Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar aylardır evdeydim ve Temmuz ayında mezun oldum.Bugun basvuru yaptıgım iki yer iş görüsmesine çagırdı ama nedense cok heyecanlandım ve şu ana kadar hic çalışmadım bir yerde.İş görüşmesine çagrılmak kesin alınmak mı demek ?
Tesekkurler ama kafam cok karısık. Iki farkli yerden cagirdilar.ikisi de meslegimle ilgili ama farkli sektörler.yani benim tedirginligim şu ise basladıktan sonra ayrılmak zor oluyor degil mi baska yere gecis icin
Tesekkurler ama kafam cok karısık. Iki farkli yerden cagirdilar.ikisi de meslegimle ilgili ama farkli sektörler.yani benim tedirginligim şu ise basladıktan sonra ayrılmak zor oluyor degil mi baska yere gecis icin
Şöyle; bu isterse özel isterse kamu olsun genelde bir ay deneme süresi vardır tabii bu süre bazı yerlerde farklılık gösterir ama herhangi bir anlaşmazlıkta işten ayrılman yalnızca senin istifan ile olur o da kabul edilirse çünkü bilgin vardır işten çıkarma şu an yasak sanırım 27 ekime kadar uzatıldı süresi.