• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş görüşmesi..

Beyaz Hatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
617
1.192
113
32
Merhaba bayanlar :p sizlere danışmak istediğim bir iş konusu var. Çarşamba günü iş görüşmesine gideceğim. Finans sektöründe müşteri temsilcisi departmanı için. Yüz yüze görüşmeye çağırdılar. Lakin ben yeni mezunum hiiiiç bir iş deneyimim olmadı yan gel yat tek bildiğim buydu :21: 1 aylık saçma sapan staj dönemi saymazsak tam bir ev hanımı gibi hissediyorum kendimi 6 aydır :temizlik: şimdi gelelim sorumaa.
1. Sizce gittiğimde nasıl davranmalıyım? Birazcık utanıyorum:oops: hadi bana kendini 10 yıl sonra nerede görmek istiyorsun tarzı saçma bir soru sorarsa:skandal:
2. Müşteri temsilciliği için herhangi bir eğitim veriliyormu acaba tel de çok konuşamadık bilgi alamadım :KK17: yada işi öğreten gösteren birileri muhakkak olur herhalde diye düşünüyorum. Korkuyorum arkadaş ya şıp diye anladığım şeyi orada salağa bağlamaktan korkuyoooommm :skandal:
Belki bir dert değil ama yardım etseniz ya bana da kızlar :KK9:En Büyük KK

Endişelenecek bir durum yok, altı üstü bir iş görüşmesi neticede, öyle düşünün.
Olduğunuz gibi davranın, tecrübeniz olmaması illa işe alınmayacaksınız demek değil.
Zaten onlar da tecrübeli eleman alacak olsalar sizi aramazlardı.
Yani bir nevi, şanslı görün kendinizi.

Buradan 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz kendinizi diye sorduklarında da sizin diyeceğiniz, eğer kariyerime burda başlıyor olacaksam, ilerde kendimi ...... pozisyonda görmeyi hayal edebilirim diyebilirsin. :KK39:

Endişelenecek bir durum yok, altı üstü bir iş görüşmesi neticede, öyle düşünün.
Olduğunuz gibi davranın, tecrübeniz olmaması illa işe alınmayacaksınız demek değil.
Zaten onlar da tecrübeli eleman alacak olsalar sizi aramazlardı.
Yani bir nevi, şanslı görün kendinizi.

Buradan 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz kendinizi diye sorduklarında da sizin diyeceğiniz, eğer kariyerime burda başlıyor olacaksam, ilerde kendimi ...... pozisyonda görmeyi hayal edebilirim diyebilirsin. :KK39:
Sizin oturduğunuz yerde görüyorum diyimde adam şok olsun bi :p

Oyy şu stres bende de var ya. Herkes yapabiliyorsa biz de yapabiliriz diye kendimi avutuyorum :deli:

Tecrübesiz olduğunu biliyorlar zaten sana orada işi öğretecek olan muhakkak birileri vardır dert etme.

Oyy şu stres bende de var ya. Herkes yapabiliyorsa biz de yapabiliriz diye kendimi avutuyorum :deli:

Tecrübesiz olduğunu biliyorlar zaten sana orada işi öğretecek olan muhakkak birileri vardır dert etme.
Hiç sorma okula başlamadan önce heyecan işe başlamadan önce heyecan bu neee :kızgın: elime yüzüme bulaştırmktan korkuyorum. Birde çok yavaş konuşabilen insan değilimdir :sinirli:

Hiç sorma okula başlamadan önce heyecan işe başlamadan önce heyecan bu neee :kızgın: elime yüzüme bulaştırmktan korkuyorum. Birde çok yavaş konuşabilen insan değilimdir :sinirli:

Ben iş hayatından soğudum eve alıştım çünkü. Öğrenciliğin gözünü seveyim ne güzeldi yaa :işsiz: kendini yavaş yavaş alıştıracaksın artık.

Sende benim gibi daha önce hiç çalışmadın sanırım ne zaman mezun oldun. Ayy bende eve alıştım yaa:hamarat:

Geçen sene mezun oldum. 3 aylık bir çalışma dönemim olmuştu amaan neydi o öyle işlerde aksilikler yanlışlar çıkınca çok streslenmiştim. Benim için fobi oluşturdu iş hayatı :deli:

Şimdi kurslara gidiyorum hem elimde sertifikam olsun hem kendimi geliştireyim diye. Artık iş arıyorum bakalım artık.

en az 1 hafta temel eğitim alırsınız (telekomünikasyon sektöründe 2 haftaydı)
rahat pozitif neşeli görünün, biraz germeye çalışabilirler sizi, gerilmeyin :)
5 yıl sonra nerde görüyorsun, zayıf yönün ne, güçlü yönlerin ne gibi başarısız ik cı sorularına hazır olun.
kolay gelsin :)

Geçen sene mezun oldum. 3 aylık bir çalışma dönemim olmuştu amaan neydi o öyle işlerde aksilikler yanlışlar çıkınca çok streslenmiştim. Benim için fobi oluşturdu iş hayatı :deli:

Şimdi kurslara gidiyorum hem elimde sertifikam olsun hem kendimi geliştireyim diye. Artık iş arıyorum bakalım artık.
Bende bu geçtiğimiz haziranda mezun oldum arkadaşlarım teker teker girdiler rastgele herhangi bir işe ben kaldım ya öyle. Aİiiy kendimi tam bir ev kızı hissediyorum allahımmm

en az 1 hafta temel eğitim alırsınız (telekomünikasyon sektöründe 2 haftaydı)
rahat pozitif neşeli görünün, biraz germeye çalışabilirler sizi, gerilmeyin :)
5 yıl sonra nerde görüyorsun, zayıf yönün ne, güçlü yönlerin ne gibi başarısız ik cı sorularına hazır olun.
kolay gelsin :)
Hımmm çook teşekkür ederim bu taktiklerde aklımın bir köşesinde duruversin :KK49: eğitimler genelde işi nasıl yapacağımızla alakalı değil mi

Hımmm çook teşekkür ederim bu taktiklerde aklımın bir köşesinde duruversin :KK49: eğitimler genelde işi nasıl yapacağımızla alakalı değil mi

Rica ederim. Evet sistemi, programları, scriptleri ogrenirsiniz, ilk günler deneyimli birilerinin yanina da oturtabilirler, merak etmeyin pat diye isin basina gecirmezler, en azindan telekom sektorunde oyleydi finansta da farkli olmayacaktir.

Back
X