Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bana güvenir, kötü nasihatte bulunmam o yüzden bana danışır, ve saygı gösterir
ayrıyetten bende ona danışmadan çoğu zaman birşey yapmam, çünkü ikili karar alınması lazım bazen, söz konusu iş olsa bile çünkü ikimizide etkileyecek.
bana güvenir, kötü nasihatte bulunmam o yüzden bana danışır, ve saygı gösterir
ayrıyetten bende ona danışmadan çoğu zaman birşey yapmam, çünkü ikili karar alınması lazım bazen, söz konusu iş olsa bile çünkü ikimizide etkileyecek.
daha çok yeni evliyim ve hamileyim. eşim, mesela çok yüklü bir kredi çektiğinde bana danışma, haber verme gereği duymadı geçenlerde. ben kredi çekildikten sonra haberdar oldum. neden haber vermedin, söylemedin dediğimdeyse zaten hamilesin böyle şeylerle üzmek, kafanı karıştırmak istemiyorum dedi.
walla danismayi ögrendi. yanlis kararlar veriyor bazan aniden evet tamam diyor sonra pisman oluyor bende ona birsey alacagin zaman yada birine birsey verecek vs hersey ben bi düsüneyim de bana söyle bende bileyim dedim haklisin dedi..cunku oyle cok ani kararindan sonra pisman oldu bana söyleseydin ben sana engel olurdum dedim..simdi disardan ufak birsey de alsa telefon acar sorar.internetten birseymi alacak önce gelip bana söyler, bu diger seyler icinde gecerli..kendi kazaniyor..ona herseyi atlamamayi ögrettim :)
eşinizin yaklaşımı çok ataerkilce...
ve bir o kadar da yanlış.para pul işlerinden ben sorumluyum ve benim bilecegım iş deyip kaldırıp atmış sanırım.
yüklü kredi borcu çekecek ve sonra haberim olacak benim. bununçok çok mantıklı bir açıklması olmalı. yoksa kıyamet kopar.tabi kendi durumumuz için konusuyorum ben .sizin iş durumunuz farklıdır..bilemem.
eşinizin yaklaşımı çok ataerkilce...
ve bir o kadar da yanlış.para pul işlerinden ben sorumluyum ve benim bilecegım iş deyip kaldırıp atmış sanırım.
yüklü kredi borcu çekecek ve sonra haberim olacak benim. bununçok çok mantıklı bir açıklması olmalı. yoksa kıyamet kopar.tabi kendi durumumuz için konusuyorum ben .sizin iş durumunuz farklıdır..bilemem.