Canım sana bir örnek vereyim.
Eski sevgilimle ilgili hislerim, nefreti bırakın tiksinmedir. Onla yaşadığım her saniyenin pişmanlığı senelerce üzerimden gitmedi. Ne büyük çilem varmış ve ne büyük günah işlemişim ki Allah'a yalvarmama rağmen o dakikaları unutamıyorum. Hiç tanışmamış, hiç karşılaşmamış olmay nasıl nasıl isterdim anlatamam. Keşke elimde öyle bir fırsat olsa ki bu bir hayal mağlesefki olmuyor. Belki şuan hissettiğim tiksinmeyi o da hissediyordur tabi birşey diyemem buna ama önemli olan benim için benim hissettiklerim.
Yedi senelik evliyim, eşime anlatmadığım gizli saklı birşeyim yoktur. Zerre kıskançlığı dahi yoktur hiç sallamadı bile anlattıklarımı neyse...
Sözün kısası, böylesine nefret ettiğim, hiç yaşamamış olmayı dilediğim o dakikaların sahibini kaç kere ineternetten arattım... Merak işte, insan mani olamıyor ki kendine, napıyor ne ediyor, evlenmiş mi, çalışıyor mu çünkü seneleriniz gitmiş onunla. Bunu onu sevdiğim için mi yapıyorum HAYIRRRR Allah şahidim olsun ki öyle....
Bu tamamen katıksız bir merak, hiç mani olamıyorsunuz bu merak duygusuna...
O yüzden eşinize böyle şeyler için kızmayın. Ne hissettiğini size söylemeye tabi mecbur değil fakat kötü bir amaçla da yapmıyor olabilir diyorum.
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan... demiş sevgili küfürbaz anonimler... :)))