- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
Kızlar selam, çok gerginim bi türlü uyku tutmadı.
Sabah iş görüşmem var öylesine başvuru yapmıştım açıkçası. Tasarım mezunuyum suan ki işim saglık sektöründe sekreterlik diyebiliriz.
Kendi alanım da bi iş görüşmem var ama aşşşırı gerginim. İşverenime yalan söyledim doktor randevum var diye. Bu beni çok huzursuz ediyor biraz da aile gibi olduk. Aslında hiç profesyonel bi durum değil biliyorum ama daha yola cıkmadan ileri ki aşamaları düşünmeye başladım.
yarı yolda bırakacagım haksızlık yapacağım gibi.
Sanki işe alındım da bunu düşünmek kaldı sadece.
Sonra diyorum sanki o seni her durumunda düşünüyor.
Bi de ailem hiç destekçi değil bu zamanda iş değiştirilmeye mi çalışınılır elinde ki işinden de ol da görelim seni diyorlar. Bi tedirginlik sardı beni. Erkek arkadaşım alt tarafı bi görüşme niye bu kadar büyütüyorsun diyor haklı ama bi türlü ikna edemiyorum kendimi.
sektörden zaten cok uzak kaldım güvenimde yok kendime.
görüşmeye hiç gitmesem mi diye düşünüyorum, sizlerin yorumlarını bekliyorum
Sabah iş görüşmem var öylesine başvuru yapmıştım açıkçası. Tasarım mezunuyum suan ki işim saglık sektöründe sekreterlik diyebiliriz.
Kendi alanım da bi iş görüşmem var ama aşşşırı gerginim. İşverenime yalan söyledim doktor randevum var diye. Bu beni çok huzursuz ediyor biraz da aile gibi olduk. Aslında hiç profesyonel bi durum değil biliyorum ama daha yola cıkmadan ileri ki aşamaları düşünmeye başladım.
yarı yolda bırakacagım haksızlık yapacağım gibi.

Sanki işe alındım da bunu düşünmek kaldı sadece.
Sonra diyorum sanki o seni her durumunda düşünüyor.
Bi de ailem hiç destekçi değil bu zamanda iş değiştirilmeye mi çalışınılır elinde ki işinden de ol da görelim seni diyorlar. Bi tedirginlik sardı beni. Erkek arkadaşım alt tarafı bi görüşme niye bu kadar büyütüyorsun diyor haklı ama bi türlü ikna edemiyorum kendimi.
sektörden zaten cok uzak kaldım güvenimde yok kendime.
görüşmeye hiç gitmesem mi diye düşünüyorum, sizlerin yorumlarını bekliyorum