İş görüşmesi

Rezillik hele sigorta kısmı bayağı bir rezillik. Kasiyer olsan sigortan tam yatar. Sanki çoban alıyorlar. Çobanlara bile sigorta yapılıyor. Kabul etmeyin hocam
Maalesef. Ve bu durumun fedakarlık gerektirdiğini ifade ediyor, maalesef ki bir değerimiz kalmadı...

kabul etme ve lutfen sikayet et
boyle ahlaksizlara bir de cocuk emanet ediyor aileler, yediklerinden giydiklerinden kisip para aktariyorlar
Maalesef. Sizin çocuklarınız üzerinden paralar trilyonlar kazanıp öğretmenin hak ettiği değeri vermiyorlar geneli. Elbette içlerinde hak yemeyen kurumlar vardır onlara sözüm yok. Ama durum bundan ibaret. Ve kendisi sektörü tanıyorsan kabul edersin diyor hiçbir şekilde esneklik barındırmıyor

Maalesef. Sizin çocuklarınız üzerinden paralar trilyonlar kazanıp öğretmenin hak ettiği değeri vermiyorlar geneli. Elbette içlerinde hak yemeyen kurumlar vardır onlara sözüm yok. Ama durum bundan ibaret. Ve kendisi sektörü tanıyorsan kabul edersin diyor hiçbir şekilde esneklik barındırmıyor
Aynen öyle sizlere maaş vermek istemezler ama bizden yüksek miktarları eylülün parasını ta Ocak ayından isterlerdi o da 1 hafta süre verilirdi . 1 haftayı 1 gün aşsak faizli alırlardı .

Kolej mi okul ? Öyle düşük maaş mı olur hem de o kadar çalışma saatine
Evet kolej şeklinde diyebiliriz bakarsak. Sadece küçük yaş çocuklarına özel 3-6 yaş. Yaz aylarında ilkokul öğrencileri için de bölüm açılıyor. Okul prestijli güzel reklam yapıyor. Okulun içinde hayvanat bahçesi, Park alanı, birçok materyal, ilgi köşeleri vs var. Velilerin de çocukların da dikkatini çekiyor. Tam hastane bölgesine kurulu bir okul. İyi bir kitleye sahip yani az kazanıyor da o yüzden bu şekilde teklif ediliyor diyemiyorum bile...

Aynen öyle sizlere maaş vermek istemezler ama bizden yüksek miktarları eylülün parasını ta Ocak ayından isterlerdi o da 1 hafta süre verilirdi . 1 haftayı 1 gün aşsak faizli alırlardı .
Mümkün olduğunca kaliteli ve çocuğa değer verdiğini gördüğünüz devlet okuluna göndermenizi tavsiye ederim.

Maalesef öyle ve okulda toplam 5 şube var. 30 öğrenci bazı sınıfların 35 olabileceğini dönüşümlü çalışmak zorunda kalabileceğimizi, molaları dahi dönüşümlü kullanacağımız ifade edildi. Daha sayamadığım nice koşullar var. Okulu görseniz ayda trilyon kazanıyordur o kadar prestijli ancak öğretmene acımıyor 🥺
Yani bilmiyorum anlayamıyorum bir okul bir eğitim yuvası en önce öğretmenleri ile prestijli olur olmalıdır.

Çokta polemiğe açık bir konu ama ,ben veli olsam ilk soracağım şey öğretmenlerin kaç dil bildiği,eğitim durumu hangi üniversite vs.,çalışma şartları maaşları nedir olur yani çocuğumu emanet edeceksem , sözle de değil belge isterim ayrıca.

Ama şimdi yeni nesil sistemde sanırım daha çok okulda ne aktivite var öğlen yemeği kaç çeşit vs. şeylere odaklanılıyor , bunlar da önemli elbette ama öncelik öğretmendir her daim yani normal şartlarda öyle olmalıdır olmalıydı.

Umarım en kısa sürede hak ettiğiniz şartlarda bir iş bulabilirsiniz hocam.

Mümkün olduğunca kaliteli ve çocuğa değer verdiğini gördüğünüz devlet okuluna göndermenizi tavsiye ederim.
Hocalarımız kaliteli idi . Herkesin bildiği devamlı el değiştiren çok şubeli bir okul . Okulun son sahibi mezuniyet de kep törenine dek yasak koydu . Gitar satranç piyano vs ücretsizdi ücretli yaptı . Şu an kayyum yönetiyor . Çok iyi oldu .

Yani bilmiyorum anlayamıyorum bir okul bir eğitim yuvası en önce öğretmenleri ile prestijli olur olmalıdır.

Çokta polemiğe açık bir konu ama ,ben veli olsam ilk soracağım şey öğretmenlerin kaç dil bildiği,eğitim durumu hangi üniversite vs.,çalışma şartları maaşları nedir olur yani çocuğumu emanet edeceksem , sözle de değil belge isterim ayrıca.

Ama şimdi yeni nesil sistemde sanırım daha çok okulda ne aktivite var öğlen yemeği kaç çeşit vs. şeylere odaklanılıyor , bunlar da önemli elbette ama öncelik öğretmendir her daim yani normal şartlarda öyle olmalıdır olmalıydı.

Umarım en kısa sürede hak ettiğiniz şartlarda bir iş bulabilirsiniz hocam.
Kesinlikle haklısınız. Bu arada şok olacağınız bir bilgide söyleyeyim bazı özel anaokulları öğretmen diye daha az maaşa lise çocuk gelişimi diploması olan birisini çalıştırabiliyor... Ve bu durumdan tereddüt bile etmiyorlar, bizzat şahit olduğum okullar var

Kesinlikle haklısınız. Bu arada şok olacağınız bir bilgide söyleyeyim bazı özel anaokulları öğretmen diye daha az maaşa lise çocuk gelişimi diploması olan birisini çalıştırabiliyor... Ve bu durumdan tereddüt bile etmiyorlar, bizzat şahit olduğum okullar var
Yıllardır var bu da maalesef . 🙁

Yok şok falan olmuyorum hepsi ticaret hane olmuş işte ne koparırsak kar diyorlar da , velilerde bi yerde el mecbur mu çekiyor ne oluyor onu anlamıyorum sadece.

Back
X