- 14 Ağustos 2018
- 20.411
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.732
- 598
- Konu Sahibi baharyelii
-
Ayyy evet yardımcı olun lütfenKesinlikle ertelemeyin işleri toparlayıp öğleden sonra çıkın çok istiyorsanız bir bahane bulmanızda yardımcı oluruz.
onlar sizi düşünüyor mu peki?Orası öyle. Çok uzun zamandır çalışıyorum artık işveren-işçi ilişkisinden cıktı şirketi ikinci evim olarak görüyorum:) o yüzden de pat diye bırakıp gitmek de içime sinmiyor.
Ayyy evet yardımcı olun lütfençünkü peş peşe izin almış gibi oldum birazcık… iki kez eşim rahatsızlandı onun için, bir kere de kardeşim için. Ne diyebilirim:)
Bence yogunum yanımdaki ardadaş çok bilmiyor onu yalnız bırakmım dersen hiç de kötü bir imaj çizmezsinMerhaba herkese,
Ben şu an küçük bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. İş yüküm çok fazla ve ben olmadan yanımdaki arkadaşımın işleri tek başına yapması mümkün değil çünkü çok fazla bilmiyor. Bu hafta da önemli bir işimiz var ve detaylarına en iyi hakim olan kişi benim.
Geçen hafta çok büyük bir şirketten iş teklifi aldım. Cuma günü Zoom üzerinden görüştük ve bugün saat 15.00 için beni yüz yüze görüşmeye çağırdılar. Gidebileceğimi söyledim kaçırmak istemediğim için ama bir yandan da perşembe gününe kadar aşırı aşırı yoğunum.
Bugün görüşsem ve perşembeye ertelemek zorunda olduğumu söylesem, görüşeceğim yer için kötü bir imaj yaratır mıyım? Onlara çalıştığımı söyledim ve sorumluluğumun fazla olduğunu söyledim. Açıkçası görüşmek de istiyorum.
Karışık anlattıysam kusura bakmayın lütfen. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kurumsal firmalar bu tarz şeyler ile uğraşmaz sanmıyorum. Sonuçta kişinin kendi sorunu, onlarla ilgili bir durum değil.Bence yogunum yanımdaki ardadaş çok bilmiyor onu yalnız bırakmım dersen hiç de kötü bir imaj çizmezsin
Zaten ayrılacaksanız diğer calışan halletsin,siz ertelemeyin. Hoş görünmez bu.almayacak öğleden sonra işten çıkmam gerekecek
iyi yapmışsın boşver. kimse işin yürümesi için kendini paraladın, çok çalıştın diye madalya vermiyorHerkese teşekkür ederim. Görüşmeye gittim, şimdi olumlu dönüş bekleme zamanı inşallah. Bana dua edin lütfennn
İş veren olsam güvenim kirilirdi.Merhaba herkese,
Ben şu an küçük bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. İş yüküm çok fazla ve ben olmadan yanımdaki arkadaşımın işleri tek başına yapması mümkün değil çünkü çok fazla bilmiyor. Bu hafta da önemli bir işimiz var ve detaylarına en iyi hakim olan kişi benim.
Geçen hafta çok büyük bir şirketten iş teklifi aldım. Cuma günü Zoom üzerinden görüştük ve bugün saat 15.00 için beni yüz yüze görüşmeye çağırdılar. Gidebileceğimi söyledim kaçırmak istemediğim için ama bir yandan da perşembe gününe kadar aşırı aşırı yoğunum.
Bugün görüşsem ve perşembeye ertelemek zorunda olduğumu söylesem, görüşeceğim yer için kötü bir imaj yaratır mıyım? Onlara çalıştığımı söyledim ve sorumluluğumun fazla olduğunu söyledim. Açıkçası görüşmek de istiyorum.
Karışık anlattıysam kusura bakmayın lütfen. Fikirlerinizi bekliyorum.
İnşallah olur çok mutlu oldum adınızaHerkese teşekkür ederim. Görüşmeye gittim, şimdi olumlu dönüş bekleme zamanı inşallah. Bana dua edin lütfennn
İnşallah çok teşekkür ederim:)İnşallah olur çok mutlu oldum adınıza
haber var mı :)Herkese teşekkür ederim. Görüşmeye gittim, şimdi olumlu dönüş bekleme zamanı inşallah. Bana dua edin lütfennn
cevap geldi mi konunuzu okuyunca merak ettim görüşmenin üstünden 1 hafta geçmiş
Merhaba:) Maalesef olumsuz oldu. Pozisyonla alakalı bir eksikliğim yoktu ancak şu an calıstıgım yerden çıkmam problemli olabileceğinden dolayı karşı taraf olumsuz değerlendirdi sanıyorum.haber var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?