İş hayatıma artık tahammül edemiyorum...

Makine gibi olun bence
Duygusuz şekilde sadece söylemeniz gerekenlere odaklanın
Aslında kızanlar da size kızmıyor kuruma kızıyor ama muhatap oldukları kişi siz olduğunuz için size yansıtıyorlar
İZin günlerinizde telefon görüşmesi sohbet vs yapmak yerine sessiz yerlere gidip kafa dinlemeye çalışın

İş işeyen bulunur. İş aramaya başladınız mı? Psikolojiniz her şeyden daha önemli.

Arkadaşlar merhaba

Bir buçuk senedir kamuya bağlı bir yerin çağrı merkezinde çalışıyorum. Genelde arayan insanlar hep sorunlu insanlar ve bana verilen bilginin dışına çıkamadığım icin sinirleniyorlar sürekli bağıran çağıran küfür eden insanlara maruz kalıyorum. Günlük 100 kişi ile görüşüyorsam 90’ı bana bağırıyor. Artık o kadar tahammülsüzleştim ki sosyal hayatıma da yansımaya başladı.

Kardeşim soru sorsa bağırır oldum nişanlımla sürekli kavga ediyorum. Hele bağıran insanlara hiç tahammülüm Yok annem yüksek ses ile kahvaltı hazır diye bağırır ben deliririm bağırmayın diye. Cevremdekiler cok sinirli olmaya başladın ne oluyor diyorlar ama cevap veremiyorum.

Borçlarım var mecburum ama çalışmak istemiyorum ne gecem ne gündüzüm belli 7/24 hizmet veren bir yer üstelik günde 10 saat çalışıyorum iki saati de yolda geçiyor geriye kalan zamanda uyuyorum zaten.

Piyasa şartlarına göre maaşım iyi evet ama bana göre is tanımım kendime bağırtarak para kazanmak.. ne yapacagım bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.

Merhaba sizi çok iyi anlıyorum işlerimiz aynı olmasada bende sizinkine yakın bi iste çalışıyorum diyeğilirim sahiden insanlarla muhattap olmak çok zor şu zamanda iş bulmak çok zor bi durum psikolojiniz daha fazla bozulmadan işten ayrılın diyicem ama işsizlikte başka bir psikolojik sorun benimle çalışan başka bir arkadaş var tabi o insanların kaba halleriyle bu kadar karşılaşmıyor ama işi iste bırakıyorum yoksa başka türlü olmuyor diyor bende bunu başaramadım ama bide o yöntemi dene istersen

Bana o kadar zor gelmedi işiniz. Ne bileyim her gün yüz yüze geldiğiniz ve sürekli bağıran bir üstünüz olabilirdi. Normalde sıkıntı çeken bir insana senden daha kötü durumda olanlar da var diyenlere sinir olurum ama iş hayatı her zaman zor.

Bu işte sizin bir riskiniz yok, ya hata yaparsam diye korkunuz yok vb. Bağıran da size bagirmiyor aslında. Bence olayı kişiselleştirmeyin. Sizin telefonda yapabilecekleriniz belli adam kuruma kızıyor aslında sizle alakalı değil.

Bana da işin zor gelmedi. Normal işyerinde yüzüne direk senin yaptıklarına bağıran insanlara karşı ne yapacaksın. Telefonda biri bağırmaya başlayınca ahizeden kendini uzak tut dinleme baktın ses kesildi yazını okumaya devam et niye üstüne alınıyosun

Bana o kadar zor gelmedi işiniz. Ne bileyim her gün yüz yüze geldiğiniz ve sürekli bağıran bir üstünüz olabilirdi. Normalde sıkıntı çeken bir insana senden daha kötü durumda olanlar da var diyenlere sinir olurum ama iş hayatı her zaman zor.

Bu işte sizin bir riskiniz yok, ya hata yaparsam diye korkunuz yok vb. Bağıran da size bagirmiyor aslında. Bence olayı kişiselleştirmeyin. Sizin telefonda yapabilecekleriniz belli adam kuruma kızıyor aslında sizle alakalı değil.
Hata yaparsam diye korkum da cok yanlış yönlendirme yapmak yanlış bilgi vermek bunların hepsi is çıkış sebebi zaten

Haftada kaç gün izniniz var ?

Izinli olduğunuz günü kendinize ayırın.

Insanların size bsğırmasını küfür etmesini vs üstünüze alınmayın.
Firmaya kızıyorlar.

Eğer parası iyiyse psikolojik yardım alabilirsiniz.

Ama iş bulmadan çıkmayın.

Bu arada fiziksel olarak hasar kaldıysa vücudunuzda bu işten dolayı mesela kulakta duyma sorunu vs vs o zamsn Dr raporu Alıp tazminatınızı Alıp ayrılsbilirsiniz.

Nişanlı oldupunuzu söylemişsiniz evlilik ne zamsn evlilik Tazminatı Alıp öyle de ayrılsbilirsiniz. O da Aklımızda bulunsun. Bir yandan iş arayın bence

Ben de zamaninda çağri merkezinde çalıştım gercekten seni anliyorum insan seslere karşı çok duyarlı oluyor.Allah yardimcin oldun bol bol dua et.
Sekreterlik danışma gibi ilanlar çok oluyor onlara bak derim. Belediyelere filan da özgecmişini yolla. (Belediyeler de eleman arıyor ya) Şimdiden iyi şanslar

Sağınıza solunuza telkin cümleleri mi yazıp yapıştırsanız acaba?
Bana değil firmaya sinirliler, bana değil firmaya bağırıyorlar vs gibi.
Ülke ferah olsa çıkın başka iş bulursunuz diyeceğim de, fazla hayalperest olacak.
Sabır diliyorum.

Kamuda kadrolu ise isin sakin cikma derim...sirket icinde farkli bir departmana gecis olmuyor mu? Kendine bir hedef belirle o departmana gecis icin donanimli olmayi hedefle...is bulmak cok zor...bence sabret eger kadroluysan...

Kendimi yerinize koydum da sinir basti ustume
Ne okuz insanlarimiz var bizim ya, senin muhatabin kizman gereken kisi cagri merkezi elemani mi yani
İki kuruş para verince herkesin hakimi saniyorlar ya kendilerini cildiriyorum
O laflari duymak cok sinir bozmaz da cevap verememek insani delirtir

Kamuda kadrolu ise isin sakin cikma derim...sirket icinde farkli bir departmana gecis olmuyor mu? Kendine bir hedef belirle o departmana gecis icin donanimli olmayi hedefle...is bulmak cok zor...bence sabret eger kadroluysan...
Kadrolu değil şirkete bağlı iki senede bir ihale yapılıyor şirket bizimle devam etmek isterse kalıyoruz yoksa çıkarıyorlar

Arkadaşlar merhaba

Bir buçuk senedir kamuya bağlı bir yerin çağrı merkezinde çalışıyorum. Genelde arayan insanlar hep sorunlu insanlar ve bana verilen bilginin dışına çıkamadığım icin sinirleniyorlar sürekli bağıran çağıran küfür eden insanlara maruz kalıyorum. Günlük 100 kişi ile görüşüyorsam 90’ı bana bağırıyor. Artık o kadar tahammülsüzleştim ki sosyal hayatıma da yansımaya başladı.

Kardeşim soru sorsa bağırır oldum nişanlımla sürekli kavga ediyorum. Hele bağıran insanlara hiç tahammülüm Yok annem yüksek ses ile kahvaltı hazır diye bağırır ben deliririm bağırmayın diye. Cevremdekiler cok sinirli olmaya başladın ne oluyor diyorlar ama cevap veremiyorum.

Borçlarım var mecburum ama çalışmak istemiyorum ne gecem ne gündüzüm belli 7/24 hizmet veren bir yer üstelik günde 10 saat çalışıyorum iki saati de yolda geçiyor geriye kalan zamanda uyuyorum zaten.

Piyasa şartlarına göre maaşım iyi evet ama bana göre is tanımım kendime bağırtarak para kazanmak.. ne yapacagım bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.
Canım cok zor cidden sevmedign bir ise katlanmak bende saglıkcıyım her gun hasta hasta yakınlar dan skayet problem bagırma cagrma bir tesekkuru cok gorurler aşşalamalar hadszlkler had safhada bende brakdım bir sure iizin aldım işten rahatlamam laızm sende izn al istersn

Back
X