- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.530
- 658
- Konu Sahibi loveislovee
-
yok gerçeği söyleyeceğim çünkü o zaman daha çok saçmalıyorum. sadece doğru cümleleri kuramıyorum.Ben soyle demistim. Çalıştığım firmanin cok fazla dis borcu oldugundan kuculmeye gitti. Bu yüzden ayrilmak durumunda kaldim
işte çok iyi değildim beni çıkardılar gibi bir gerçeği söylemeyin benceyok gerçeği söyleyeceğim çünkü o zaman daha çok saçmalıyorum. sadece doğru cümleleri kuramıyorum.
evet çok kötü geliyor kulağa... offf bilemedim vallaişte çok iyi değildim beni çıkardılar gibi bir gerçeği söylemeyin bence
Gerçekler iş dünyasında herzaman iyi olmuyoryok gerçeği söyleyeceğim çünkü o zaman daha çok saçmalıyorum. sadece doğru cümleleri kuramıyorum.
çok teşekkür ederim inşallahBen ilk işimden 2009 krizinden çıkarıldım. Ve çıkarılma nedenim maaşımın yüksek olması, iyi bir okullardan mezun olmam ve iş bulma potansiyeli en yüksek olan personel olmamdı. Yazınca komik geliyor ama gerçek buydu. Sen de iyiydim ama şirkette bir gelecek göremedim, bir de üstüne hamile kaldım falan uydurabilirsin. Bu arada inşallah işler bu sefer yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?