İş hayati

en güzeli çok isterdim bir mesleğim olsun öncedenmis devlete sirtini daya rahatla mantığı anamdan emdigim süt burnumdan geldi keske bir mesleğim olaydi en azından saygi görürdüm ne guzel
Benim mesleğim varda noldu 6 yıllık verdiğim emeği 3000 bin TL yle taçlandırıp hiçbir saygı goremedim

Mezuniyetiniz, mesleğiniz, çalıştığınız kurumdaki pozisyonunuz nedir ve sektördeki tecrübeniz ne kadar?

Lisans mezunuyum sorumlu müdür olarak geçiyorum gittiğim yerlerde
Açıklayıcı bir cevap alamadım. Örn. herhangi bir fen edebiyat bölümünden mezun olup, bir mağazanın satış danışmanlarından sorumlu olan da sorumlu müdür diye geçer, kendi branşında lisans mezunu olup, bir işletmenin imza yetkili temsilcisi olan da. Siz hangisisiniz?

Sizin üzerinizde bir yetkili varsa, yeterince sorumlu müdür olmuyorsunuz sanki?

Açıklayıcı bir cevap alamadım. Örn. herhangi bir fen edebiyat bölümünden mezun olup, bir mağazanın satış danışmanlarından sorumlu olan da sorumlu müdür diye geçer, kendi branşında lisans mezunu olup, bir işletmenin imza yetkili temsilcisi olan da. Siz hangisisiniz?

Sizin üzerinizde bir yetkili varsa, yeterince sorumlu müdür olmuyorsunuz sanki?
Kendi bransimda imza yetkili temsilcisiyim
bana bağlı çalışan kişiler vardı

İş emri haricindeki olaylar için yazıyorum.
Olan olayları iş yerinde bırakıp çıkıyorum ben eve gidince ay şöyleydi böyleydi diye kendimi yemiyorum.
Öyle olunca bütün hayatını etkiliyor.
İş emri içinse benim görev tanımımdaysa evet yaparım diye alırım, görev tanımımda değilse gerekirse ceo gelsin gene yapmam :D
Kararlarınızda net olun.
Her işe tamam demeyin.
Herkesle samimi olmayın.
Kimseyle kendi hayatınızla ilgili bir şey paylaşmayın.
Oradan gitsen başka yerde de çalışsan yine aynı emin ol.

Bunu kabul ederek çalış.

Back
X