adımlarla devam et :34::34: :54:

başka birşeye bozulmuştur çok güzel birisini arıyorsa mankenlik ajansından birilerini çağırsın. ciddi bir işyeri fiziğe bakmaz zaten, benim iki arkadaşım var kilolular ama tam bir satış ve pazarlama uzmanı ikiside.
seni fiziğinle değil yaptığın işle değerlendiren iyi bir işyeri mutlaka vardır. kendini üzmene değmez.

Aranıza yeni katılıyorum kızlar merhaba

arkadşım mesajını okudum çok üzüldüm sakın üzme kendni o adamın terbiyesizliği
olumsuz olsada hakaret etmek zorunda değil teşke birkaç kelime söyleseydin ağzının payı verseydin :(

Sekreterlik veya satış danışmanlığında evet biraz fzik, bakımlılık, giyim kuşam vs aranır yani günümüz tabiriyle prezantbl olmak ama bu böyle öküzce denmez hatta yorum bile yapmadan biz sizi ararız der geçer. Şu yaşıma girdim hiç böyle şey görmedim de duymadım da. Hiç kendini üzme arkadaşım böyle densiz ve başka şeylerin peşinde olan bir öküz için.

Lütfen üzülme canım ya.:70:

Akşam akşam sinirim bozuldu.

İnsan değilmiş konuştuğun kişi başka bişey o

Sen hiiç canını sıkmakendinle barış umudunu kaybetme

O terbiyesiz ahlaksızın dedıklerinide unut.

İnanki herkes böyle değil.

İnsanları dış görüntüsüne bakarak zeki veya aptal olduğunu nerden anlıyormuş o insan müsvettesi... Ben senin yerinde olsaydım sen kim oluyorsun hödük ilk önce adam olda konuşmayı edebi öğren derdim. Bence kendini boşa üzüyorsun üstelik zayıf boya küpü birini aradıklarına göre amaçları ortada böylesi daha iyi olmuş senin için.. Bir densizin yüzünden kendini odalara kapatmaya değmez ailen var ideallerin var kendine gel canım her kendini bilmez insan için yeniliceksek bu dünya öyle densizlerin elinde olurdu.

İnsanları dış görüntüsüne bakarak zeki veya aptal olduğunu nerden anlıyormuş o insan müsvettesi... Ben senin yerinde olsaydım sen kim oluyorsun hödük ilk önce adam olda konuşmayı edebi öğren derdim. Bence kendini boşa üzüyorsun üstelik zayıf boya küpü birini aradıklarına göre amaçları ortada böylesi daha iyi olmuş senin için.. Bir densizin yüzünden kendini odalara kapatmaya değmez ailen var ideallerin var kendine gel canım her kendini bilmez insan için yeniliceksek bu dünya öyle densizlerin elinde olurdu.

çok haklısın canım benim..

bugün 2 tane iş görüşmesine gittim. keşke hiç gitmeseydim de evde işsiz de olsa otursaydım :14:
bi sekreterlik işi için iş görüşmesine çağırdılar gittim.
adam il önce sorular sordu cevapladım. buraya kadar iyiydi.
ama sonra bana kendini analiz edemiyosun, analitik düşünce denen şey yok sende, iş görüşmesine geldiğin kıyafete bak iş hayatına yakısır mısın bu halinle falan neler neler dedi :14::14: annemde yanımda geldi ama o görüşmeye girmedi. anlamasın diye de rezillik çıkarmadım. :14::14: orda çalışan kızların hepsi sosyetik ve çıtır çıtır. insan bakımlı olur tabi ama onlara boya küpüne girip çıkan yaraşıyor sanırım:14::14: siyah pantolon kısa kol giyip gittim. gayet sade ve şıktım. sorduğu soruların hepsine sonuna kadar cevap verdim. ama adam bana kilolsun ve zeki değilsin dedi:14::14::14: çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm. çok kilolu ve çirkinim. işe yaramazın tekiyim. ıo kadar okudum iş bulamayıp ailemin yüzüne nasıl bakarım. hergün spora falan gidiyorum ama yerimde sayıyorum. insanlar neden depresyona girer çok iyi anladım. bütün diyet ve spor motivasyonum, mutluluğumgitti. odamdan çıkasım yok. hüngür hüngür ağlayasım var. :14::14::14::14::14:

Aman tatlım böyle değersiz insanlar var işte ..O kadar ezik ve özgüvenleri sıfır ki; ilk fırsatta karşılarındaki masum insanların duygularını, heveslerini ve hatta neredeyse hayata bakışını değiştirirler..Zamanında benim de başıma gelmişti..Öss ye hazırlanırken çok kilo almıştım..Bana laf diyen insanları görünce hırs yapıp zayıflamıştım..Allah'tan bir işime yaradı o iğrenç insanlar..Üniversite okurken de bir insanı dış görünüşüyle yadırgayan veya önyargılı olan insanlardan hep uzak durdum ve ezilenlerin yanında oldum..

Haklısınız..Boya küpü olayı..3. sınıftayken topuklu ayakkabılar giymeye ve boya küpü olayına girdim..Artık alıştım maalesef...Düz ayakkabıyı geçtim , spor ayakkabıdan bile nefret eder oldum..Fakat bakıyorum da insanlar beni birşey sanıyor..Eskiden böyle miydi..Hayır?..Eskiden lisedeyken mesela yüzüme bakmayan erkek arkadaşlarım facebooktan gördüğünde ekleyip ''aaa canım çok değişmişsin , seni severdim bilirsin'' gibi ucuz kelimelerle , ağızlarının suyu suyu aka aka iltifat eder dururlar...Ama hiçbirini hayatıma alıp gerçek arkadaş olmadım..Öylece listemde kaldılar..Çünkü ben hâlâ aynı kişiyim..Dış görünüşümü kendine yakıştıramayanlar, şimdilerde yanlarında 2 dakika görünmem için kuyruk oldu..Lanet ediyorum böyle şeylere..

Bence sen de,tıpkı herkesin hayatında böyle bizi bizden sogutan insanları düşünmemeye bile çalış..İnan ki ucuzluk onların ki..Zerafet ,ahlak ve kalite önemlidir..Gerisi boş bebeğimm... :54:

Son düzenleme:
Adamın söyledikleriyle moralini bozman çok saçma. Azimli ol biraz, ben olsam bu söylediklerini ona yedirirdim. Sözle olmasa da yaptıklarınla da bunu gerçekleştirebilirsin. Hırs yapmalısın ve daha bir yere, daha iyi bir işe başlayabilirsin. Diyetini daha sıkı tut, ve spora ağırlık ver. Adamı da boşver, öyle bir yere girmemen ben ce daha hayırlı olmuş. Orda işe girdiğini düşünsene. Huzursuz olurdun işinde ve bu da yeni bir depresyon nedeni olabilir. Baist insanlarla çalışma, ki adam zeki olsa zaten dış görünüşe bakmazdı bu da onun zekasını gösteriyor. Ama maalesef bu sekreterlik işlerinde nedense zayıf olmak, m,n, etek giymek şartmış gibi davranıyor insanlar. Boşver sen bildiğin yoldan şaşma elbet bir işi bulursun. Yeterki umutsuzluğa düşme, pozitif düşün..

sağolun kızlar herkes görecek ben neymişi...
beni küçümseyen herkes vay be diyecek o günler çok yakın...

ya bu işverenlerin hepsi dengesiz :D onun önüne atıcan cep numaranı bak bakem senden daha hoşu varmı :)boşver kafana bile takma salagı benimde burnum çirkin :) sen kilonu eyer varsa tabii diyetle felan verebilirsin benim burnum kalıcı ama :)

canım bence o işe alınmadığın için şükretmelisin çünkü adam dış görüşünüşe herşeyden önem veriyor anlaşılan. bir de çok güzel olduğunu düşün sırf güzel olduğun için işe alındığını sonra allah korusun adamın sana sarkıntılık ettiğini düşün. bence var bunda da bi hayır. sakın üzme o tatlı canını :16:

Back
X