Merhabalar. Forumu uzun senelerdir takip ediyorum bir çok konuda fikir aldım. Hayati olmasa da bir sorum var tecrübeli kk hanımlarına.
Yeni mezunum. Daha önce uzun dönem staj vs tecrübelerim oldu ama kendi alanimda çalışmadım. Yakın zamanda bir görüşmeye davet edildim.Muhendislik firması masa başı memur gibi bir iş değil.
Ne giyeyim ne diyeyim derdim var. Kışın nasıl gitmeliyim. Genelde spor giyindim gardrobum oyle tarz değil yani. Simdi düz siyah pantolon açık renk bluz ayarladim. Klasik bir kabanim yok açıkçası butcem yok yeni almaya. Mont uyumsuzluğu problem olur mu.
Bir de şunu yap bunu yapma diye kesin önerileriniz olursa cok cok sevinim simdiden. Cok teşekkürler :)
Görüşme binasına girer girmez çıkarırsın montunu. Sade ol. Saçlarını maşa felan yaptırma. Düz olsun ya da bağla. Makyajı abartma, kırmızı vs. Oje ruj sürme.
Kumaşın varsa daha iyi olur. Yoksa da düz koyu renk keten pantolon ve gömlek de işini görecektir
Görüşme binasına girer girmez çıkarırsın montunu. Sade ol. Saçlarını maşa felan yaptırma. Düz olsun ya da bağla. Makyajı abartma, kırmızı vs. Oje ruj sürme.
Kumaşın varsa daha iyi olur. Yoksa da düz koyu renk keten pantolon ve gömlek de işini görecektir
Tesekkur ederim :) Siyah pantolonum var. Gomlek de deneyim bugün. Normalde de fazla makyaj yapamıyorum cilt sorunum var ama aklımda olacak mutlaka. Düğüne gider gibi bir görünüm olmasın yani
Tesekkur ederim :) Siyah pantolonum var. Gomlek de deneyim bugün. Normalde de fazla makyaj yapamıyorum cilt sorunum var ama aklımda olacak mutlaka. Düğüne gider gibi bir görünüm olmasın yani
Mühendissin galiba.
Kot, gömlek ve mont olur. Şantiye Mühendisi olacaksın anladığım kadarıyla.
Sonuçta şantiye ortamında kimse topuklu ayakkabı, kumaş pantolon giymez.
Hafif bir makyaj. Sadece göz kalemi, hafif allık.