İş Hakkında..

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
Merhaba arkadaşlar. Şımarıklık yapmak istemiyorum. Giriş çıkış saatlerinin belli olduğu sevdigim bir işim var. Ancak işimden bu sene resmen cok soğudum. Is yerinde sayımız çok az. Bir kişi bütün nitelikli işleri yapıp angarya işleri üzerime atıyor. Uzerime atamayinca surekli soylenip adeta reklamlari oynatip o isi uzerinden baskasina veriyor. Yönetici aldırış etmiyor. Konuşsam anlatsam bile gülüyor geçiyor çok pozitif bir insan. Bu arkadaş mesela bugün bir iş yapıyor ne yapıyorsun diyorum "boşver herşeyi bilme" diyor. Bir de sürekli böyle tersleme huyu var. Bu sefer ona cevap vereyim altta kalmayayım diye kendi seviyem düşüyor. Bazen aldırış etmiyorum ama yine de gün sonunda resmen kafam patlıyor sinirden. Derdimi pek anlatamadım farkındayım ama. Şu an bir otobüste evime giderken yaşamın anlamını sorguluyorum. Bu mudur gerçekten.... Uyan işe git kazandığın para ay sonunu bile görmesin ve stres yumağına dön... Özürdiliyorum herkesten.

Benzer bir durumu yaşamıştım... sürekli şikayet ediyordum müdürüme ama aynen dediğiniz gibi gülüp geçiyordu zaten ona kalsa asla çözümlenmezdi... en sonunda genel müdüre kadar çıkınca ben mecburen az da olsa çözümlendi... daha huzurluyum... umarım çözülür sizi çok iyi anlıyorum... böyle saçma insanlarla çalışmak çok zor..sürekli somut sebeplerle sıkıntınızı dile getirmeye çalışın... ve asla altta kalmayın sizi sindirmesine izin vermeyin...

Milletin yaptigi isten size ne gidip ne yapiyorsun diye soruyorsunuz. Sonra da gereksiz gerginlik yapiyorsunuz. Biraz kendinizi de sorgulayin derim.

Milletin yaptigi isten size ne gidip ne yapiyorsun diye soruyorsunuz. Sonra da gereksiz gerginlik yapiyorsunuz. Biraz kendinizi de sorgulayin derim.
Sizde tahmin edersiniz ki bazı işler takım çalışması gerektiriyor ve malasefki sormak durumunda kalıyoruz ... müdürlere hesap verirken bu işi ben yapmıyorum haberim Yoktu diyemiyoruz... böyle bir durum söz konusu olabilir...

Sizde tahmin edersiniz ki bazı işler takım çalışması gerektiriyor ve malasefki sormak durumunda kalıyoruz ... müdürlere hesap verirken bu işi ben yapmıyorum haberim Yoktu diyemiyoruz... böyle bir durum söz konusu olabilir...
Aynen öyle biri birşey soruyor ben duymadım bilmiyorum deme şansın yok. O nedenle soruyorum ben de. Yoksa dediği gibi napiyorsa yapsın. Durmadan dalga geçip aşağılamaya çalışıyor. Cevap verince de kendime kızıyorum niye bu kadar düştüm diye. Bu arkadaşın erkek olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Bildiğin kadını ezme zihniyeti.

Aynen öyle biri birşey soruyor ben duymadım bilmiyorum deme şansın yok. O nedenle soruyorum ben de. Yoksa dediği gibi napiyorsa yapsın. Durmadan dalga geçip aşağılamaya çalışıyor. Cevap verince de kendime kızıyorum niye bu kadar düştüm diye. Bu arkadaşın erkek olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Bildiğin kadını ezme zihniyeti.
Benim çalıştığım hıyarda böyleydi... kendinizi üzmeyin istediğine ulaşmasına izin vermeyin... İnanın sizi o kadar iyi anlıyorum ki 6 ay böyle çalıştım eziyet gibiydi... işle ilgili herşeye cevap vermek zorunda benim müdürüm buna çok tepki göstermişti... tekrar tekrar konuşun... bu insanlar neden böyle kötü anlamak zor...

Eğer bekarsanız bu işin sonunda size yazma zihniyeti var gibi doğdu içime erkekler birinden hoşlanınca da salak salak davranıp dikkat çekmek için farklı biçimlere başvuruyor

Benim çalıştığım hıyarda böyleydi... kendinizi üzmeyin istediğine ulaşmasına izin vermeyin... İnanın sizi o kadar iyi anlıyorum ki 6 ay böyle çalıştım eziyet gibiydi... işle ilgili herşeye cevap vermek zorunda benim müdürüm buna çok tepki göstermişti... tekrar tekrar konuşun... bu insanlar neden böyle kötü anlamak zor...
Bazen uyum saglayayim diyorum. Ama olmuyor. Bazen zeka seviyemin düştüğünü hissediyorum. :) Kavga gurultu ortami yok ama cok sacma da bir ortam var siz beni anladiniz.

Bazen uyum saglayayim diyorum. Ama olmuyor. Bazen zeka seviyemin düştüğünü hissediyorum. :) Kavga gurultu ortami yok ama cok sacma da bir ortam var siz beni anladiniz.
Bizimse öyleydi:))) ilerleyen dönemde artık tahammül kalmayınca kavga gürültüde oluyor...uyum sağlanamaz böyle hıyarlara...konumunuzu bilmiyorum statü olarak ast üst ilişkiniz var mı yok mu ama kendinizi üzmeyip tepkinizi gösterin...

iş akdinizi feshetmek için haklı bir neden bulmalısınız ki tazminat haklarınızı alarak ayrılın, eğer ki bulamazsanız iş

Back
X