• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş hayatı hk öneri

Evet doğru söylüyorsunuz aklımda kalmasın diye görüşmek istedim ama anlattıkları şartlar çok vahimdi , 2 ayda çıkma kararı veren arkadaşın sebeplerini sorunca dürüstçe söylediler
valla türk firmalarının durum vahim ne firmalar duyuyorum ben de maaşları geç ödeyen ortada ciddi bir nakit akış sıkıntısı var. böyle bir dönemde yurtdışı temelli bir yerden ayrılmayın derim

is ortamin nasil? keyif aliyor musun?
bilemedim ama alman firmasi en azindan hakkini verir. turklerden her turlu dalavere beklenir malesef. ikisi arasinda kalsam asla turk olani secmezdim.

simdi gordum euro aliyormussun. deli misin sen? kimildama biryere.

is ortamin nasil? keyif aliyor musun?
bilemedim ama alman firmasi en azindan hakkini verir. turklerden her turlu dalavere beklenir malesef. ikisi arasinda kalsam asla turk olani secmezdim.

simdi gordum euro aliyormussun. deli misin sen? kimildama biryere.
ve senelik BİR AY İZİN

Evet bu söylediklerim doğru hatta her ayın dolduğunda yani yılını beklemene gerek yok iki gün izin kullanabilirsin aylık iki gün hak kazanmış oluyorsun. İstersen birleştirip topluca da kullanabiliyorsun bunların hepsinden çok mutluyum kolay kolay da bir yerde denk gelemeyeceğimin farkındayım sadece aşırı stresli ve hiç bilmediğim sektör beni şansa bala aldılar ilanı hızlıca kapatabilmek için. Yoksa kesinlikle daha kalifiye daha kallavi birini almaları gerekirdi .

Back
X