Facebook'da eski sevgilisini defalarca aratmış. bu aldatma değil de nedir?

Ben de meraktan aratıyorum arada sırada.
Ben şimdi aldatıyor muyum canımdan çok sevdiğim sevgilimi?
Alemsiniz, güldürdünüz beni sağ olun. :ssz:

benimkisi meraktan olduğunu dahi kabul etmedi o profil sayfasını aracı olarak birini bulmak için kullandığını söyledi.
Kimisi de sizin gibi düşünüyor yani bunun normal olduğunu.
Kafam karışıyor açıkçası burdaki her fikri okuduğumda bildiğimi sorgular oldum :)

aynisi benimde basima geldi 5 aylik iliskimde son sevgilisini aratmisti benimde sevgilim bende cok uzuldum bunu ona soyledigimde oda agladi sizladi beni sevdigini bensiz yapamadigini istese onunla olacagini onu sadece meraktan arattigini falan soyledi
aglamasina dayanamadim ben affettim
simdi o olayin uzerinden 8 ay gecti cok mutluyuz bir daha o konu hic acilmadi o tarz birsey yasanmadi ismi bile gecmedi eski sevgilisinin
sizin nasil olur bilmem ama bizim boyle oldu cnm

Ben de affettim ama unutmadım!
Çok sevindim sizin adınıza.
O da tamamen kapatmış durumda,çok büyüttüğümü boş yere ilişkiyi yıprattığımı,bize zarar verdiğimi söylüyor.
Ama hemen sindirmek kolay olmuyor.
Zaman...

profil sayfası açık olduğunda kapak fotoğrafının sağ alt küşesinde oluyo
oraya tıkladıktan sonra da butun yaptıkları gprunuyo
sol yanda farklı seçenekler var ordan da aramaları seçersen kimleri aramış gorursun
ben gördüğm de keşke görmeseydim :(

Ya bu facebook nasıl bir şey.
Aratmayan adam yok diyeceğim artık veya aratan da temizliyor mudur nedir.

Canım sana bir örnek vereyim.

Eski sevgilimle ilgili hislerim, nefreti bırakın tiksinmedir. Onla yaşadığım her saniyenin pişmanlığı senelerce üzerimden gitmedi. Ne büyük çilem varmış ve ne büyük günah işlemişim ki Allah'a yalvarmama rağmen o dakikaları unutamıyorum. Hiç tanışmamış, hiç karşılaşmamış olmay nasıl nasıl isterdim anlatamam. Keşke elimde öyle bir fırsat olsa ki bu bir hayal mağlesefki olmuyor. Belki şuan hissettiğim tiksinmeyi o da hissediyordur tabi birşey diyemem buna ama önemli olan benim için benim hissettiklerim.

Yedi senelik evliyim, eşime anlatmadığım gizli saklı birşeyim yoktur. Zerre kıskançlığı dahi yoktur hiç sallamadı bile anlattıklarımı neyse...

Sözün kısası, böylesine nefret ettiğim, hiç yaşamamış olmayı dilediğim o dakikaların sahibini kaç kere ineternetten arattım... Merak işte, insan mani olamıyor ki kendine, napıyor ne ediyor, evlenmiş mi, çalışıyor mu çünkü seneleriniz gitmiş onunla. Bunu onu sevdiğim için mi yapıyorum HAYIRRRR Allah şahidim olsun ki öyle....

Bu tamamen katıksız bir merak, hiç mani olamıyorsunuz bu merak duygusuna...

O yüzden eşinize böyle şeyler için kızmayın. Ne hissettiğini size söylemeye tabi mecbur değil fakat kötü bir amaçla da yapmıyor olabilir diyorum.

İnsanın başına ne gelirse ya meraktan... demiş sevgili küfürbaz anonimler... :)))

Birşeyler hissediyor olma,onu unutamama ihtimali insanın içini yakıyor.
Yoksa bana açıklamasını yaptı meraktan olduğunu bile kabul etmedi üstelik.
Dürüst olduğuna inanmak istiyorum.
Ama dedim ya ben de aratıyorum bu kadar sık olmasa da :) dediğiniz gibi tamamen merakk :)

eski sevgililer konusunda bizimde sorunlarımız var bence son bi şans ver ama güvenme sürekli takipte kal bidaha yaparsa aynı şeyi bitirirsin onada affettiğini ama hiçbi şekilde güvenmediğini söyle.

Ben de aynen öyle düşünüyorum.
Tek bir hataya bakar bundan sonra ve o da bunun farkında.
İnstagramdan gelen tanıdığını bildiğim kız takipçilerini bile korkudan takip edemiyor artık.
Ama benim ondan facebook şifresini almam lazım.
Arkadaşlarım ''isteme araştırma didikleme. araştırdığın sürece bir şey bulursun yapma mahremiyetiniz olsun'' diyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
İstersen bütün şifreleri vereyim dedi istemeli miyim?

bende erkek arkadaşımın hatta yakında nişanlım olacak kişinin feysini kurcaladım bu yazıdan sonra.bende gördüm bi kaç kız aratmış eski sevgilisi dahil falan hiç tepki vermedm.geçenlerde çayybahçesinde otururken buraya takıldığımı biliyo konu açtım.yaa bugün klube girdim böle böle yapmış erkek arkadaşı ne demek eski sevgilisini arattırıo kız görmüş dedim ama hala nerden nasıl göründüğünü bilmiyo sölemedim sormadıda.suratı değişti ben renk vermedim ben olsam kızın yerinde asla ve asla affetmem kat kat yediririm falan dedim şimdi kontrol ediyorum tık yok=)çok çok affedilmicek bişi değil tabi sadıksa gerçekte.ama gözünü korkut devamlı olursa zaten salla gitsin

Çok güldüm iyi yapmışsın :)
Ah bu erkekler diyorum başka da bir şey diyemiyorum...

Evet yapılan hoş bir hareket olmayabilir ama bence biraz fazla abartılmış. Bende yıllar önceki görüştüğüm insanları arada can sıkıntısıyla merak ederim bakarım napıyorlar evlendimi acaba vs diye. H sevdiğimdenmi kesinlikle hayır 1 aya nikahım var ve nişanlımı canımdan çok seviyorum. Ama insanız işte meraklıyız. Yeri geliyor komşumuzu arkadaşımızı merak ediyoruz ki eski sevgili dha fazla merak konusu olabilir. Hala eski sevgilisini sevip sevmediğini elbette bilemem ama bence bu gayet normal birşey.

Birşeyler hissediyor olma,onu unutamama ihtimali insanın içini yakıyor.
Yoksa bana açıklamasını yaptı meraktan olduğunu bile kabul etmedi üstelik.
Dürüst olduğuna inanmak istiyorum.
Ama dedim ya ben de aratıyorum bu kadar sık olmasa da :) dediğiniz gibi tamamen merakk :)

Ben eşime böyle desem inan o da kıvırır :) ya da eşim bana deseki geçen bilgisayarında gördüm araştırmışsın dese, ben de belki açıklayamam. Yani bazı şeyler kişiye özel. Evlenmişsek insan olarak birbirimize tamamen ait değiliz işte.

Yıllarını geçirmiş kimseyi insan unutmaz ki, yani unutmasını beklemek de saçma olur dediğim gibi.

Bence siz içinizi ferah tutun öyle meraklar herkesin içinde var :))

Ben de aynen öyle düşünüyorum.
Tek bir hataya bakar bundan sonra ve o da bunun farkında.
İnstagramdan gelen tanıdığını bildiğim kız takipçilerini bile korkudan takip edemiyor artık.
Ama benim ondan facebook şifresini almam lazım.
Arkadaşlarım ''isteme araştırma didikleme. araştırdığın sürece bir şey bulursun yapma mahremiyetiniz olsun'' diyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz?
İstersen bütün şifreleri vereyim dedi istemeli miyim?

ne mahremiyeti canım güvenmediğini oda biliyor
iste tabiki isteki oda alışır zamanla hata yapmamayı
keşke iki tarafta güvenebilsede bizde uğraşmak zorunda kalmasak ama maalesef durum böyle olunca yapılcak tek şey
yaptıklarını takip etmek ..

Ama bu takintiyi benim aklim almiyor. Tamam itiraf ediyorum ben de aratiyorum meraktan ama ayda bir belki. Bir insan gun asiri neden aratir ki. Ve dedigi dogruysa 3 yil onceki iliskisiyse bu durum cok garip aklim almiyor benim.

Facebookunu dondurdu twitterini da kapatti. Bana kanitlayacakmis. Neyi kanitlayacaksa ve bu bana yasananlari nasil unutturacaksa. :(

arkadaşım ben sana sunu diyim daha ilişki ve başı tabikide aşık olabilirsin vazgeçemeyebilirsin o ayrı gönül ilişkine kota kyamayız ama anladığım kadarıyla aldatma değil ama aklı hala onda ve sağlıklı bi ilişki olmaz sen yakalamasaydın belki daha farklı şeler olcaktı

O şüpheyi atamazsam benim de öyle olacaktır.
Ben bunu ona da söyledim. Benim unutmam zaman alır seni yorar ve üzerim dedim.
''Ben senin unutamayacağın bir şey yapmadım. Aldatma ve bitirme kelimelerini aklından çıkar''dedi.
Hayırlısı olsun hepimiz için...

Offf ayni cumleler :):) hayirlisi olsun aminnn

Sadece face aratmasi ise olay ve sadece basit bi twitter takibi ise bitirme bence. Ama sadece bunlarla sinirli kaldi mi, eminim iletisime gecmediklerine diyosun ama bence emin olma. Hep tetikte ol. Ben faceden aradi diye ayrilmadim. Arkadasca! Konusuyolarmis telde surekli. Ayni cumleleri kurdu bana. Aldatmadim etmedim, artik hayatimda yok vs... Omrumden omur gitti ama atlattim. Kurtulmayi istedim ve kurtuldum. Cunku supheler beynimi kemirmeye baslamisti. Her gun mutsuz uyaniyodum... Teli mesgul calsa bile aklimda binbir supheler. Boyle omur gecer mi?

Benle birebir ayni seyleri yasamis bi arkadasimin su cumlesi icime soguk su doktu... "Bir daha sevmem saniyosun ama seviyosun. Bir daha bi baskasi beni oyle sevmez saniyosun ama seviyo. Telde gorustugu kiz kim, bi daha yapacak mi, yapti mi suphelerini tasimadan bi iliski yasamak oyle rahat ki anlatamam sana... Ayril." Dedi. Ayrildim. Cok da mutluyum...

Son düzenleme:
bu bnm de basıma geldi.esim aylarca eski sevgilisni arattı,yapma dedm,uyardm ama hep yapmaya devam etti.her sefernde farklı gerekceler sundu ve ben ondan ayrılmayı dusundum.ilk tnstgmzda arkadsken bana eski sevglsni anlatrdı hep.snra brlktelgmz basladı,snra evlendk ve bu kadın yne ortaya cıktı.aramzda alacak verecek meselesi var dedi,borcu var dedi.br araba mı ne almıslar krediyle.oyle brseyler.en son gecen ocak ayında yne gordum ve dedm ki sadece br kez daha karsıma bu manzara cıkarsa bitiririm dedm.istiyorsan gdersn bnm zamanımı calma bos yere dedm.seni sevyrm ben dedi.baskasyla ism olmaz dusundgn gbi degl dedi.ben blmem son sozumu soyledm dedm.o zamndan beri baktgı yok.ama o suphe icime grdi br kere.br de bana cok suphecisin diyor.o donemler esimden cddi manada sogumustum ve hc umrumda degldi.gozumden dusmustu.bana dokunmasna ble izin vermiyordum o kdr ofkelydm.su an oyle seyler olmuyor.6 aydır askerde.surekli beni arıyor,beni ozluyor,hersyi bnmle olsun istiyor.anlycgnz kıymet anlama durumu.bn de ustelemyrm hic.br yanlısını daha affetmycgmi biliyor.o yuzden fevri karar alınmaması gerekiyor,bn de brz asırı tepki verms olablrm ama uzun zamn surdu aratmaları bnm ofkem o yuzdendi birz da.sanrm karsndaki kisinn de aynen bnm durumumda oldgu gbi snn kıymetni anlaması gerekiyor.hep elinin altında oldgunu dusundkleri kadını onemsemyr erkekler.arada kmseye bagmlı olmadgmzı,gayet de bırakp gideblcgmzi,dunyda baska erkekler de oldgnu hatrltmamız gerekiyor.

Faaliyete geçen bir şey olduğundan hiç şüphelenmedim o konuda eminim diyebilirim. Ama bu bile beni fazlasıyla üzmeye yetti.
İnşallah beni bir daha üzmez. Yorumların için teşekkür ederim.

Kadın hisseder diyoruz eminsen bil ki öyledir. seNin için çabalamış,rest çekmelerinde zeytinyağ gibi üzerine çıkmamış var öyle adamlar görüyoruz suç bastırıyorlar.
Ben senin sevgilinde öyle bir durum sezinlemedim.
Diğer yazdıklarını da okudum da madem affettin sürekli bence ısıtıp konuyu önüne getirme bu sizi yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz.
Unutmaya çalış. Sevgilinin ciddi düşündüğünü söylüyorsun. Geleceğe odaklanmaya çalış.
Umarım mutlu olursunuz.

bu bnm de basıma geldi.esim aylarca eski sevgilisni arattı,yapma dedm,uyardm ama hep yapmaya devam etti.her sefernde farklı gerekceler sundu ve ben ondan ayrılmayı dusundum.ilk tnstgmzda arkadsken bana eski sevglsni anlatrdı hep.snra brlktelgmz basladı,snra evlendk ve bu kadın yne ortaya cıktı.aramzda alacak verecek meselesi var dedi,borcu var dedi.br araba mı ne almıslar krediyle.oyle brseyler.en son gecen ocak ayında yne gordum ve dedm ki sadece br kez daha karsıma bu manzara cıkarsa bitiririm dedm.istiyorsan gdersn bnm zamanımı calma bos yere dedm.seni sevyrm ben dedi.baskasyla ism olmaz dusundgn gbi degl dedi.ben blmem son sozumu soyledm dedm.o zamndan beri baktgı yok.ama o suphe icime grdi br kere.br de bana cok suphecisin diyor.o donemler esimden cddi manada sogumustum ve hc umrumda degldi.gozumden dusmustu.bana dokunmasna ble izin vermiyordum o kdr ofkelydm.su an oyle seyler olmuyor.6 aydır askerde.surekli beni arıyor,beni ozluyor,hersyi bnmle olsun istiyor.anlycgnz kıymet anlama durumu.bn de ustelemyrm hic.br yanlısını daha affetmycgmi biliyor.o yuzden fevri karar alınmaması gerekiyor,bn de brz asırı tepki verms olablrm ama uzun zamn surdu aratmaları bnm ofkem o yuzdendi birz da.sanrm karsndaki kisinn de aynen bnm durumumda oldgu gbi snn kıymetni anlaması gerekiyor.hep elinin altında oldgunu dusundkleri kadını onemsemyr erkekler.arada kmseye bagmlı olmadgmzı,gayet de bırakp gideblcgmzi,dunyda baska erkekler de oldgnu hatrltmamız gerekiyor.

Katılıyorum. Kıymetini anlaması içni rest çekmek işe yarıyor.
İşte bu noktada da ((sevgili olanlar için söylüyorum eşler genelde mücadele edecektir)) gerçekten sevip sevmediği ortaya çıkıyor.
Günümüz erkeklerini çok yüzsüz,mücadelesiz buluyorum.
Hayatımdaki kız olsa da olur olmasa da olur havasındalar.
Gerekten sevenlerin birbirlerini kaybetmemeleri lazım :)

Aynı konu yüzünden 1 ay önce bi ayrılık yaşadım sevgilimle. hala da barışmadık. 2 tane eski sevgilisini aratmış hep. her gün sabah akşam neden yapar bi insan bunu ? ben de bakıyorum evet ama ayda 1 yada iki ayda 1 yani. aklım almıyor neden neden neden. çok sorun yaşadık bununla ilgili. bitti dedim rest çektim hayatımdan çıkardım tamamen. ama hayatından çıkarmayla kalbinden çıkarmış olmuyorsun ne yazıkki. ayrıldığımızdan beri uğraştı aradı hep. hala da arıyo ama açmıyorum. beni çok sevdiğini ve benim onun karısı olmamı istediğini söyledi. çok ağladı çok içti yalvardı. biz çıkmaya başlamadan önce bana bu kızları anlatıyodu. özellikle sonuncuya çok aşıkmış zamanında. hala unutamamış demekki. Şimdi facebooktan aratmasa profillerine bakmasa bile (ki bunu da başka bi face açıp yapabilir) ben nerden bilcem ki gece yatarken aklına gelmediğini, rakısını o iki kızdan biri için içmediğini ? beni sevdiğine inanıyorum evet ama beni severken de aklında onların olabilme ihtimali var ve öyle de oldu işte. hazmedemiyorum kendime yediremiyorum. ona hiç güvenmiyorum artık. alanyaya tatile gitcekmiş arkadaşlarıyla, orda naptığını nerden bilcem ki ben ? hiç güvenim yok. çok yıprandım. ve bunu hiç haketmediğimi düşünüyorum. ama bi yandan da seviyorum. çıkmazdayım resmen...

Son düzenleme:
neden aratıyor ki ne gerek var bu aklının hala onda olduğunu gösterir yarı aldatma gibi bir nevi tamam hepimiz merak ediyoruz eski yaşamımızda kalmış insanları ben de arada bakıyorum bakmıyor değilim ama senin göreceğini bile bile yapması düşüncesizlik değilmi? bi de takip etmiş diyosun.. güven olmaz bence bu ilişkide artık.. seni sevdiğine inanıyosan devam et ama o şüphe içini yiyecek senin...

Son düzenleme:
Back
X