- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 73
Selam kadınlar,kızlar.Geçen yazdığımda kocamın biriktirdiğim paraları götürmesinden yazmıştım,yani hep başıma kakıyordu ben de geri verdim Rus parasıyla 53bin rublu.dişlerim için biriktiriyordum.neyse onun yaptığı şu saygısızlıktan sonra çalışmak hayaline düştüm.bugün sohbetini açtım kv elti de oradaydı,kreşte gidip bakıcam iş var mı yok mu diye,kv gördüm pek hoşlanmadı şu durumdan,-sen Rusçayı bilmiyorsun orada sana ne iş sunacaklar ki?ya bulaşıkçı ya temizlik yapan,ya da yemek pişiren,sen de yemek pişirmeyi becermezsin,ben de sordum niye beceremem ki?!eltim de sohbete katıldı,sen yemek pişirmek mi istiyorsun oralarda?!ama sen öğretmensin.dedim kv pişiremezsin dedi de onun için öyle söyledim.hayır öyle işi kabul etmem falan.kv bana defi ki bizim erkekler kadınları çalıştırmazlar onu unut,ben de dedim ne kadar oğlunuza yalvaracağım bana para ver diye?!aman sana ne lazımki?diyor bana.elti bana yalnızken dedi ben yerinde olsam çalışardım kimseyi dinlemem,ama benim elimde bişeyim yani diplomam yok görüyorsunuz değil mi benim elimi kolumu ger yerden bağlıyor bunlar.ha birde şunu ekleyeyim dün annemle konuşuyordum bana dedi ki eğer boşanmak fikrine düşürsen bizim evimizi unut,kapılar sana bağlı ...ben de sen zaten iyi bir anne değilsin ki ne biçim bir annesin dedim ,hoşuna gitmedi