Is gorusmesi

Peeves

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
5.625
En iyi cevaplar
1
16.351
178
Bir aydan fazladir ilk kez yarin icin is gorusmesine cagriliyorum. Ama ogrendim ki is sahibi benim eski patronumun akrabasiymis. Su an kararsiz kaldim. Esimle ayni is yerinde calisiyorduk o daha iyi hir is bulunca ayrildi ben bir sene daha calismaya devam ettim. Patronumun tavri esi hamile kaldiktan sonra bana karsi degismeye baslayinca isten istifa ettim. Esim mobbinge ugradim zannediyor. Bu ise de akrabalari oldugu icin gitmemi istemiyor yine de karari bana birakti . Kendisi ogrenmis akraba olduklarini bana o soyledi. Bir yandan gorusmeye gidip duruma gore karar mi versem diye dusunuyorum. Bir yandan hic gitmim diyorum.

Bir aydan fazladir ilk kez yarin icin is gorusmesine cagriliyorum. Ama ogrendim ki is sahibi benim eski patronumun akrabasiymis. Su an kararsiz kaldim. Esimle ayni is yerinde calisiyorduk o daha iyi hir is bulunca ayrildi ben bir sene daha calismaya devam ettim. Patronumun tavri esi hamile kaldiktan sonra bana karsi degismeye baslayinca isten istifa ettim. Esim mobbinge ugradim zannediyor. Bu ise de akrabalari oldugu icin gitmemi istemiyor yine de karari bana birakti . Kendisi ogrenmis akraba olduklarini bana o soyledi. Bir yandan gorusmeye gidip duruma gore karar mi versem diye dusunuyorum. Bir yandan hic gitmim diyorum.

Tavrı değişti derken kastınız özel yakınlaşmaya çalışmaksa gitmeyin, eski patronunuzun size ulaşmasına olanak tanımış olursunuz, başka yerde deneyin şansınızı

Nasıl yani tavrı değişti derken. ?
Bu arada görüşmeye gidin
Belki kuzeni çok farklı biridir
Bana bakislari degisti ilk acaba bana mi oyle geliyor dedim. Sonra bilgisayarim bozuldu kendi laptopunu verdi idareten sonra dosyalarima bakmam lazim diyip surekli sandalyemin arkasina gecip bana yaklasmaya basladi ben kalkim dedigimde yok isim hemen bitiyor felan diyordu. Bunun gibi bazi seyler oldu. Birgun ogle arasina az kalmisken benden bir is istedi gittim yanina esimi de tanidigi icin onu sordu ilk sonra kendi esini anlatmaya basladi cok kilo aldi gibi bende beni ilgilendirmez ogle arasi oldu sonra hallederim isi dedim ciktim odadan. Ama bakislari hala gozumun onunde. Ertesi gunde istifami verdim.

Bana bakislari degisti ilk acaba bana mi oyle geliyor dedim. Sonra bilgisayarim bozuldu kendi laptopunu verdi idareten sonra dosyalarima bakmam lazim diyip surekli sandalyemin arkasina gecip bana yaklasmaya basladi ben kalkim dedigimde yok isim hemen bitiyor felan diyordu. Bunun gibi bazi seyler oldu. Birgun ogle arasina az kalmisken benden bir is istedi gittim yanina esimi de tanidigi icin onu sordu ilk sonra kendi esini anlatmaya basladi cok kilo aldi gibi bende beni ilgilendirmez ogle arasi oldu sonra hallederim isi dedim ciktim odadan. Ama bakislari hala gozumun onunde. Ertesi gunde istifami verdim.
Terbiyesiz sapık ahlaksız adam
Bence gitmeyin o diğer işyerine
Kuzen bile olsa eski patronu görme durumunuz olabilir.
Başka iş bulursunuz inşallah

Terbiyesiz sapık ahlaksız adam
Bence gitmeyin o diğer işyerine
Kuzen bile olsa eski patronu görme durumunuz olabilir.
Başka iş bulursunuz inşallah
InsAllah ya ilk gorusmeye cagirilinca sevinmistim. Aslinda alanlari farkli islerin ama gorme durumu olabilir sanirim.

Uzak durun o zaman gerek yok huzursuz çalışmaya, akrabalıktan ötürü mecburi görüşeceksiniz tadınız kaçar
Aslinda mecbur gorusmeyiz. Alanlar farkli sadece ziyarete felan gelebilir iste kuzenini.

Iş nasil bir iş.Kucuk is yerleri genelde böyledir (hepsi değil ama %90) tek adam ya da 2 3 adamın çalıştığı,küçük ofislerden uzak durun. Daha büyük ve kurumsal bir yere girme imkanınız varsa,oraları zorlayın.
Sekiz subesi olan bir is yeriydi. Kurumsaliz biz diyorlardi ama ne kadar kurumsal gibi gozukselerde degillerdi. Bu is yeri de kurumsal degil.

Bence gitme nihayetinde kuzenler seni sorarsa kuzenine işe almadan referans için yalan yanlış şeylerde söyleyebilir

bilemedim de ben de iş yerinde takıldığım projesel bir durum olduğunda patronumdan yardım istiyorum oda masama gelip anlatır durumu ama ben bu davranışı hiç yanlış görmedim bu zamana kadar. iş uzun sürecekse sandalye çeker masaya uzun sürmeyecekse sandalyemin arkasından projeden göstererek anlatır . belki siz yanlış anladınız diyeceğim ama kadınlar hisseder :( ve size eşini bu şekilde anlatması iğrenç gerçekten

bilemedim de ben de iş yerinde takıldığım projesel bir durum olduğunda patronumdan yardım istiyorum oda masama gelip anlatır durumu ama ben bu davranışı hiç yanlış görmedim bu zamana kadar. iş uzun sürecekse sandalye çeker masaya uzun sürmeyecekse sandalyemin arkasından projeden göstererek anlatır . belki siz yanlış anladınız diyeceğim ama kadınlar hisseder :( ve size eşini bu şekilde anlatması iğrenç gerçekten
Ben o is yerinde uc sene calistim. Uc sene hic birsey olmadi. Degistigini gordum fark ettim emin oldum sonra istifa ettim zaten. Ya nasil anlatsam bilmiyorum birde ben kapali bir bayanim hep mesafeye dikkat ederdim herkesde saygi duyuyordu is yerinde o kadar yakinima gelip benim yapacagim bir is yokken onunde onu beklemek gercekten stres oluyordum kalkmama da musaade etmiyordu. Bir kere kalktim iceri girdigini gordugumde ben oturana kadar bekledi sonra isi oldugunu soyleyip arkama gecti.

Bir yerde 2 ay çalıştım, ama ortamı bana uymadığı için ayrıldım oradan, sonra bilmediğim bir numara aradı. Eyoser hanım işten ayrılmışsınız bizimle çalışmak ister misiniz dediler. Kim olduklarını sordum, eski ortaklarıyız, çalışma şeklinizi biliyoruz, numaranızı da onlardan aldık dediler. Hemen yaftaladım, onlarla ortaklık yaptıysanız olmaz dedim. Onlar gibi olsaydık ortaklık devam ederdi, bir deneyelim dediler. Görüştük, başladım, yıllarca da keyifle çalıştım.

Bir değerlendirin derim, olmazsa ayrılırsınız. Keşke eşinize de işin doğrusunu anlatsaydınız, bana biraz o yüzden de tereddüt ediyorsunuz gibi geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben o is yerinde uc sene calistim. Uc sene hic birsey olmadi. Degistigini gordum fark ettim emin oldum sonra istifa ettim zaten. Ya nasil anlatsam bilmiyorum birde ben kapali bir bayanim hep mesafeye dikkat ederdim herkesde saygi duyuyordu is yerinde o kadar yakinima gelip benim yapacagim bir is yokken onunde onu beklemek gercekten stres oluyordum kalkmama da musaade etmiyordu. Bir kere kalktim iceri girdigini gordugumde ben oturana kadar bekledi sonra isi oldugunu soyleyip arkama gecti.
kapalı bir bayan olduğunu neden belirtme gereği duydun ki ben de açık bir kadınım bu benim mesafeye dikkat etmediğim anlamına mı geliyor kendini kapalı yada açık olarak sınıflandırma

Back
X