İş görüşmesi için yardım...

loveislovee

artık dört kişi...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.728
1.529
658
Merhabalar,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi iş görüşmeleri yapıyorum ama sanırım 3 yıl aradan sonra profesyonel mülakatlardan uzaklaşmışım. benim en sıkıntı çektiğim soru en son işiniziden neden ayrıldınız? tabi ayrılmadım çıkarıldım. 6 aydır çalıştığım bir yerdi ve işte çok iyi olduğum söylenemezdi e haliyle sıkıntı oldu. çıkarıldım. karşı daki kişiye bunu kendimi gömmeden,soru soruyu doğurmadan nasıl açıklayabilirim çıkarıldıktan sonra hamile olduğumu öğrendim ve çalışma hayatı baya geri de kalmıştı.Şimdi ise tecrübeli hanımların cümlelerine ihtiyacım var

Ben soyle demistim. Çalıştığım firmanin cok fazla dis borcu oldugundan kuculmeye gitti. Bu yüzden ayrilmak durumunda kaldim

Ben soyle demistim. Çalıştığım firmanin cok fazla dis borcu oldugundan kuculmeye gitti. Bu yüzden ayrilmak durumunda kaldim
yok gerçeği söyleyeceğim çünkü o zaman daha çok saçmalıyorum. sadece doğru cümleleri kuramıyorum.

O dönem yaşadığınız sağlık sorunlardan kaynakli performans kaybı nedeniyle işten ayrıldım,çıkarıldım.. hamile olduğumu öğrendim gayet yeterli bir açıklama bence

Evet şirket küçülmeye gitti diyebilirsiniz. Ya da hamile olduğumu öğrendiklerinde çıkardılar da diyebilirsiniz

Şirketin ekonomik nedenlerle personel azaltma politikası diye yuvarla. Hani yalan da olmaz ekonomi malum

Hamile OLdupunu öğrenince beni çıkardılar de diğer türlü zaten kendimi gömmüş olacaksın işi iyi yapamadım performans kaybım oldu vs girme oralara .
Sadece hamile OLdupumu söyleyince çıkardılar biraz sorunlu bir hamilelikti bende yeniden iş aramadım de

Ayy en deli olduğum sorular. Maalesef işverenler sordukça soruyor gereksiz sorular listesi gibi bana da bir kere yaz stajı yaptığınız yerden niye çıktınız diye sormuşlardı suratımda kocaman bir soru işareti belirmediyse ne olayım vir insan niye staj yaptığı yerden ayrılır ki adı üstünde yaz stajı yaz bitmişti de onda

Is gorusmesi bu..kulaga hos gelmesede: kendini ne kadar iyi pazarlarsan O kadar iyi:) tabii isimi iyi yspmiyodum cikarildim olmaz :) hamileydim biraktimda diyebilirsin.. gerci yalana girer bu durumda hepsi ve ben yalandan nefret ediyorum

Ben ilk işimden 2009 krizinden çıkarıldım. Ve çıkarılma nedenim maaşımın yüksek olması, iyi bir okullardan mezun olmam ve iş bulma potansiyeli en yüksek olan personel olmamdı. Yazınca komik geliyor ama gerçek buydu. Sen de iyiydim ama şirkette bir gelecek göremedim, bir de üstüne hamile kaldım falan uydurabilirsin. Bu arada inşallah işler bu sefer yolunda gider

çok teşekkür ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…