İş hayatı neden bu kadar acımasız?

Duman06

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
117
54
13
37
Merhaba ;
Yüzüne gülüp arkandan konuşan insanlardan hazetmiyorum çok yapmacık geliyor.yapmadiğım bişeyi yapmışım gibi göstermeleri ve müdürün de beni dinlemeden uyarilarda bulunmasindan bıktım.

Kendimi onların yanında gerizekalı,hiçbirşey anlamayan saf biri gibi hissediyorum.psikolojimi bozdular.

İşten çıksam nerde iş bulcam neyapcam.
Ben kimsenin yaptigi işe karışmam kim kime ne demis dinlemem bile.sevmiyorum o insanları ama saygıda kusur etmem asla amaa neden???

İş hayatı neden böyle sizce?
Siz olsanız ne yapardınız?

Bence iş hayatı diye sınırlamamak lazım, hayatın her alanında var. dört sene yurtta kaldım, müdür azarlamasına varana kadar gördüm yani, azarlayan, olmayan şeylere inanan kişi de yurt müdürüydü. Her yerde varlar bence, takma.

Hiçbiriyle konuşmazdım.Selam bile vermezdim.
Çıkarcı olurdum,hepsini çıkarım için kullanırdım.
Yeri geldiğinde bana yaptıkları kötülüğü onlara yapardım.
Zaten konusmuyorum iş dışında bu seferde suratın neden asık niye somurtuyorsun diyo müdür olacak kişi..millet gidip ona herseyimi yetistiriyo buda gelip bana söylüyor iyilik adi altinda uyarıyo..

İş hayatında çok samimi olmadan sadece isimle ilgilenirdim ki öyle yapıyorum. Arkamdan konuşulan ve gereksiz uyarıları da önemsemezdim. Ha müdüre cevabını uslupluce verirdim o ayrı.

Bence iş hayatı diye sınırlamamak lazım, hayatın her alanında var. dört sene yurtta kaldım, müdür azarlamasına varana kadar gördüm yani, azarlayan, olmayan şeylere inanan kişi de yurt müdürüydü. Her yerde varlar bence, takma.
Nefret ediyorum yaa..bugun ayaklarım gitmedi resmen :(

Zaten konusmuyorum iş dışında bu seferde suratın neden asık niye somurtuyorsun diyo müdür olacak kişi..millet gidip ona herseyimi yetistiriyo buda gelip bana söylüyor iyilik adi altinda uyarıyo..

Müdürünüzü ilgilendirmiyor.
Suratım asık değil deyip konuyu kapatın.Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

Okadar uzuluyorumki asık degil gercekten ..yada asık diyelim onu ilgilendirir mi

Hayır işte ilgilendirmiyor birkaç kere asık değil deyip konuyu kapatın ama sert bir şekilde söylemeyin siz sadece işinizi yapın orası çalışmak için gidilen bir yer unutmayın oradaki insanlar o kadar da yer etmek zorunda değiller hayatınızda.Siz paranıza bakın.Yanınıza kitap falan alın baktınız iş falan yok açın biraz okuyun.

Müdürle açıkça konuşun.
O pozisyona gelmiş milletin doldurusu ile çalışanı mi azarlıyor.
Ne dengesiz insanlar var ya.

Benim yaptığımı gözünüzle gördünüz mü, kulağınızla duydunuz mu? Başkalarının dedikleriyle beni neden yargiliyorsunuz deyin.

Suratının asık olması kimseyi ilgilendirmez, halkla ilişkiler gibi bir departmanda çalışmıyorsan eğer.

Konuşmadan çözemezsiniz. Neden millete meydanı bırakacaksın, o is senin hakkın.
Pasif olmayın, hakkınızı arayın.

Hayır işte ilgilendirmiyor birkaç kere asık değil deyip konuyu kapatın ama sert bir şekilde söylemeyin siz sadece işinizi yapın orası çalışmak için gidilen bir yer unutmayın oradaki insanlar o kadar da yer etmek zorunda değiller hayatınızda.Siz paranıza bakın.Yanınıza kitap falan alın baktınız iş falan yok açın biraz okuyun.
Kitap okumak geldi aklıma ama uygulamaktan çekindim..kesin ona da bi kulp bulurlar..
Yaptığım her halimi işi titreyerek yapıyorum kesin yine bisey bulurlar diye

Hiçbiriyle konuşmazdım.Selam bile vermezdim.
Çıkarcı olurdum,hepsini çıkarım için kullanırdım.
Yeri geldiğinde bana yaptıkları kötülüğü onlara yapardım.
+1
Konu sahibi inan bana bu kadın iş hayatında asla kaybetmez.
Tabi sosyal hayatla aradaki çizgiye dikkat etmek gerek..

Kitap okumak geldi aklıma ama uygulamaktan çekindim..kesin ona da bi kulp bulurlar..
Yaptığım her halimi işi titreyerek yapıyorum kesin yine bisey bulurlar diye

Boşversenize ya kitap okumaya kulp bulan adamları mı takıyorsunuz ?
Öyleleri dönsün kendilerine baksınlar.Siz müdürünüzle konuşun sadece unutmayın önemli olan onun fikri.

Müdürle açıkça konuşun.
O pozisyona gelmiş milletin doldurusu ile çalışanı mi azarlıyor.
Ne dengesiz insanlar var ya.

Benim yaptığımı gözünüzle gördünüz mü, kulağınızla duydunuz mu? Başkalarının dedikleriyle beni neden yargiliyorsunuz deyin.

Suratının asık olması kimseyi ilgilendirmez, halkla ilişkiler gibi bir departmanda çalışmıyorsan eğer.

Konuşmadan çözemezsiniz. Neden millete meydanı bırakacaksın, o is senin hakkın.
Pasif olmayın, hakkınızı arayın.
Evet kac kez söyledim bu sizin fikrinizmi baskalarininmi dedim..cevap veremedi.onlarin yaninda farkli yalnizken farkli davraniyor çözemedim kimseyi

nerde çalışıyorsunuz, tam olarak ne iş yapıyorsunuz da bu kadar iç içesiniz herkesle?

öncelikle genellikle her yer aynıdır burdan çıksan yine başka yerde de sorun yaşama ihtimalin var
müdürün belki de suratın asık diye seni neşelendirmekiçin sormuştur
madem açığını arıyorlar hata yapmadan işini çok doğru bir şekilde yapmaya gayret et böylelikle açık bulamadıkları için sana zarar veremezler

kelin ilacı olsa basına sürerdi diyecegim gervekten cok zor. benim calıstıgım yerdede daha cok muhattap oldugum ortamda 10 kadar kadın var . ve iyi dinsanvıl diyenileciğimiz insanlar dahi bu furyaya katılıyor yani menfat gereği baskasına ne halt okursa olsun düsüncesi. meslegimi seviyorum ama insan istifayı bile düsünüyor beyseki insallh uzun sure ıcretsiz izin alacagım. ilk baslarda işe gittiğim zamanlar geceleri bacaklarım geriliyordu . sonra dahada alıstım en iyisi sanıtım insanlrı takmamak dişli olmak lafı esirgememek ama bunu yaparkende sert olmamak . ve uzak durmak özel yasamında anlattıgın seylerde .bos zamanlarında baska birseylerle ilgi . en azından biraz işe yarıyo

Back
X